Atskats par tikšanos pirms 3 mēnešiem pēc sludinājuma:
REĀLI ! Reāli vēlos tikties ar vīrieti mīļāko attiecībām , pati esmu aizņemta jauna sexyiga sieviete lielas krūtis . Patīk pieklājīgi un dāsni vīrieši , kas neaizmirst palutināt . Vēlos bonusu 130€. Raksti man un pievieno telefona nummuru
Info deva sarakstē. Takse par tikšanos bija trīspadsmit.nulle eur. Foto un apraksti atbilst. Vizuāli jauna sieviete, nedaudz ar krunkām un krokām, krūtis lielas un patīkamas. Attieksme laipna un draudzīga. Vieta pašai nebija, sarunājām telpās, kas bija pieejamas un ar visām minimālām ērtībām, jo bija ieradusies Jēkabpilī. Sākumā norēķins, pēc dušas nedaudz maigošanās un ar roku ap minci, kamēr palika mitra. Tālāk pamīšus dažādos leņķos misionārs, mutiskais un no aizmugures, kamēr pašam bija jādodas tālāk. Procesā stenēja patīkami un periodiski kulminēja, īpaši pie stiprākiem un dziļākiem grūdieniem. Opcijas bija: ja kopts un sakarīgs, skūpstīšanās, viss bez gumijas un beigšana iekšā. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 40min.
Kopumā teiktu, ka tikšanās bija vairāk zināšanai, varētu atkārtoti, ja būtu ērtāka loģistika un dotu arī dupsi.
Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 6.
Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,6.
Šī te ar putniem galvā,piedāvā tikai pakaļā ņemt,jo pizda esot tikai viņas vīram,atļauj vīrs šad tad piepelnīties ,lai rēķinus nomaksātu,ar norunu ka tikai pakaļā vatafac,a prasu mute arī tavam vīram tikai,nē varot ja kopts atsūkāt varafac.
Jābūt ļoti lielam izmisumam lai šo pārjāto ņemtu,tur tak viss izjāts un pupiem tikai ādiņa palikusi ,dirsa ļengana riktīgs galerts nokarajies
On 25.06.2024. at 13:53, Zoliidais teica:
Glorija (23 gadi)
*2*0*5*0*6*1*8*0* Tikšos ar koptu vīrieti tavā auto aktuāli šodien.. Tikai minets 70€ (viena reize) Esmu 34km no Jekabpils.
Kas zināms par šo ??? Sludinās Puh
Šī meiča tikai guļ,visu darbu jādara pašam ,kamēr tu šo pis viņa pajautā vai nezinot kadu laiku rītdien sola,izsviesta nauda,sūkā takā siļarku sūktu no bākas
Vienmēr ir labākas zivis. Par viņu bija runa Madonas 2022 vai 2023 gada, bet tad viņa bija Kristi vai kaut kā tā. Blondīne, īsa auguma. Priekš manis mazliet par daudz apaļīga. Tikšanās auto. Vagīna mazliet jau pastaipīta. Un maz aromāts no tās. Kā arī mazliet pēc cigaretēm. Tas gan interesanti, jo tagad visi saltus smēķē. Procesā ļoti palika mikla. Ātri beidza. Piedāvā arī bez gumijas un beigšanu iekšā. Bet tam neesmu gatavs.
Viņai jāraksta mēneša vidū ,kad jāmaksā komunualie,tad viņa piepelnās,lai neatslegtu elektrību,un samaksatu rekinus,jo vīrs neko nemaksajot,pati kādreiz teica
Biju ticies nekā tur nav,pizda izstaipīta, dirsa visa sūdos ļoti nekopta meiča,iedevu tikai atsūkāt,kaut sūkāt nemā,beigt ļauj mutē,samaksāju 20 par manu dārgo laika izšķērdību,kaut prasīja 50,jebal tādu
re ,dāma ziemai gatavojusies! lai nenosaltu dējamais , pižiku nēsā! interesanti , vai lielmeistars kādu seškājaino tur nesastapa? ja nu sakrustojis , tad nākošreiz būs jauna opcija klāt.....
Jebal, kad es biju tad viss mincis bija aizlipiss no iepriekšējā jākļa,vairs nebraukšu,bet sūkā labi,vairāk neko nemēģināju minetu prasīja 30, beigās apžēlojās redz ,ka man mazs degvielas auto,tad pa 20 euro.
Atskats par tikšanos aizpagājušajā mēnesī ar 4sexSex8989:
Info deva sarakstē. Takse bija pieci.nulle eur. Foto atbilst. Vizuāli jauna sieviete ar miesu pēc dzemdībām ar nedaudz krunkām un krokām, dupsim no aizmugures laba forma. Attieksme laipna un draudzīga. Tiekas auto vai patālākās viesu mājās, dažreiz arī esot Rīgā satiekama. Sākumā norēķins, pēc tam mutiskais un ar roku ap minci, kamēr palika mitra. Tālāk pamīšus dažādos leņķos misionārs un no aizmugures, kamēr varēja beigt. Procesā pati zināja, kā pašai labāk, stenēja patīkami un periodiski kulminēja, īpaši pie stiprākiem un dziļākiem grūdieniem. Opcijas: ja kopts un sakarīgs, skūpstīšanās, viss bez gumijas un beigšana iekšā. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 35min.
Kopumā teiktu, ka tikšanās bija patīkama, varētu atkārtoti, īpaši, ja būtu ērtāka loģistika un dotu arī dupsi.
Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 7.
Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 1,1.
Mēs katrs beidzam iekšā,watafac,a es domāju ,ka man vienīgajam tāda opcija bija😪
Jā ar viņu biju saticies,ir sava vieta,minetu tiešām cenšās taisīt,caurums labs,šaurs kompesija bija,bet liekas jau samaitāta,baigais konveijers,bija piekususi pati teica jau 10.klients šodien a diena vēl tikai pusē bija.
Ar šo esmu ticies,varētu būt 18 gadi,iepriekš bija zobs izsists ,sukājot pimpis ķērās ,nebija patīkami,teica ka par šo naudu ielikšu vietā,vairs neesmu ticies un neatbild.
Ierakstīts
Šī te ar putniem galvā,piedāvā tikai pakaļā ņemt,jo pizda esot tikai viņas vīram,atļauj vīrs šad tad piepelnīties ,lai rēķinus nomaksātu,ar norunu ka tikai pakaļā vatafac,a prasu mute arī tavam vīram tikai,nē varot ja kopts atsūkāt varafac.