IzvērstŠo sludinājumu raksata ne viņa, paskateis cik lidzīgi viņai, kristi un vel vairākiem. Komunicẽ tu ne ar vinu un visu naudu viņa ari nesanem. Bet stulbakais nav tas- visai šai kompānijai ļooooti patik video un cita veida tavas sejas fiksacija. Ar kadu maśīnu tu atbrauci un parejo. Piesaistot jaunas meitenes un stastot ka ar viniem stradat droši- bieżi rada tos video. Meitene ka meitene, nekas īpass. Sotoku par 30 min točna nemaksā.. Bet kopumā. Esiet uzmanīgi ar šo SIA latgales prostitũtas.
Nu tur var vēl beigās pienākt papildrēķins... Tipa ja nemaksāsi, publiskosim.😄 Jā ko tik neizdomā.
IzvērstKo viņa grib? Ja runa par naudas summu, tad jā, cena nav īsti atbilstoša par procesu🤔
Tādu naudu prasa elitāras prostitūtas... Ar kurām ir arī par ko parunāt...kurā ar tevi var aiziet uz kādu vakara pasākumu kā pavadone ... A šeit vēl visādas prasības uzstāda.... Kaut kas viņām visām. Galvā skāpis....
IzvērstPuh.lv ir sludinājums.
Bet būšot pēdējo reizi vispār. 😅 Vai tas ir mārketings, vai arī Jēkabpils nav baigi saistoša 🤔
😄😄😄Tu redzēju ko viņa grib? Cik liela badā jābūt lai pie viņas ietu...
https://www.go4sex.eu/?do=lv,Users,Profile,,336089
Kas ko par pateikt par šo? Brīžiem parādās foto. Bet šķiet katru reizi savādāks cilvēks
IzvērstČau.
Kāds ir darbinājis Aleksandru no Pļaviņām? Viņa tikai noteiktās dienās darbojas?
Pēc man esošas informācijas sieviete 40+ rāmis ± ok par darbošanos neko nezinu jo cilvēks kas man par viņu minēja izpaust neko nevēlējās. Pastāstīja ka esot viesdarbone,viņu atved kāds vīrietis, varbūt vienkārši šoferis,varbūt sūtiners... Kas to lai zina. Tas ir ko man izdevās iegūt no informācijas.
Mani arī interesē tā Pļaviņu.
IzvērstIzskatās, ka kādu laiku viņa nebūs pieejama.
Nu stāsti.... kāpēc nebūs??. Ko par viņu zini
...cik.laba?
Kam.ir kaut kāds info par Lindu? Itkā esot kaut kur ap Madonu Lubānas vai Degumniekos... Būsi pateicīgs par informāciju.
Kas zina kas tā par čučundru Kristīne puh.lv jēkabpili par 35 naudām apkalpo?
IzvērstVarbut kads ir ticies ar siikaa345 no 4sex?Var atsauksmes ludzu?
Feiks.. es domāju feiks... Raksta bet notiekas.
Ierakstīts
Laikam.jau nav nekādas skorpions ja vairs nepiemin.... Vai kāds vēlas tikai sev viņu....