Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liepāja 2025
Ierakstīts
pirms 16 stundām, Dolmen teica:

Ir kāds bijis pie Konfeet-ka no gribu.lv? Daži kolēği saka ja dīvaina, pēc komunikācijas, ne tikšanās.

Parsvara uzraksta dazas atbildes un tas ir viss. Domaju ja kads pierunajis uz seksu tad drosi vien tas pats ka komunice

Liepāja 2025
Ierakstīts
pirms 23 stundām, newneo teica:

čau, veči, kas šodien liepājā? ir kāda?

neceļ neviena.

sigitai nemēģinu zvanīt.

kāds bija pie DACE(26) LĪVAS VIESNĪCĀ?

Kāda viņa ir?

esmu bijis pie šīs tumšmates, kaut kad 2024 gada oktobrī, novembrī, bet vairāk neizdodas viņu vairāk sazvanīt.

https://www.xlist.lv/Lera-38-30003.html 

ir kādam kontakti?

viņa teica, ka no LIETUVAS atbraukusi, pieņēma piektajā stāvā, tīrīgā dzīvoklī, duša sākumā, kopta apaļīga dāma.

padalās kāds ar kontaktiem, kā viņu dabūt.

Un kada ta lera procesa. Kad rakstiju teica ka ilgu seksh negrib lai atri beidz un viss. Tapec nemaz negaju

Liepāja 2025
Ierakstīts
pirms 36 minūtēm, Talbot24 teica:

Ir kāds info par šo? Vai vispār īsta sieviete vai kāds krāpnieks? Aizdomīgi ka nav ne bildes ne atklāta telefona nr.20250214_160857.thumb.jpg.add8b54d0143e3f3643c26d80ebe0144.jpg

Ir ista bet ar galvu nav kartiba. Invalide un cik saprotu tad berns ari tads pats. Vienreiz tikos  samaksaju un pateicu lai iet jo nesmu kas invalidus draz. 

pirms 3 stundām, hei teica:

Vismaz ātrāk bija pilns komplekts.

Esot itkā meņkas

Liepāja 2025
Ierakstīts
pirms 21 stundas, Toriks teica:

Arī interesē kas ar šo dāmu.

Vai kāds jau apciemojis vai ir tā vērts.

Vai jauna mūsu pilsētā vai kāda atkal no vietējām darbonēm?

Piedava tikai masazu un ar roku paraustit tev kamer beigsi

Liepāja 2025
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 24. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 24. janvāris - Iemesls nav norādīts
pirms 5 stundām, xderm teica:

Jaunpienācēja Liepājā,vai arī sen jau darbojas?Kādam ir kāds info?Izskatās pēc nodzertas nelaimes

Screenshot_20250124_094704_Facebook.jpg

Kur tu tadus bomzus atradi

Liepāja 2025
Ierakstīts
pirms 1 stundas, xderm teica:

Paldies!Pēc sludinājuma teksta jau bij aizdoma,ka tur intelekts ir zem nulles🤣 Bet pēc Tava rakstītā,pat negribu risket viņu ieraudzīt

Es redzeju vinas bildi un man uzreiz nokrita uz pussesiem 

Liepāja 2025
Ierakstīts
pirms 2 stundām, xderm teica:

Kas tā par Eviju (41 gads) puhā reklamējas? Kāda pēc izskata,kāda pakalpojuma kvalitāte?Pēc rakstības stila,šķiet,ka beigusi 4 klases😃

Daudzbernu māte neatceros cik teica 6 vai 7 kinderi. Pec izskata uzrūgusi mīkla, prasa foto un grib lai esi džeks no pleyboy. Faktiski vinai nav ar galvu kartiba

Liepāja 2025
Ierakstīts
pirms 9 stundām, Heiss teica:

Aizgāju gan. Jā, nekāda vaina. Jauks un tiešām jauns meituks. Viss savās vietās: jauks un kārdinošs ķermenis. Priekš manis mazliet patieva. Personīgi cerēju, ka būs lielākas krūtis, bet tās jau personīgās preferences. Saņemtais pakalpojums... nu jūs jau saprotiet, bieži tas atkarīgs no paša. Jo izturies draudzīgāk un spēj pozitīvi nokomunicēt savas vēlmes, jo pakalpojums labāks. Meituks atvērts un saprotošs.

Vēl piebildīšu šo. Tā kā parasti Liepājas city šie pakalpojumi no šādām fejām nav pieejami, aizlaižu uz leišu lielpilsētu. Šoreiz superjauki - viss uz vietas! Pēc brīža jau esi atpakaļ dzīvē. Kāpēc to saku. Leišu lielpilsētā līdzvērtīgu pakalpojumu var saņemt par 20-50%mazākām monetārām paģirām, bet ir ļoti daudz ietaupīta laika, kas, manā gadījumā, ir milzīgs pluss.

Priekā!

Kur puenem vina domaju uz kuras ielas dzivoklis

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
pirms 50 minūtēm, angelmaker teica:

Pārāk labi, lai būtu patiesība. Papētīju vairāk. Šis Sludinājums rēgojas katrā pilsētā. Secinājumus izdari pats.

Tad jau atkal kads pidars kurs piedava bildes . Es vienreiz pateicu ka esmu no rigas bet sludinajums ka liepaja un itka piekrita tikties pec bilzu iegades. Bet panemot no cita nummura uzrakstiju ka no liepajas ari peksni esot liepaja . 

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Reibuss teica:

Vai kāds var iekomentēt par Elīnu 23 gadi.?

Bija seit rakstits ka esot šantaziste, prasot foto unnpec tam šantazejot.

On 8.10.2024. at 10:10, zxspektrums teica:

Vēlos iepazīties Online Sveiks! Sieviete no Liepājas vēlas iepazīties ar vīrieti, kurš ir saprotošs un jauks un mīļš. Es viena audzinu divus bērnus, tāpēc viena varu tikties tikai darba dienās pa dienu. rakstāt un zvanāt. Par mani EsSieviete Vecums30 Augstums169 cm Svars96 kg Acu krāsaPelēka Matu krāsaMelns Par tevi TuVīrietis Vecums30-40 Dalīties  Madara  +371 20002413 Visi sludinājumi - MM.lv

Vēlos iepazīties - MM.LV

ir kāda info?

Tad kads ir notestejis ir jegas braukt izjat vinu

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
pirms 5 minūtēm, Reibuss teica:

Sveiki.  

Vai kas par Martu ir zināms ? Uzpeldēja Liepājā ? Puh.

Neatbild vina ne uz sms ne watsapa. Vairak izklausas ka tie pasi drociraji kuti prasa nopirkt bildes un tad ķipa seks pa velti

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.