Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
pirms 40 minūtēm, JānisBR teica:

Priekš Liepājas 200 EUR par klasiku un orālo bez preža liekas pat ļoti dārgi. It īpaši, ja viņa ir "parasta meitene", "nekā jau īpaša" un "attieksme, darbības un apartamenti ir ok", kā rakstīja @vecākais. Tātad vienvārdsakot - nasing spešal.

Šeit acīmredzot nostrādā klasiskais ekonomikas princips - pieprasījums un piedāvājums.

Mans ieteikums Liepājas čaļiem būtu neradīt pieprasījumu tādiem ok un baļķu variantiem, aizbraukt līdz Palangas lidostai un no turienes  aizlidot uz kādu pilsētu kur var kvalitatīvi atpūsties un izklaidēties.

Klaipeda tak nav tālu, ja man olas spiež atlaižu līdz Klaipēdai un lieta darīta. 

Liepāja 2023
Ierakstīts
pirms 3 stundām, Liepajnieks2 teica:

Bija sakrajies un ienaca prata apciemot s kundzi, vairs nekad mūža! 
Caurums tik liels, ka galvu varētu iebāzt, pišot ar vienu roku jatur priekša, lai nekrit ara. Beigas vel stāsta ka var visu bez gumijas, es ahujel, ātri izlietne nomazgaju un prom.

Vai tad viņa vēl darbojas?

Liepāja 2023
Ierakstīts
pirms 2 stundām, volvo99 teica:

Klaipēdā piedāvājums mainās ik nedēļu.Visam var sekot līdzi te. https://m.ru.skelbiu.lt/skelbimai/pramogos/pazintys/mergina-iesko-vaikino/☺️Meklētājā izvēlies Klaipēdu vai citu pilsētu un darbojies🤗 Ir sludinājumi gan lietuviešu valodā,gan krieviski.

Ja tieši tā,viņas viena vieta ilgi neuzturas, šodien klaipeda rīt jau Viļņā 

Liepāja 2023
Ierakstīts
pirms 13 stundām, Janis83 teica:

Ne tu mani zini, ne tu zini kā es eju pie skuķiem. Beidz fantazēt parraudāšanu un 50e 

Pie tam tas izrādās feiks par 850 e. Ja jau esi gatavs maksāt arī feikiem un fanot kādas tās fejas, tad uz priekšu.. 

Ja man gribas kādu superīgu tauriņu atlaižu uz Klaipēdu tur var sameklēt .Liepaja jau nu nav ko meklēt. 

Liepāja 2023
Ierakstīts
pirms 11 stundām, sandis112 teica:

Kāds ir bijis pie klaipedas fejām? Ko varat ieteikt ja ir kāds bijis?

Ir būts, tur viņas bieži mainās nav takā liepaja vienas un tās pašas. Es parasti meklēju skelbiu.lt. 

Liepāja 2023
Ierakstīts
pirms 1 stundas, labinieks teica:

Cik Klaipēdā maksā mauķele?

Sākot no 30 eiro pusstunda un ja gribi vēl 69 kuni +10 minets bez gumijas vai anālais +20 ir kas ņem 50 pusstunda un un tikai par anālo jāpiemaksā,bet tur nav visu laiku vienas un tās pašas. Viņas rotē par visu Lietuvu.Katru mēnesi tur var izbaudīt jaunu tauriņu.

Liepāja 2023
Ierakstīts
pirms 8 stundām, volvo99 teica:

Jā, Klaipēdā var normālus gerļukus pa vienu oranžo apstrādat.Plus vēl tas,ka tur bieži manās "sortiments" un principā vienmēr var sameklēt kaut ko jaunu 🤗

👍 ja klaipeda var sameklēt noteikti labāku nekā Liepājā 

Liepāja 2023
Ierakstīts
pirms 8 stundām, Yos teica:

Mani šodien uzsvieda.

Adrese Šķēdes 11 un prasīja 60 eiro, piebraucu norunātajā laikā un vairs neceļ telefonu.

Varbūt nebija kur bērnus atstāt jo viņai 2 mazi bērni, tāpēc arī varbūt necel tel

Liepāja 2023
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Liepajnieks2 teica:

Izskatas talak par bilditem neesi ticis.

Nestreso aizej pie meitenem.

Ja nevari atlauties, vari iet pie s pa 25e

Ja tieši tā,un ja ir iespēja cik tālu ir Klaipēdā tur ar par 50 eiro pusstuda var dabūt tīri ok beibi kur problēmas,tikai pasam jādarbojas un ir ok.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.