Aizdomīgi līdzīga bilde augstākminētajam variantam 2041. Figūra, garie nagi... un niks - Jelgava...
Šitā ir cita , esmu bijis pie abām abas sliktas . Ar sito minets 30 sekundes un uz reizi sex . Sex divas pozas vai no muguras vai vinja apakšā . A jaa abas ciganietes . Foto abām atbilsts bet izpildijums 2/10 max
Ir kads bijis vai varbut var padalities ar nr. Negribas 2€ maksat jo pedejaja laika daudz fake liek . 3 reizes biju aizsutijis un visas tris reizes preti man bija ka tirgo foto
Biju ticies nekā tur nav,pizda izstaipīta, dirsa visa sūdos ļoti nekopta meiča,iedevu tikai atsūkāt,kaut sūkāt nemā,beigt ļauj mutē,samaksāju 20 par manu dārgo laika izšķērdību,kaut prasīja 50,jebal tādu
Skaties ja nekopta un bez prezja nesaker kautko no tadas
Jauna viņa nav, attiecīgi ķermenis atbilst. Izpildījums domāju ka priekš Jelgavas ir ļoti labs, salīdzinot ar tērvetes ielas, rafa utt. gulošajiem vaļiem.
Nekur nevaru atrast . Varbut vari padalities kontaktiem
Vienubrīd puh.lv bija sludinājums, ka viņa pulksteni un naudu nozagusi, bet nezinu, kā viņa to vispār būtu varējusi dabūt gatavu. 😆
Ar vinju vispar iespejams sarunat tiskanos ? Tris reizes sarakstos sarunajam tiksanos ka laiks nak tuvak ta atbildes nava . Pec tam raksta piedod biju aiznemta .
Ierakstīts
Šitā ir cita , esmu bijis pie abām abas sliktas . Ar sito minets 30 sekundes un uz reizi sex . Sex divas pozas vai no muguras vai vinja apakšā . A jaa abas ciganietes . Foto abām atbilsts bet izpildijums 2/10 max