Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Valmiera 2024
Ierakstīts
On 15.11.2024. at 13:42, ciekurs12345 teica:

Nu tu kautko te lej. Par 30 eiro tev varbūt poliklīnikā sprandu izmasēs. 

Esmu viņai pat divi nulle, trīs nulle maksājis. tris nulle masāža un mutiskie :D 

P.S arī tikai mana pieredze... var jau maksāt pieci nulle, jo prasa viņa, cik nav žēl. Man žēl ir vienmēr, jo ausis piedziedātas :D

Valmiera 2024
Ierakstīts
pirms 32 minūtēm, Staltais Žanis teica:

Jau pasen apspriesta palaidne.

Kārumniece uz nektāru, bet ja tev nav melns kupāts vai ap min 25cm, tad atliek vien sagaidīt rokdarbus / mutvārdus! :)

Tur gan vajag noskaņoties, ka fufelis būs jāklausās, bet vnk krati galvu un kaut ko runā līdz sarunas uzturēšanai.

Nu ja tā godīgi (šis tikai mans subjektīvais viedoklis) - konkrēts ģošaks! Masāža ne visai, telpas ok, cena salīdzinoši zema (demokrātiska), ja grib pa vienkrāšo nolaist spriedzi, bet ja gribi tiešām izbaudīt labu masāžu, tā, ka galva griežās ar ekstrām, tad šis noteikti nav tas variants. 

Bet kvalitatīva masāža maksā sākot no 80eur un uz augšu.

Pie viņas astoņi nulle? Nu Tu dzen...

Valmiera 2024
Ierakstīts
pirms 16 stundām, Feeling teica:

Jau gadiem figurē,bet tāda dīvaina ar putniem. Sludinājumus liek visādus,bet nekur neatsaucas,laikam pati nezin ko īsti grib un ko nē! 

Vinjai shizofrenija un paliela

Cēsis 2024
Ierakstīts
pirms 1 stundas, podruzki202333 teica:

Protams,ka nogurusi-neesi pirmais un pedejajs.Nekas tik ilgi nedraž un attieksme ir tāda pati ,kā tu attiecies. Ja-bildes neatbilst,dzīvē esmu skaistākā un citu matu krāsa. 

Nah tad raksti, ka foto mans🤣🤣🤣

Valmiera 2024
Ierakstīts
pirms 44 minūtēm, dinobigioni teica:

Nopietni??Vinja taču nekur nav izlikusi sludinājumu ka var viņu vālēt par piķi.Oficiāli viņa strādā skaistumkopšanā.Gobzis tikai saka ka vinjas kajstarpe ir atvērta.un iedomājies,es pēkšņi tagad zvanu viņai un prasu  vai pist var visi vai tikai izredzētie?Tev pašam neliekas tas jocigi?Tapec jau pirms tam es meklēju info,lai būtu kursā.un kas gan cits to zin labāk,ja ne vietējie?

Es nevienaa teikumaa neteicu, ka vinja piedaavaa kko. Teicu, piezvani un dzirdeesi kaa Tevi pasuuta na***

Valmiera 2024
Ierakstīts
pirms 37 minūtēm, dinobigioni teica:

A kas ar to Si..... Ul...u?Viņu arī var darbināt visi vai viņai ir savs slēgtais loks,kuriem ļauj sevi kurbulēt?

Piezvani, pajautā. Gan jau atbildēs godīgi :)

Tur jau pēc paskata izskatās bēdīgi.Vispār kompresiju viņai jūt dragājot vāverē?

Valmiera 2024
Ierakstīts
pirms 1 stundas, puhsters teica:

Tur bija vairākas? Nēesmu vietējais tāpēc nezinu. Biju bijis pie tās augumā īsās. Arī interesētu vai vēl strādā vai nē, vai varbūt kādas citas labas kontakti.

Kur tad viņa pieņēma?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.