Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Valmiera 2025
Ierakstīts
pirms 4 stundām, monstercock teica:

hvz, tā tievā ne īsti sūkāt gribēja, ne pisties. apaļākā bija daudz draudzīgāka un aktīvāka. nu norakstu uz to, ka tai ar silikoniem viena acs bija baigi apsārtusi un asaroja, laikam iepriekšējais bija pabeidzis sejā un trāpījis acī :D skrēja ik pa brīdim mazgāt pie izlietnes

Man gan ta tieva labi pasukaja . Dzilo nevareja jo bik pa lielu :). Bet sex bija labs . 

Valmiera 2025
Ierakstīts
pirms 1 stundas, monstercock teica:

tā otra tievākā ar silikoniem viena pati laikam netiekas, tikai kopā ar to apaļāko, sauc viena otru par māsām, abām vienādi tetovējumi virs grudaka

:( zel man vina iepatikas :) ja lasi so sexiga uzraksti man privati vestuli :)

🍌Jelgava 2024🍌
Ierakstīts
pirms 1 stundas, sapals teica:

Aizdomīgi līdzīga bilde augstākminētajam variantam 2041. Figūra, garie nagi... un niks - Jelgava...

Šitā ir cita , esmu bijis pie abām abas sliktas . Ar sito minets 30 sekundes un uz reizi sex . Sex divas pozas vai no muguras vai vinja apakšā .  A jaa abas ciganietes . Foto abām atbilsts bet izpildijums 2/10 max

🍌Jelgava 2024🍌
Ierakstīts

https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-ja-gribi-loti-labi-a/7739893.html

Ir kads bijis vai varbut var padalities ar nr. Negribas 2€ maksat jo pedejaja laika daudz fake liek 

https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-ja-gribi-loti-labi-a/7739893.html

Ir kads bijis vai varbut var padalities ar nr. Negribas 2€ maksat jo pedejaja laika daudz fake liek . 3 reizes biju aizsutijis un visas tris reizes preti man bija ka tirgo foto :)

🍌Jelgava 2024🍌
Ierakstīts
pirms 12 stundām, tims teica:
puh iepriekšminēta meitene !

Кристина (31 gads)

Ищу спонсора.
Класика 100 евро.
Минет 50 евро.
Извращенцев просьба не беспокоить.
Анал не предлогать.
2"6"5"7"2"8"0"3 ватсап

Kada ir watsapa neatbild ? Vieta ir ? Ir verts braukt ?

🍌Jelgava 2024🍌
Ierakstīts
pirms 43 minūtēm, Jaukaiss teica:

Biju ticies nekā tur nav,pizda izstaipīta, dirsa visa sūdos ļoti nekopta meiča,iedevu tikai atsūkāt,kaut sūkāt nemā,beigt ļauj mutē,samaksāju 20 par manu dārgo laika izšķērdību,kaut prasīja 50,jebal tādu

Skaties ja nekopta un bez prezja nesaker kautko no tadas 

Analo ari dod ? 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.