Kārumniece uz nektāru, bet ja tev nav melns kupāts vai ap min 25cm, tad atliek vien sagaidīt rokdarbus / mutvārdus!
Tur gan vajag noskaņoties, ka fufelis būs jāklausās, bet vnk krati galvu un kaut ko runā līdz sarunas uzturēšanai.
Nu ja tā godīgi (šis tikai mans subjektīvais viedoklis) - konkrēts ģošaks! Masāža ne visai, telpas ok, cena salīdzinoši zema (demokrātiska), ja grib pa vienkrāšo nolaist spriedzi, bet ja gribi tiešām izbaudīt labu masāžu, tā, ka galva griežās ar ekstrām, tad šis noteikti nav tas variants.
Bet kvalitatīva masāža maksā sākot no 80eur un uz augšu.
Vai masāžas laikā ļauj pačamdīt un roku ieslidināt biksītēs?
Nu nē,par viņu liekas,ka tas ir Gobzema savarstijums!Labi pazīstu vinas ex draugu,tas teica ka sviests!Ja nu tas lietas bij gadus 20 atpakal,bet ar ne taja nozīme,ko saprotam zem prostitūcija
Lūk,tas ir tas ko gribeju noskaidrot. Savādāk var nesmuki sanākt tā vnk zvanot.
Nopietni??Vinja taču nekur nav izlikusi sludinājumu ka var viņu vālēt par piķi.Oficiāli viņa strādā skaistumkopšanā.Gobzis tikai saka ka vinjas kajstarpe ir atvērta.un iedomājies,es pēkšņi tagad zvanu viņai un prasu vai pist var visi vai tikai izredzētie?Tev pašam neliekas tas jocigi?Tapec jau pirms tam es meklēju info,lai būtu kursā.un kas gan cits to zin labāk,ja ne vietējie?
Ierakstīts
Vai masāžas laikā ļauj pačamdīt un roku ieslidināt biksītēs?