Mans subjektīvais viedoklis- par cik Valmieras sadaļā kontakti izmirst, tad varu padalīties pieredzē par L ielas maziņo. Augumā pa lielam nekas dižs. Īsa un ar tauciņu. Pats process tāds ļoti dīvains, liekas ka meičai gana lieli kompleksi. Apartamenti piemīlīgi, tikai skaļš kaķis traucē kas bļauj visu laiku.
Viñš ahujā no tā ko redz- kaut kāds random čalis ar pimpi uzšķērdis un baksta dzīvu cilvēku!
meklètājā valmiera- kam prāta pietiks. Paši sapratīs. Pm pat nerakstiet. Ieslēdziet loģiku. Ir viena sexwife. Kad traka uz pišanos. Pilnīgi par velti!ir bijis ne vienu reizi vien. Laba pipec. Ja sava vieta un abpusējas simpātijas. Pisās, kā šujmašīna. Visu nakti x darbināju un tad čīkstēja, ka par maz jebio. Ir arī domubiedre viņai. Labākais, ka pēc pišas. Paskatās telefonā, nopūšas un nosaka- pavadi mājās! Vīram gribas.😂😂
kā teicu. Nekur nesludinās. Par naudu nav runa. Kam loģika strādā. Viegli atradīsiet. Viena no retajām, kas ir online visu laiku. Meklētājā- valmiera!
ir pietiekami daudz sieviešu, kas grib pist, kā ēst. Arī tāpat vien. Neredzu jēgu maksāt pārcenotai maukai kosmosu. To var darīt, ja ir vērts. A tā. Veltīt nedaudz laiku un pisies uz veselību. Tādas vismaz pisās no sirds un dvēseles. Atdeve par 110%😉
Es vairāk par to. Viņa ir tik drankiga tik sūdīga! Bet pus Valmiera viņu ņēmusi priekšā 😜
Man tas tā jocīgi. Te sanāk tā. Viņa ir nu tik nu tik pretīga ir ka es neizturēja un izpisu viņu😄🤣😂
Ja ej mauku pist, tad ej mauku pist. Caurums ir caurums. Nevajag idealizēt. Protams ir paliels lohu īpatsvars, kas katrā maukā atrod savu sirdsdāmu. Lielisks pierādījums paša portāla vēsturē ir neskaitāmi dalbajobi, kas lauzuši šķēpus šeit, pat savām ,,mīļotajām,,
😂😂😂😂
lielākajai daļai dziļi pajāt- caurums ir caurums. Ja pabriesmīga. Palūdz maisiņu galvā uzvilkt, vai rakom. Jūs varat ar viņām dzīvot. Mēs pisam caurumu un jau pēc stundas esam aizmirsuši, par kaut kādu mauku un viņas problēmām. Gan garīgajām, gan dzīves. Galvenais lai pisaks atbilst ciparam.
Tāda ir dzīves realitāte romantiķi😂😂
un pàrvarā visas maukas uz tādiem lohiem arī izbrauc. Pēdējo X pisu viņu pirms gadiem diviem. Kad ,,nestrādāja,, cerēju, ka ar kvantumu nāks pieredze. Dirsā tur. Paurī vēl vairāk vējš svilpo, sūkāt vēl joprojām nemāk. Tik starpība, ka peža, kas iepriekš īpaši cieša nebija- pēc noskrējiena palikusi krietni vaļīgāka. Punkts.
cena jau pirms 3 gadiem tur max 50 bija. Augstāk jau perebors. Labāk dūri izcirst. Kā jau esmu minējis pirms pāris gadiem. Un par viņas konfidencialitāti. Pats personīgi pagraba ( aiz valletas kur poliklīnika, vai kas tur) ēstuvē, esmu dzirdējis kā apspriež ar draudzenēm klientus. Nu tur bija savulaik mauku trio. G.B.V Kurš tāds lohs, kam līkums uz to pusi, kam uz otru pusi utt. Viena bij laba. Bet tur acidents darba notika. Sadūra ar pimpi un uzpampa. Bet tagad jau pirms 2 gadiem pampums nogāja- ar sekām gan! Bet cerams būs atpakaļ. Vismaz smuka un peža cieša😎😎😎
bet vismaz dūdiba man piesekoja. Lai bîtu vienmēr man tuvumā! Tas mani priecē😂😂😂😂
Ierakstīts
Viñš ahujā no tā ko redz- kaut kāds random čalis ar pimpi uzšķērdis un baksta dzīvu cilvēku!
viņa saimnieci!!!