Ir kāds info par šo? Vai vispār īsta sieviete vai kāds krāpnieks? Aizdomīgi ka nav ne bildes ne atklāta telefona nr.
Ir ista bet ar galvu nav kartiba. Invalide un cik saprotu tad berns ari tads pats. Vienreiz tikos samaksaju un pateicu lai iet jo nesmu kas invalidus draz.
Kas tā par Eviju (41 gads) puhā reklamējas? Kāda pēc izskata,kāda pakalpojuma kvalitāte?Pēc rakstības stila,šķiet,ka beigusi 4 klases😃
Daudzbernu māte neatceros cik teica 6 vai 7 kinderi. Pec izskata uzrūgusi mīkla, prasa foto un grib lai esi džeks no pleyboy. Faktiski vinai nav ar galvu kartiba
Aizgāju gan. Jā, nekāda vaina. Jauks un tiešām jauns meituks. Viss savās vietās: jauks un kārdinošs ķermenis. Priekš manis mazliet patieva. Personīgi cerēju, ka būs lielākas krūtis, bet tās jau personīgās preferences. Saņemtais pakalpojums... nu jūs jau saprotiet, bieži tas atkarīgs no paša. Jo izturies draudzīgāk un spēj pozitīvi nokomunicēt savas vēlmes, jo pakalpojums labāks. Meituks atvērts un saprotošs.
Vēl piebildīšu šo. Tā kā parasti Liepājas city šie pakalpojumi no šādām fejām nav pieejami, aizlaižu uz leišu lielpilsētu. Šoreiz superjauki - viss uz vietas! Pēc brīža jau esi atpakaļ dzīvē. Kāpēc to saku. Leišu lielpilsētā līdzvērtīgu pakalpojumu var saņemt par 20-50%mazākām monetārām paģirām, bet ir ļoti daudz ietaupīta laika, kas, manā gadījumā, ir milzīgs pluss.
Pārāk labi, lai būtu patiesība. Papētīju vairāk. Šis Sludinājums rēgojas katrā pilsētā. Secinājumus izdari pats.
Tad jau atkal kads pidars kurs piedava bildes . Es vienreiz pateicu ka esmu no rigas bet sludinajums ka liepaja un itka piekrita tikties pec bilzu iegades. Bet panemot no cita nummura uzrakstiju ka no liepajas ari peksni esot liepaja .
Bija seit rakstits ka esot šantaziste, prasot foto unnpec tam šantazejot.
On 8.10.2024. at 10:10, zxspektrums teica:
Vēlos iepazīties Online Sveiks! Sieviete no Liepājas vēlas iepazīties ar vīrieti, kurš ir saprotošs un jauks un mīļš. Es viena audzinu divus bērnus, tāpēc viena varu tikties tikai darba dienās pa dienu. rakstāt un zvanāt. Par mani EsSieviete Vecums30 Augstums169 cm Svars96 kg Acu krāsaPelēka Matu krāsaMelns Par tevi TuVīrietis Vecums30-40 Dalīties Madara +371 20002413 Visi sludinājumi - MM.lv
Ierakstīts
Palasi šeit varda sanita.