Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
16 hours ago, arturshdn said:

Varbut nahuj tu ej, negribu tevi biedēt, bet par šo forumu ir iesniegts policijā iesniegums un tieši uz tavu profilu. Meitenes ir teikušas un ne viena vien. Viss ļoti aiziet ātri un zin kas aiz šī profila sēž. Pa daudz savu žulti ver vaļā. 

Galvenais lai 112 neziņo! Glābšanas dienests ja metīsies palīgā, nebūs labi! 😃

Cik Tev puisēn gadu? Izlasīji ka ir vecuma ietobežojumi šim formumam? Nav īstā vieta kur ar tādām muļķībām mēģinā baidīt! Pat nezinu ko ieteikt, jo nav ne jaudmas kur pirmsskolas bērnu tusē kurus ar policista onkuli varēsi baidīt! 🤷🏽‍♂️ Piedod, bet nav īstā vieta. 😎

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
20 hours ago, Andrej878 said:

Es te murminu, ka mani zaebalo lasīt hujņu sākuma par Sanitu. Tagad par Sendiju. Nav Tev pohuj kāda viņai cena? Vai kas viņai virs? Vai kads remonts dzīvokli? Mani satrauc kādas viņas ir gultā. Bet jeblanus satrauc ka viņa vema kaut kad. Ne forums par pērkamam sievietēm, bet kaut kāds morālistu zadrotu bars svētdienas rīta baznīcā!

Es te murminu, ka mani zaebalo lasīt hujņu sākuma par Sanitu. Tagad par Sendiju. Nav Tev pohuj kāda viņai cena? Vai kas viņai virs? Vai kads remonts dzīvokli? Mani satrauc kādas viņas ir gultā. Bet jeblanus satrauc ka viņa vema kaut kad. Ne forums par pērkamam sievietēm, bet kaut kāds morālistu zadrotu bars svētdienas rīta baznīcā!

Bet tak rakstīja ka baļķēns. 🤷🏽‍♂️ Un ka 50 E par baļķi jau ir daudz par daudz, par 100, kur nu vēl 150 vispār nerunājot.

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
15 hours ago, Nutorious said:

Sendijai pēc TV šova nauda beigusies. :D viņa guļ kā baļķis, nav vērts laiku tērēt. Pēdējo reiz satikos ar viņu 2021, lieki piebilst ka toreiz tas maksāja 50e. Guļ uz muguras, vai kā noliksi, pati baigi neizrāda interesi kaut ko pamainīt vai kaut vai pasūkt galu, un skaņas nekādas arī neizdod, respektīvi nekaifo. 

Par to arî runāju! Tagad sasapņojuisies par 150 e! Turklāt “jaunāka” NU NEMAZ nav palikusi! 😂😂😂😂

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts

Zvaigznes dienas atlaides! 😂 Gan jau atlaides būs vēl lielākas, jo alko, vielas, rūpes tikai par špakteles kārtu uz sejas un tetovējumiem, viesmākslinieku izbraukumi pa Latvijas lielpisētām dara savu. Pēdējā reizē biju pamatīgi vīlies. 🙁
image.thumb.png.e3c077796f42172eccd891d921c983fa.png

Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts

Nu tad ko- aiziet!?

Kas ir S, kur pieņem?

Kādam nav Sanitas kontakti?

Kas ir tà 31 gadīgā kas regulāri sludinās puhā? Ir kàds bijis?

😂😂😂😂 Laimîgu, bez SPAMA visiem JG šij sadaļā!

Kam te tetovētais Senducis interesēja?! Cena gan par guļošo baļķēnu ir uzaugusi kosmosā, bet nu, inflācija un kā nekā TV personība… 🤭🤭🤭😂😂😂

IMG_5868.jpeg

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.