Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Jēkabpils 2024 👀
Ierakstīts
On 29.09.2024. at 13:15, Porzingod teica:

Atskats par tikšanos pirms 3 mēnešiem pēc sludinājuma  :

REĀLI ! Reāli vēlos tikties ar vīrieti mīļāko attiecībām , pati esmu aizņemta jauna sexyiga sieviete lielas krūtis . Patīk pieklājīgi un dāsni vīrieši , kas neaizmirst palutināt . Vēlos bonusu 130€. Raksti man un pievieno telefona nummuru

Info deva sarakstē. Takse par tikšanos bija trīspadsmit.nulle eur. Foto un apraksti atbilst. Vizuāli jauna sieviete, nedaudz ar krunkām un krokām, krūtis lielas un patīkamas. Attieksme laipna un draudzīga. Vieta pašai nebija, sarunājām telpās, kas bija pieejamas un ar visām minimālām ērtībām, jo bija ieradusies Jēkabpilī. Sākumā norēķins, pēc dušas nedaudz maigošanās un ar roku ap minci, kamēr palika mitra. Tālāk pamīšus dažādos leņķos misionārs, mutiskais un no aizmugures, kamēr pašam bija jādodas tālāk. Procesā stenēja patīkami un periodiski kulminēja, īpaši pie stiprākiem un dziļākiem grūdieniem. Opcijas bija: ja kopts un sakarīgs, skūpstīšanās, viss bez gumijas un beigšana iekšā. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 40min.

Kopumā teiktu, ka tikšanās bija vairāk zināšanai, varētu atkārtoti, ja būtu ērtāka loģistika un dotu arī dupsi.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 6.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,6.

Cap.JPG

Prof.JPG

Šī te ar putniem galvā,piedāvā tikai pakaļā ņemt,jo pizda esot tikai viņas vīram,atļauj vīrs šad tad piepelnīties ,lai rēķinus nomaksātu,ar norunu ka tikai pakaļā vatafac,a prasu mute arī tavam vīram tikai,nē varot ja kopts atsūkāt varafac.

Jēkabpils 2024 👀
Ierakstīts
On 21.06.2024. at 11:20, Edzons115 teica:

Šo galīgi neiesaku, tiešām slinka un ēdusi… 

Jābūt ļoti lielam izmisumam lai šo pārjāto ņemtu,tur tak viss izjāts un pupiem tikai ādiņa palikusi ,dirsa ļengana riktīgs galerts nokarajies

On 25.06.2024. at 13:53, Zoliidais teica:

Glorija (23 gadi)

*2*0*5*0*6*1*8*0*
Tikšos ar koptu vīrieti tavā auto aktuāli šodien..
Tikai minets 70€ (viena reize)
Esmu 34km no Jekabpils.

Kas zināms par šo ??? Sludinās Puh

7909383(8427849)-20506180-tiksos-ar-k.jpg

Šī meiča tikai guļ,visu darbu jādara pašam ,kamēr tu šo pis viņa pajautā vai nezinot kadu laiku rītdien sola,izsviesta nauda,sūkā takā siļarku sūktu no bākas

Jēkabpils 2024 👀
Ierakstīts
On 18.05.2024. at 14:39, sigitina teica:

70kg M 1.80 tas ir resna jus resnas nezinat ka izskatas laikam ja. Un kas ka beidzas prezervativi gruti paņemt priekš sevim.

Ejat tad pie citam ko tad man rakstat🤦‍♀️🙈

Varbūt ir kādam zināmas mazās ap 18-20 gadnieces,kuras var padarbināt?

Jēkabpils 2024 👀
Ierakstīts
On 22.02.2024. at 10:23, saldums5959 teica:

Vienmēr ir labākas zivis. Par viņu bija runa Madonas 2022 vai 2023 gada, bet tad viņa bija Kristi vai kaut kā tā. Blondīne, īsa auguma. Priekš manis mazliet par daudz apaļīga.  Tikšanās auto. Vagīna mazliet jau pastaipīta.  Un maz aromāts no tās. Kā arī mazliet pēc cigaretēm. Tas gan interesanti,  jo tagad visi saltus smēķē. Procesā ļoti palika mikla.  Ātri beidza. Piedāvā arī bez gumijas un beigšanu iekšā.  Bet tam neesmu gatavs. 

