Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
pirms 50 minūtēm, angelmaker teica:

Pārāk labi, lai būtu patiesība. Papētīju vairāk. Šis Sludinājums rēgojas katrā pilsētā. Secinājumus izdari pats.

Tad jau atkal kads pidars kurs piedava bildes . Es vienreiz pateicu ka esmu no rigas bet sludinajums ka liepaja un itka piekrita tikties pec bilzu iegades. Bet panemot no cita nummura uzrakstiju ka no liepajas ari peksni esot liepaja . 

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Reibuss teica:

Vai kāds var iekomentēt par Elīnu 23 gadi.?

Bija seit rakstits ka esot šantaziste, prasot foto unnpec tam šantazejot.

On 8.10.2024. at 10:10, zxspektrums teica:

Vēlos iepazīties Online Sveiks! Sieviete no Liepājas vēlas iepazīties ar vīrieti, kurš ir saprotošs un jauks un mīļš. Es viena audzinu divus bērnus, tāpēc viena varu tikties tikai darba dienās pa dienu. rakstāt un zvanāt. Par mani EsSieviete Vecums30 Augstums169 cm Svars96 kg Acu krāsaPelēka Matu krāsaMelns Par tevi TuVīrietis Vecums30-40 Dalīties  Madara  +371 20002413 Visi sludinājumi - MM.lv

Vēlos iepazīties - MM.LV

ir kāda info?

Tad kads ir notestejis ir jegas braukt izjat vinu

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
pirms 5 minūtēm, Reibuss teica:

Sveiki.  

Vai kas par Martu ir zināms ? Uzpeldēja Liepājā ? Puh.

Neatbild vina ne uz sms ne watsapa. Vairak izklausas ka tie pasi drociraji kuti prasa nopirkt bildes un tad ķipa seks pa velti

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
pirms 35 minūtēm, Pickle Rick teica:

Diezvai tā ir tā Anna. Vai viņai ir viena acs šķība nedaudz? Ja ir tad nesen redzēju viņu stāvoklī, reāli kādas 5 dienas atpakaļ. Jo šī Anna kuru minu es, arī turpat pie slimnīcas rajona gadu atpakaļ pieņēma, netālu no Top veikala. Var jau būt, ka šī no sludinājuma ir cita Anna. 

Anna nav netalu no top bet gan blakus slimnicai tajas ekas

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
pirms 4 stundām, Pickle Rick teica:

Es viņu satiku pagājušo gadu, pieņēma tēraudu ielā, pirmajā mājā. Toreiz takse bija piecdesmitnieks. Bumbas čamdīt nedrīkst, mudina lai ātrāk beidz.. Gara auguma, apaļīga blondīne. Neesmu vairs gājis un arī netaisos. 

Tapec jau teicu ka gumijas lelle. Ari pagaiso gadu biju tikau Ronu iela, atdeves nekadas gul ka lelle 

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
pirms 2 stundām, Pickle Rick teica:

Atkarīgs ko domā ar labākais. Minets labāks Sigitai. Lētāk sarunāt var Sanitu. Sanitu arī var dažādās pozās, kurās Sigitu nevar. 

Vai tad Sanita jau vesela. Bija rakstits ka slima

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
On 12.08.2024. at 14:44, VILIS_L teica:

Kāds vakar bija testēt 23 gadīgo jelgavnieci? 

Cik aprunajos tad nav verts vinu. Uznemot laiku lidz 30 min un ja nepaspeji beigt tani laika tad paliec gribot un tevi izstumj ara. Uz citiem jautajumiem nemaz neatbild, laikam parak iedomiga 

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
pirms 21 stundas, kkasparsb teica:

... un vai šia pilsētā kāda normāla transīte arī ir... ? uz summer soundu 1 no ventiniem bija paraadijuses...?

Ir skrūvspīles kur tev pautus ieskrūvet 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.