Minhauzens 117 Ierakstīts 1. septembris 🔥 Rēzekne 2024 🔥 Ierakstīts 1. septembris On 8/30/2024 at 3:15 PM, Osiks98 said: Anna (27 gadi) Sveiki visiem studentīte 26 ar pufīgām formām, piedāvājumā minetins , cena 30, seksins 50... ДАЙТЕ ОТЗЫВ ЛЮДИ ДОБРЫЕ! Pirmkārt vecums,27 gados protams var studēt,bet nu...Neticu,ka viņa šādā vecumā izdomāja studēt,un turklāt šādi sākt pelnīt studiju maksai...:D Otrkārt arī cena priekš gadiem šķiet krietni par mazu,visticamāk kārtējais fake Link to post
Minhauzens 117 Ierakstīts 21. augusts 🔥 Rēzekne 2024 🔥 Ierakstīts 21. augusts 9 hours ago, Vill said: Feiks Sludinās pa pus Latviju, Teksts viens un tas pats, vienīgi numurs ik pa laikam mainās. Papēti vispār kopējos sludinājumus un uzreiz ir skaidrs ka feiks Es pat neteiktu,ka feiks,drīzāk naudas kāšana...Nopirksi hvz kādas bildes,tiksi nobloķēts,un viss...:) Link to post
Minhauzens 117 Ierakstīts 19. augusts 🔥 Rēzekne 2024 🔥 Ierakstīts 19. augusts 19 hours ago, joberbober said: Kāds ir ticies ar Sabīni no puha, ir vērts pie viņas iet? https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-esmu-gatava-sodien-t/8020224.html Link to post
Minhauzens 117 Ierakstīts 19. augusts 🔥 Rēzekne 2024 🔥 Ierakstīts 19. augusts 3 minutes ago, Aldis123 said: Kas ir ticies uzrakstat privati Links uz sludinājumu?Lokācija? Ko dod kaut kāda bilde,bez nekā cita?w Link to post
Minhauzens 117 Ierakstīts 18. augusts 🔥 Rēzekne 2024 🔥 Ierakstīts 18. augusts 2 hours ago, joberbober said: Kāds ir ticies ar Sabīni no puha, ir vērts pie viņas iet? https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-esmu-gatava-sodien-t/8020224.html Ja atmiņa neviļ,(numurs telefonā nav saglabāts),tikai pēc atmiņas,tad šito es 2x drāzu viesnīcā,vienreiz pie Maxima xx mežā...Iespaidi ne tie patīkamākie,viņa man pusstundu locekli berza ar salveti,pirms atļāva ielikt aiz vaiga...Itkā man tur viss ir tīrs,gluds,un smaržīgs,bet nu...Itkā hvz ko ņemtu mutē...Vēl viņai regulāri plīsa preži vāverē,par ko viņa prasīja papildus samaksu. Ja šī ir tā pati,tad pie velna...Bet var jau arī būt,ka kļūdos... Link to post
Minhauzens 117 Ierakstīts 18. jūnijs Madona 2024 🎊 Ierakstīts 18. jūnijs 9 hours ago, toto999 said: Kam.ir kaut kāds info par Lindu? Itkā esot kaut kur ap Madonu Lubānas vai Degumniekos... Būsi pateicīgs par informāciju. Man arī interesētu šis variants, jo šad tad tur parādos. Ja ir kādam kāda info,lūdzu padalaties. Link to post
Minhauzens 117 Ierakstīts 11. marts 🔥 Rēzekne 2024 🔥 Ierakstīts 11. marts Kāds varbūt zina, vai tā no Viļaniem vēl kur sludinās? Tai bija smuka,laba pakaļa, un pupi, mmm....Nostalģija Link to post
Minhauzens 117 Ierakstīts 14. februāris Madona 2024 🎊 Ierakstīts 14. februāris On 2/1/2024 at 9:40 AM, Elbarto said: Opcijas: ja kopts un sakarīgs, skūpstīšanās, viss bez gumijas un beigšana iekšā. Tev viss šis teksts sapņos atnāk? Neticu ka kāda vēlas saņemt tavu džemu savā burciņā. Nu, iekšā tur var beigt. Es gan to darīju gadus 10 atpakaļ. Kā tur ir tagad,bail pat iedomāties... Link to post
Ierakstīts
Pirmkārt vecums,27 gados protams var studēt,bet nu...Neticu,ka viņa šādā vecumā izdomāja studēt,un turklāt šādi sākt pelnīt studiju maksai...:D
Otrkārt arī cena priekš gadiem šķiet krietni par mazu,visticamāk kārtējais fake