Priekš Liepājas 200 EUR par klasiku un orālo bez preža liekas pat ļoti dārgi. It īpaši, ja viņa ir "parasta meitene", "nekā jau īpaša" un "attieksme, darbības un apartamenti ir ok", kā rakstīja @vecākais. Tātad vienvārdsakot - nasing spešal.
Šeit acīmredzot nostrādā klasiskais ekonomikas princips - pieprasījums un piedāvājums.
Mans ieteikums Liepājas čaļiem būtu neradīt pieprasījumu tādiem ok un baļķu variantiem, aizbraukt līdz Palangas lidostai un no turienes aizlidot uz kādu pilsētu kur var kvalitatīvi atpūsties un izklaidēties.
Klaipeda tak nav tālu, ja man olas spiež atlaižu līdz Klaipēdai un lieta darīta.
Bija sakrajies un ienaca prata apciemot s kundzi, vairs nekad mūža!
Caurums tik liels, ka galvu varētu iebāzt, pišot ar vienu roku jatur priekša, lai nekrit ara. Beigas vel stāsta ka var visu bez gumijas, es ahujel, ātri izlietne nomazgaju un prom.
Sākot no 30 eiro pusstunda un ja gribi vēl 69 kuni +10 minets bez gumijas vai anālais +20 ir kas ņem 50 pusstunda un un tikai par anālo jāpiemaksā,bet tur nav visu laiku vienas un tās pašas. Viņas rotē par visu Lietuvu.Katru mēnesi tur var izbaudīt jaunu tauriņu.
Jā, Klaipēdā var normālus gerļukus pa vienu oranžo apstrādat.Plus vēl tas,ka tur bieži manās "sortiments" un principā vienmēr var sameklēt kaut ko jaunu 🤗
👍 ja klaipeda var sameklēt noteikti labāku nekā Liepājā
Ierakstīts
Klaipeda tak nav tālu, ja man olas spiež atlaižu līdz Klaipēdai un lieta darīta.