Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Jelgava 2025 💥💫
Ierakstīts
On 30.03.2025. at 15:12, DonJuanX teica:

kādi komentāri, kāds apmeklējis? tel 2235 81 76 image.thumb.png.8a92c785eed939a61bd2d5008a8d05f9.png

Viņa ik pa brīdim nomet ciparu. Ja labi runā var sexu sarunāt pa 70€

Esmu pares reizes licis slodzē viņu. Bliņ tieviņa, ļoti tieviņa.  Pa 70€ var bet ne pa 100€  ta labāk piemetu i aizbraucu uz rīgu un kādu eksotiku nobaudu

pirms 19 stundām, hei teica:

Par viņu Lielmeistars bija rakstījis.

Atrodās iecavā Ņu tā nekas vau bet nu 50€. Takā nau daudz var aizbraukt.  Tiekās dzīvoklītī 9stāvu mājā. Dzivoklīts vienkārš. Sūkāt var iedot bez gumijas kā arī sex bet veselība svarīgāka takā es visu tik ar gumiju. Dupsī ar dod, to ar padarbināju. Pa 50€ es viņu izpisu visos caurumos. 

Tukums 2025
Ierakstīts
pirms 18 stundām, riitastienisble teica:
pirms 1 stundas, Janka123123 teica:

Śķiet, ka ir beigusi savu sūkāšanas karjeru. 

Un pa to mēs varam teikt paldies kark97. Deļ tadiem pizdaboliem kā viņš ta notiekās. Takā varēsim ar vecajām darbonēm vien.

Tukums 2025
Ierakstīts
On 4.02.2025. at 19:48, RenarRenar teica:

@robis112 jau neatklāja personas identitāti (man liekas, nav iespējams celt neslavu par anonīmu personu), vienkārši saka, ka ir paņēmis priekšā to sludinājuma meiteni vairākas reizes. Domāju, ka visi, kas bijuši, sapratīs, ka tā meitene baigos makaronus karina, stāsta arī 

Tukums 2025
Ierakstīts
On 4.02.2025. at 18:52, kark97 teica:

Piekrītu ka dirš,jo nu loģiski padomā ja vienam deva un parejiem ne. Es tikai uz minetu braukāju,seksam nav vēl gatava.

Nu nezz es sex dabuju arī. Protams pa to pa virsu 50€ samaksāju bet nu izpirtst viņu izpisu.   

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.