Vēlos iepazīties Online Sveiks! Sieviete no Liepājas vēlas iepazīties ar vīrieti, kurš ir saprotošs un jauks un mīļš. Es viena audzinu divus bērnus, tāpēc viena varu tikties tikai darba dienās pa dienu. rakstāt un zvanāt. Par mani EsSieviete Vecums30 Augstums169 cm Svars96 kg Acu krāsaPelēka Matu krāsaMelns Par tevi TuVīrietis Vecums30-40 Dalīties Madara +371 200024** Visi sludinājumi - MM.lv
ir kāda info?
Karostā dzīvo. Nu īsti pilns rublis viņai laikam jau nav, bet nu pamēģini.
Diezvai tā ir tā Anna. Vai viņai ir viena acs šķība nedaudz? Ja ir tad nesen redzēju viņu stāvoklī, reāli kādas 5 dienas atpakaļ. Jo šī Anna kuru minu es, arī turpat pie slimnīcas rajona gadu atpakaļ pieņēma, netālu no Top veikala. Var jau būt, ka šī no sludinājuma ir cita Anna.
Es viņu satiku pagājušo gadu, pieņēma tēraudu ielā, pirmajā mājā. Toreiz takse bija piecdesmitnieks. Bumbas čamdīt nedrīkst, mudina lai ātrāk beidz.. Gara auguma, apaļīga blondīne. Neesmu vairs gājis un arī netaisos.
Varu padalīties ar Liepajnieci 36 slaida ar silikonu ;;; apmaiņā pret milf’ uzraksti man ziņā viņas e-pastu un savējo!nevaru šeit private message nosūtīt
Tas ka apmainās, vēl nenozīmē ka sieviete tiksies. :)
Nezinu vai īstā, bet kādreiz bija tāda tumsnēja, krievu sieviete karostā, nedaudz sit uz romu tautības, bet laikam īsti nav. Melniem matiem tuvu pie 60gadiem. Iespējams, ka tā ir tā. Ļoti sen tur biju, beigās ir happy ending, bet tikai ar roku un lubrikantu, bez mutiskā. Gaidām no viņa atsauksmi. varbūt kkas mainījies.
Ar to 1nu kas kadreiz bija wkedes 17 Juus mentāli sagrūsiet ,,,ar to 2u labāk.. nu no lācplēw ielas...
Vai tad tā no lāčplēša, vēl tiekas? Neesmu gadiem redzējis. Tur viņa man liekas vairāk netiekas, ja vispār tiekas. Ikdienā sanāk būt bieži, tieši blakus mājā, neesmu manījis..
Ir kādam kāds info par +37120536073?? Sludinās liepajniekos, neesmu pašlaik Liepājā, tāpēc nevaru pārbaudīt, bildi nesūta. :) piektdien būšu, tad varbūt, ja sanāks aiziešu.
A cik prasa slavena Sigita? ir doma aizbraukt Liepajā pastaigat un kapec gan neapcemot šo slavenību.
Pus stunda 30, stunda 50, bet rēķinies, ka ja gribi beigt divreiz, pa to stundu, var paprasīt vēl kādu kapeiku pa virsu. Tāpēc laicīgi precizē visus jautājumus.
Ierakstīts
Ir, tikai bilde no interneta. :D