Sarakste caur telegram. Sarunāju laiku, bet kad pienāca norunātais laiks, tad pēkšņi var tikai pēc 3h vēlu vakarā vai nākamajā dienā. Sarakste arī tāda dīvaina, uz katru ziņu atbild ik pēc 10 - 15 min. Tiekas auto.
Šis ir tā par ko mēs te visi pēdējās dienas runājam. Tātad viņa ir īsta.
Bet par komunikāciju jā... Vajag ļoti lielu pacietību, lai nonāktu līdz tikšanās iespajam
pirms 10 stundām, dzekins1 teica:
Pēc skata atbilst gadiem? Vai jāliek klāt? Tad augums ir paplūdis ja? Jo bildes jau tā izskatās paliela, tad dzīvē visa ir vairāk ja?
Reāli 19 gadi, Augums +- 170cm Svars +- 50.kg
Krūtis 3 dabīgās, bet sākumā grūti noticēt ka dabīgās 👌 labākās kas vismaz man bijušas, kopš esmu xtra.lv 😅
Секс С презервативом - 200€
Минет С презервативом - 50€
Секс БЕЗ презерватива - 300€
Минет БЕЗ презерватива - 70€
Куни - 50€
Если добавить Золотой дождь - 400-500€
Кончать в рот - 10€
С аналом все - 500€
Info no Telegram.
Ticies vēl neesmu, bet ja būšu Jelgavā varētu piebraukt.
Kaut ka Jus esat parcepusies. Ja normali saruna viss ir ok Nesez cilveks, ar izplestam kajam, un negaida Jusu zvanu, lai uzsestos uz Jusu locekla. Ja savlaicigi, piesaka, tad viss ir ok
Nav gan 😡 viss tiek sarunāts laicīgi un tiek aizbraukt uz lielo ielu pie baznīcas Jelgavā, bet kad esi klāt ignors vai labākajā gadījumā pasaka ka tomēr nesanāks.. B..ļ..a wft kas tur normāls???
Ierakstīts
Šis ir tā par ko mēs te visi pēdējās dienas runājam. Tātad viņa ir īsta.
Bet par komunikāciju jā... Vajag ļoti lielu pacietību, lai nonāktu līdz tikšanās iespajam
Reāli 19 gadi, Augums +- 170cm Svars +- 50.kg
Krūtis 3 dabīgās, bet sākumā grūti noticēt ka dabīgās 👌 labākās kas vismaz man bijušas, kopš esmu xtra.lv 😅