Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
pirms 56 minūtēm, zxspektrums teica:

Vēlos iepazīties Online Sveiks! Sieviete no Liepājas vēlas iepazīties ar vīrieti, kurš ir saprotošs un jauks un mīļš. Es viena audzinu divus bērnus, tāpēc viena varu tikties tikai darba dienās pa dienu. rakstāt un zvanāt. Par mani EsSieviete Vecums30 Augstums169 cm Svars96 kg Acu krāsaPelēka Matu krāsaMelns Par tevi TuVīrietis Vecums30-40 Dalīties  Madara  +371 200024** Visi sludinājumi - MM.lv

Vēlos iepazīties - MM.LV

ir kāda info?

Karostā dzīvo. Nu īsti pilns rublis viņai laikam jau nav, bet nu pamēģini. :D

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
pirms 1 stundas, zxspektrums teica:

jau bija aprunata. Meitene pie slimnicas pieņem.

man liekas , Anna 

Diezvai tā ir tā Anna. Vai viņai ir viena acs šķība nedaudz? Ja ir tad nesen redzēju viņu stāvoklī, reāli kādas 5 dienas atpakaļ. Jo šī Anna kuru minu es, arī turpat pie slimnīcas rajona gadu atpakaļ pieņēma, netālu no Top veikala. Var jau būt, ka šī no sludinājuma ir cita Anna. 

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
pirms 9 minūtēm, Edzons115 teica:

Ārprāts, no šīs sliņķes pa gabalu, latgaliete (Jēkabpils/Rēzekne). Baļķis būs aktīvāks, atšķirībā no šīs uzēdušās apaļās darbones

Tu biji? Uzraksti kopējo atsauksmi, es gribēju  iet, bet pēc Tava teksta sāku pārdomāt. :D
++++Kāds zin kko par to blondo, apaļīgo "Zane ........." ?

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
On 20.09.2024. at 11:43, jurka2 teica:

Pec butibas gandriz ta var teikt

Es viņu satiku pagājušo gadu, pieņēma tēraudu ielā, pirmajā mājā. Toreiz takse bija piecdesmitnieks. Bumbas čamdīt nedrīkst, mudina lai ātrāk beidz.. Gara auguma, apaļīga blondīne. Neesmu vairs gājis un arī netaisos. 

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
pirms 21 stundas, Rikyrosi teica:

Varu padalīties ar Liepajnieci 36 slaida ar silikonu ;;; apmaiņā pret milf’ uzraksti man ziņā viņas e-pastu un savējo!nevaru šeit private message nosūtīt 

Tas ka apmainās, vēl nenozīmē ka sieviete tiksies. :) 

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
pirms 7 stundām, volvo99 teica:

Pastāsti puikām kā Tev tur gāja!?🤷😀

Nezinu vai īstā, bet kādreiz bija tāda tumsnēja, krievu sieviete karostā, nedaudz sit uz romu tautības, bet laikam īsti nav. Melniem matiem tuvu pie 60gadiem. Iespējams, ka tā ir tā. Ļoti sen tur biju, beigās ir happy ending, bet tikai ar roku un lubrikantu, bez mutiskā. Gaidām no viņa atsauksmi. :D varbūt kkas mainījies. 

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
pirms 14 stundām, Salvadors teica:

Ir pēdējā laikā kāds bijis pie Sanitas vai Sigitas?

No kura no šiem variantiem jūsu prāt ir labākais?

Atkarīgs ko domā ar labākais. Minets labāks Sigitai. Lētāk sarunāt var Sanitu. Sanitu arī var dažādās pozās, kurās Sigitu nevar. 

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
On 14.08.2024. at 20:15, kkasparsb teica:

Ar to 1nu kas kadreiz bija wkedes 17 Juus mentāli sagrūsiet ,,,ar to 2u labāk.. nu no lācplēw ielas... 

Vai tad tā no lāčplēša, vēl tiekas? Neesmu gadiem redzējis. Tur viņa man liekas vairāk netiekas, ja vispār tiekas. Ikdienā sanāk būt bieži, tieši blakus mājā, neesmu manījis.. 

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
pirms 20 stundām, Paps2024 teica:

Zinu ka bija jau rakstits par Silviju.

Uz ātro start s un s diskusijām vairs nevaru atrast.

zinu ka viss slikti, studente jau +10 gadus nav, bilde platumu redzu. 

Interese tīri performance, zin ko dara un ir aktīva vai guļ kā baļķis?

Guļ kā noliksi, enerģiju netērē pati. 

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
pirms 9 stundām, flintiks teica:

A cik prasa slavena Sigita? ir doma aizbraukt Liepajā pastaigat un kapec gan neapcemot šo slavenību.

Pus stunda 30, stunda 50, bet rēķinies, ka ja gribi beigt divreiz, pa to stundu, var paprasīt vēl kādu kapeiku pa virsu. Tāpēc laicīgi precizē visus jautājumus. 

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
pirms 3 stundām, GATIS1987 teica:

Ir kads bijis pie girly252? Ir verts braukt?

Nav vērts, jau ir apspriesta. 

pirms 1 stundas, dzintarsss teica:

Kāds ir tiecies ar šo Mazamila ?

Sexu var dabūt vai tikai kuni ?

Varbūt kāds var atsūtīt kontaktus ? 

Tikai foot fetišs, kunilings,  nopēršana vai strapons Tavā dibenā. :D Seksu nedod.

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
pirms 2 stundām, vecākais teica:

Iepriekš jau rakstīju, bet nav priekš tiem, kuriem nav vairāk par 30 € pie dvēseles. Tiem tikai abas S. 🤣🤣🤣

Jūs par to čirkaino blondīni, garām kājām? (: Ir laba, bet skaita katru minūti. 😁🥲

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Paps2023 teica:

Vinai vairaki nummuri, ja no viena nepacelsi uzreiz zvana no cita

Brauc pie s kundzes.

Pag, kādā krāsā mati? :D tā nav tā ar šķībām acīm? Vai tomēr tā, kas pie slimnīcas tieši dzīvo, ar pūces tattoo? :D

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Muris1121 teica:

Tā ir tā pati kas sludinās slimnīcas ielā. Maza auguma uz kājas tatto bante.

Nebija arī pūces tattoo? Pie slimnīcas dzīvo, tajā piestāvenē. Visu laiku steidzina, ka tik prom ātrāk. :D

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.