Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Minsk ( Baltkrievija )
Ierakstīts

Izskatās, ka te viens politiskais brāķis iemeties:) Ko Tu piesienies cilvēkam, negribi, neatbildi, bet netaisi seksa forumu par politikas arbitrāžu ! Kūdītājs ar nepareizu lokāciju... fuuuu!:)))

Link to post
Vācija
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Mistyfly teica:

Starpcitu, vai es pareizi saprotu Pauschalclub sistēmu...ķip... samaksā pa ieeju un drāz visu kas kust sev atļauto laiku?

Par šo ir šeit rakstīts 

https://ru.wikisexguide.com/wiki/Клубы_FKK_(Типа_Сауны)

Bet tips and.tricks es labprāt uzzinātu 

Kā kurā vietā ieejas biļate svārstās, tagad mazāk pa 70 eiro nebūs. Nopērc biļeti ieej iekšā, tikai esi uzmanīgs viņiem ir divu veidu aproces parasti, viena, kad vēlies lai nāk meitenes klāt otra krāsa, kad pats izvēlēsies, viņas nenāks un neuzbāzīsies :) Tas svarīgi lielā klubā, mazā varbūt nav atšķirības, bet pēc Frankfurtes Palace es pārdomāju....vairāk par 80 meitenēm bija un visas Tev nāk klāt, tici man vienā brīdī zb....es no sākuma to palaidu garām :))))

Ej uz garderobēm, Tev iedod Tavu halātu, dvieli, skapīti, karočem viss aizslēdzas viss tīrs...tad ej pie meičām. Kā izvēlies meiču uzreiz prasi, parasti standartā bija 50 eiro pustunda, es parasti izvēlējos stundu uzreiz, iedod sotaku a pārējo tā payt sarunāt var, meičas sakarīgas parasti visu pastāstīs, kas un kā....Ilgākais izturēju tur 4 stundas, pēc tam finansē skaitīju 500 eiro viss kopā, bet bija četras super skaistules no Bulgārijas, Čehiete, Rumāniete un viena pēc mūsējās izskatijās. Izmaksas iekļāva sevī visas ekstras...viņas bija trīs ari'vienu brīdi vienlaicīgi....karočem, pēc Frankfurtes FKK es LV vairs nevaru nevienai samaksāt pat 200 eiro, jo jautājums par ko?!:))) Frankfurtē bija modeles, tiešām skaistas. Minhenē mazākas iestādes bija....es laikam biju Sunshainā...ā, vēl aizbraucu tur ir mauku rajons, var uz zoba uz ielas Rumānietei iedot par 20-30 eiro. Biju tur vairākstāvīgā mauku mājā....šķībās pilns, istabiņas, bet tur es vairāk ekskursijā izgāju, lai saprastu, ka par FKK nekas labāks nav:))) Ņem par labu!:)))

 

Link to post
Vācija
Ierakstīts

Minhenē un Ninbergā ieteiktu FKK klubs, kas jau šeit tika atrunāti un apspriesti...

Perfekts komforts klientam, drošība, cenas un kvalitātes atbilstība! Ninberga Vācijā tikai FKK klubi....ja nemaldos, tad  tikai Dortmundē vien bija ap 18 līdzīgiem klubiem. Protams the best Arthemis Berlīnē, tomēr vairāk pie sirds gāja Frankfurte ar savām skaistulēm...

https://fkk-club-muenchen.de/club-informationen/?lang=enhttps://www.yelp.com/biz/fkk-club-heaven-nürnberg

https://www.yelp.com/biz/crystal-club-nürnberg

https://www.yelp.com/biz/showagentur-sunrise-nürnberg

 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.