Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liepāja 2025
Ierakstīts
pirms 2 stundām, Kalvis13 teica:

Es saprotu, ka, iespējams, tūlīt izsaukšu uguni uz sevi, bet var kāds man paskaidrot, kas tieši ir slikti, ka pārpublicē publiski pieejamu tel nr? šodien liepājniekos var redzēt 2 sludinajumus ar to nr, kur ir problēma?

Es saprastu, ja tas nr būtu personīgi sūtīts, bet te nav tas stāsts.  Par ko tieši ir sāpe?

Problēma nav tajā, ka šeit ieliek dāmas telefona numuru (ar sludinājuma screenshot, lai redzētu, ka tiešām ir sludinājums). Problēma ir tā, ka "ģēniji" šeit ieliek bildes vai pat linkus uz personīgajiem profiliem (facebook, instagram, utt.). 

Valmiera 2024
Ierakstīts

Tā ir parasta krāpšana. Itkā saka, ka pārskaitīt vari, kad satiksi, bet, kad sāc reāli runāt par tikšanos- kur, cikos, utt., tad parādās, ka "adresi pateikšu, kad ieskaitīsi drošības naudu", tipa viņai vajadzīga kosmētika, vajadzīga drošība par iztērēto laiku, utt. 

Īsumā- fake, nav vērts tērēt laiku

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
pirms 1 stundas, JānisBR teica:

Reizēm nesaprotu kāda jēga ir no šī foruma. Te pārsvarā var lasīt atsauksmes par sliktām, neprofesionālām un slinkām fejām. Rodas iespaids, ka Latvijā vispār nav sava aroda speciālistes. 

Nu, ja paskatamies sudzibas.lv, tad Latvijā nav nevienas labas firmas, vai ne? Jo ir tikai sūdzības.

Es teiktu, ka šo forumu var uztvert kā sudzibas.lv ļoti specifiskam pakalpojumu klāstam- Tu atnāc un izlasi, no kā ir vērts uzmanīties, utt.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.