Sarkanais-es tev pilnībā piekrītu!Un so jau te arī minēju,ka paskats nav diez ko.Protams,ne jau visi mekle modeles utt,bet tādai mutē es toč negribētu dot,ja man svarīga savā veselība.
Biju pie Sofijas vakar vakarā. Pieņem Tosmarē, Viršu ielā. Augums atbilst, takse pieci nulle, masāža, plus roku darbs, jo dāmai "tās" dienas. Liela auguma, ir kur ieķerties, parasti pie tādām neeju, bet tā kā Liepājā tukšums, kāpēc ne.
Kādam ir info par sievieti no Jūras ielas? Vai ir vērts?
Neesmu no Ventspils, bet pēc nedēļas būšu tur uz pāris dienām, sarunāta tur tikšanās ar šo dāmu, divas dienas pēc kārtas, gribu vienkārāši noskaidrot, vai ir tā vērts un uz ko es parakstos. 😀 Gan jau vietējie zin, kas tur ir..
Krievu tautības sieviete. Nemāk īsti Latviski.... Palikusi bez darba...maz apmaksāta...izglītības līmenis un sapratne apkopējas līmenī.... Daribnājis neesmu, . Nobijos....
Tā nav tā pati kas vasarā regulāri ap pulksten 22, vazājās no Baatas līdz XL, miņukos, augstpapēžu zābakos un melni mati zirgastē? Vnk tā arī krievuška, 1x piestāju, teica ka bez darba tiko palikusi it kā.
Ir vērts ? Sazvanīju . Likās diezgan iedomīga. Saruna kaut kā nesanāca.
Nav nav vērts tērēt laiku. Mudina ātri beigt, neko īsti negrib darīt, tik lai spraud iekšā un ja 5minūšu laikā nevari beigt, sāk pukstēt ka tūlīt Tu dosies prom pilnām bumbām ja neizšausi.. Šaubos vai kas ir mainījies. Biju pēdējo reiz 2020. Pieņēma pie slimnīcas, tajās kopmītņu tipa mājās. Par to naudu var atrast arī labāku attieksmi. Takā viennozīmīgi, neiesaku.
Nu gde samije smelije seks eksperementatori ?
Kto bil u Transa v gostjax ?
Kuru transu Tu domā? Viens ir hiv+. Ierakstot viņa email google uzreiz izmet saitu ar viņa profilu, kur hiv+ cilvēki iepazīstas un meklē otrās pusītes.
Ko no pakalpojumiem piedāvā un par kādiem rubļiem?
70. Pluss Tev pašam jābrauc tur, kas ir kādi 40km turp un 40 atpakaļ, ja brauc no Liepājas. Pie sevis netiekas, tikai Tavā auto. Vājš minets, un seksā kā lelle, vari likt kā gribi, bet pati interesi neizrādīs. Nekaifo arī. Tā kā labāk noņemt spriedzi pašam vai meklēt kādu kas tepat tiekās.
Tā nodzertà nelaime, kādreiz uz Šķēdes ielas pieņēma. Briesmīga un arī pēc tam regulāri raksta/zvana vai nevar tikties. Gadus 5 atpakaļ satiku 1x, bet cik dzirdu arvien sūdīgāk paliek. Kamēr es viņai mutē stūmu, viņas pudeles čoms ar viņas suni gaidīja lejā pie kāpņu telpas. 😀😀😀😀
Vēlos iepazīties Online Sveiks! Sieviete no Liepājas vēlas iepazīties ar vīrieti, kurš ir saprotošs un jauks un mīļš. Es viena audzinu divus bērnus, tāpēc viena varu tikties tikai darba dienās pa dienu. rakstāt un zvanāt. Par mani EsSieviete Vecums30 Augstums169 cm Svars96 kg Acu krāsaPelēka Matu krāsaMelns Par tevi TuVīrietis Vecums30-40 Dalīties Madara +371 200024** Visi sludinājumi - MM.lv
ir kāda info?
Karostā dzīvo. Nu īsti pilns rublis viņai laikam jau nav, bet nu pamēģini.
Diezvai tā ir tā Anna. Vai viņai ir viena acs šķība nedaudz? Ja ir tad nesen redzēju viņu stāvoklī, reāli kādas 5 dienas atpakaļ. Jo šī Anna kuru minu es, arī turpat pie slimnīcas rajona gadu atpakaļ pieņēma, netālu no Top veikala. Var jau būt, ka šī no sludinājuma ir cita Anna.
Es viņu satiku pagājušo gadu, pieņēma tēraudu ielā, pirmajā mājā. Toreiz takse bija piecdesmitnieks. Bumbas čamdīt nedrīkst, mudina lai ātrāk beidz.. Gara auguma, apaļīga blondīne. Neesmu vairs gājis un arī netaisos.
Varu padalīties ar Liepajnieci 36 slaida ar silikonu ;;; apmaiņā pret milf’ uzraksti man ziņā viņas e-pastu un savējo!nevaru šeit private message nosūtīt
Tas ka apmainās, vēl nenozīmē ka sieviete tiksies. :)
Nezinu vai īstā, bet kādreiz bija tāda tumsnēja, krievu sieviete karostā, nedaudz sit uz romu tautības, bet laikam īsti nav. Melniem matiem tuvu pie 60gadiem. Iespējams, ka tā ir tā. Ļoti sen tur biju, beigās ir happy ending, bet tikai ar roku un lubrikantu, bez mutiskā. Gaidām no viņa atsauksmi. varbūt kkas mainījies.
Ierakstīts
Nav apisons?:D