hvz, tā tievā ne īsti sūkāt gribēja, ne pisties. apaļākā bija daudz draudzīgāka un aktīvāka. nu norakstu uz to, ka tai ar silikoniem viena acs bija baigi apsārtusi un asaroja, laikam iepriekšējais bija pabeidzis sejā un trāpījis acī skrēja ik pa brīdim mazgāt pie izlietnes
Man gan ta tieva labi pasukaja . Dzilo nevareja jo bik pa lielu . Bet sex bija labs .
Aizdomīgi līdzīga bilde augstākminētajam variantam 2041. Figūra, garie nagi... un niks - Jelgava...
Šitā ir cita , esmu bijis pie abām abas sliktas . Ar sito minets 30 sekundes un uz reizi sex . Sex divas pozas vai no muguras vai vinja apakšā . A jaa abas ciganietes . Foto abām atbilsts bet izpildijums 2/10 max
Ir kads bijis vai varbut var padalities ar nr. Negribas 2€ maksat jo pedejaja laika daudz fake liek . 3 reizes biju aizsutijis un visas tris reizes preti man bija ka tirgo foto
Biju ticies nekā tur nav,pizda izstaipīta, dirsa visa sūdos ļoti nekopta meiča,iedevu tikai atsūkāt,kaut sūkāt nemā,beigt ļauj mutē,samaksāju 20 par manu dārgo laika izšķērdību,kaut prasīja 50,jebal tādu
Skaties ja nekopta un bez prezja nesaker kautko no tadas
Ierakstīts
Es esmu apmierinats . Man patika