Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Madona 2025
Ierakstīts
35 minutes ago, Gatis150877 said:

A kur viņas bildi dabūji

Ja tu vēl kaut ko sliktu par viņu pateiksi tev pirkstus salauzīšu

Un aizmirstiet tādu kā [censored]. Ja vēl kaut ko tādu dzirdēšu. Atradīšu un ...........

Tu pats varētu pievaldīties un nerakstīt to ko rakstīt nevajag

Jelgava 2025 💥💫
Ierakstīts
2 hours ago, RenarRenar said:

@Moderator, lūk, ir gadījums, kad sena darbone atsākusi strādāt (agrāk bija Rīgā, tagad pa Jelgavu). Kā var atkal dabūt viņas tēmu atpakaļ?

image.thumb.jpeg.767c105fc4fc00777234e5e080b66784.jpeg

Lūk gadījums kad tu varētu man pierādīt ka vārds ir pietiekami unikāls meklēšanas parametrs un atrast tēmu. Man neizdevās.

Bet par arhivēto tēmu atgriešanu pie dzīvības uzrakstīšu owneriem

Jekabpils 2025
Ierakstīts
1 hour ago, jancis1990 said:

To censored xtra nomainija,es vinai rakstiju teica [censored],bet vel neesmu paspejis,tapec uzjautaju...Tu man acis varesi to pasu jautajumu uzdot?

Ja tu vēlreiz pārkāpsi noteikumus tad nevarēšu - bana pasaulē ir kā mirušo valstībā, visi klusē un starp klusējošajiem tikai viena būtne ar izkapti vazājas

Liepāja 2025
Ierakstīts

Uzburam ainiņu:

Foruma dalībnieks ieliek publiski pieejamu numuru un foto, paiet laiks un sludinājums no kura paņemts numurs un foto pazūd. Pēc tam uzrodas darbone kuras numurs un foto un uzraksta sūdzību VDI.

VDI paskatās, sludinājumu pat nemeklē un aizklapē forumu nah.

Visi brīvi. Tas ir tas ko jums vajag?

Liepāja 2025
Ierakstīts
2 hours ago, Heiss said:

Nu klausies! Ir tāda lieta, kā interneta meklētāji, piemēram, google, tur var iesist nr.un PATS, PATS PIRMAIS rezultāts ir tas sludinājums...

Nu klausies!

Kad tu un visi pārējie maksās par šī foruma lietošanu gan jau arī foruma īpašnieki pieņems darbā kādu kas meklēs info internetā, pieliks trūkstošos screenshotus un gan jau vēl kaut ko. Kamēr jums tas ir bez maksas esmu es - kā ir tā ir. Cilvēks ir adaptīva būtne - adaptējies esošiem apstākļiem.

Liepāja 2025
Ierakstīts
1 hour ago, Edgars2991 said:

Vai pie šīs meičas ir vērts doties? Sludinās liepajniekos +371 252627**

Kas tā par sērgu?

Vai patiešām jums forums ir tā apnicis ka jādara viss lai lēnām nogremdētu?

Nu nafiga publicēt info pēc kuras var atpazīt personu ja nav šīs pašas personas piekrišana tādām darbībām!

Liepāja 2025
Ierakstīts
1 hour ago, xderm said:

Es pamaniju, ka Sludinājās kādu laiku atpakal liepajniekos,bildes nebija. Dabūju numuru,atsūtīja bildi,gribējās iet izdzer pudeli ar viskiju🤣 Tad nu iemetu šeit,tīri intereses pēc,varbūt kāds zina kas pa ziedu un izteikt līdzjūtību🤣

Un kāda mārrutka pēc tu publisko foto kas tev atsūtīts privāti?

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
4 hours ago, bgjizz said:

Sveiki! Esmu no Klaipēdas un kādu laiku palikšu Liepājā. Kur meklēt meitenes par naudu? Tikai Puh? Vai arī kāds var ieteikt kādas meitenes bez Sanitas un Sigitas (tās abas zinu, lasot šo forumu :D). Tulkots ar Deepl

Labi iztulkots, cepums tev!

Daugavpils 2024
Ierakstīts

Mila27 un rembo2 brīdinājums!

Atrausiet banu ja tā turpināsiet, forums domāts jūsu leksikā pieminēto vairošanās orgānu pielietošanas apspriešanai atbilstoši radītāja plānotajam nevis lai to nosaukumus izmantotu jūsu emocionālās attieksmes niansēšanai

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.