To censored xtra nomainija,es vinai rakstiju teica [censored],bet vel neesmu paspejis,tapec uzjautaju...Tu man acis varesi to pasu jautajumu uzdot?
Ja tu vēlreiz pārkāpsi noteikumus tad nevarēšu - bana pasaulē ir kā mirušo valstībā, visi klusē un starp klusējošajiem tikai viena būtne ar izkapti vazājas
Foruma dalībnieks ieliek publiski pieejamu numuru un foto, paiet laiks un sludinājums no kura paņemts numurs un foto pazūd. Pēc tam uzrodas darbone kuras numurs un foto un uzraksta sūdzību VDI.
VDI paskatās, sludinājumu pat nemeklē un aizklapē forumu nah.
Nu klausies! Ir tāda lieta, kā interneta meklētāji, piemēram, google, tur var iesist nr.un PATS, PATS PIRMAIS rezultāts ir tas sludinājums...
Nu klausies!
Kad tu un visi pārējie maksās par šī foruma lietošanu gan jau arī foruma īpašnieki pieņems darbā kādu kas meklēs info internetā, pieliks trūkstošos screenshotus un gan jau vēl kaut ko. Kamēr jums tas ir bez maksas esmu es - kā ir tā ir. Cilvēks ir adaptīva būtne - adaptējies esošiem apstākļiem.
Es pamaniju, ka Sludinājās kādu laiku atpakal liepajniekos,bildes nebija. Dabūju numuru,atsūtīja bildi,gribējās iet izdzer pudeli ar viskiju🤣 Tad nu iemetu šeit,tīri intereses pēc,varbūt kāds zina kas pa ziedu un izteikt līdzjūtību🤣
Un kāda mārrutka pēc tu publisko foto kas tev atsūtīts privāti?
Sveiki! Esmu no Klaipēdas un kādu laiku palikšu Liepājā. Kur meklēt meitenes par naudu? Tikai Puh? Vai arī kāds var ieteikt kādas meitenes bez Sanitas un Sigitas (tās abas zinu, lasot šo forumu ). Tulkots ar Deepl
Atrausiet banu ja tā turpināsiet, forums domāts jūsu leksikā pieminēto vairošanās orgānu pielietošanas apspriešanai atbilstoši radītāja plānotajam nevis lai to nosaukumus izmantotu jūsu emocionālās attieksmes niansēšanai
Ierakstīts
Laikam kaut ko esmu palaidis garām par Latvijas globusa ģeogrāfiju: Vecumnieki ir atsevišķs kontinents?