Jā un vēl piedāvā viņa paaizīt vagīnu

Jēkabpils 2024 👀
Ierakstīts
On 11.02.2024. at 18:51, Igorsb88 teica:

Labi pateica 

Un tādus ļoti daudz 

Viņai jāraksta mēneša vidū ,kad jāmaksā komunualie,tad viņa piepelnās,lai neatslegtu elektrību,un samaksatu rekinus,jo vīrs neko nemaksajot,pati kādreiz teica

Madona 2024 🎊
Ierakstīts
On 1.02.2024. at 08:14, sidlav55 teica:

re ,dāma ziemai gatavojusies!  lai nenosaltu dējamais , pižiku nēsā!   interesanti , vai lielmeistars kādu seškājaino tur nesastapa?  ja nu sakrustojis , tad nākošreiz būs jauna opcija klāt.....

Jebal, kad es biju tad viss mincis bija aizlipiss no iepriekšējā jākļa,vairs nebraukšu,bet sūkā labi,vairāk neko nemēģināju minetu prasīja 30, beigās apžēlojās redz ,ka man mazs degvielas auto,tad pa 20 euro.

Jēkabpils 2024 👀
Ierakstīts
On 31.01.2024. at 23:46, Porzingod teica:

Atskats par tikšanos aizpagājušajā mēnesī ar 4sex Sex8989 :

Info deva sarakstē. Takse bija pieci.nulle eur. Foto atbilst. Vizuāli jauna sieviete ar miesu pēc dzemdībām ar nedaudz krunkām un krokām, dupsim no aizmugures laba forma. Attieksme laipna un draudzīga. Tiekas auto vai patālākās viesu mājās, dažreiz arī esot Rīgā satiekama. Sākumā norēķins, pēc tam mutiskais un ar roku ap minci, kamēr palika mitra. Tālāk pamīšus dažādos leņķos misionārs un no aizmugures, kamēr varēja beigt. Procesā pati zināja, kā pašai labāk, stenēja patīkami un periodiski kulminēja, īpaši pie stiprākiem un dziļākiem grūdieniem. Opcijas: ja kopts un sakarīgs, skūpstīšanās, viss bez gumijas un beigšana iekšā. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 35min.

Kopumā teiktu, ka tikšanās bija patīkama, varētu atkārtoti, īpaši, ja būtu ērtāka loģistika un dotu arī dupsi.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 7.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 1,1.

Cap.JPG

Mēs katrs beidzam iekšā,watafac,a es domāju ,ka man vienīgajam tāda opcija bija😪

Jēkabpils 2024 👀
Ierakstīts
On 14.01.2024. at 19:20, vidzemnieks8 teica:

Jā kontaktus varētu , puha neatradu

Jā ar viņu biju saticies,ir sava vieta,minetu tiešām cenšās taisīt,caurums labs,šaurs kompesija bija,bet liekas jau samaitāta,baigais konveijers,bija piekususi pati teica jau 10.klients šodien a diena vēl tikai pusē bija.

Jēkabpils 2024 👀
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 13. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 13. janvāris - Iemesls nav norādīts
pirms 17 stundām, freids34 teica:

Puha ir paradijusies Kristi.18 gadigs meitēns.pežiņa šaura.minetu perfekti taisa .super skuķēns.nebij zel 100.beidzu 2reiz.par sotaku ir gan minets gan sex.gan pežu palaiziju

Maukai laizīt pežu, tev gan ir iekšas😅

Rēzekne 2023
Ierakstīts
On 21.02.2023. at 21:37, BOPOH teica:

Tas ir viņa? Vai kārtējais feiks?

8C27F074-6A3F-404B-8164-94F73930A60E.png

Ar šo esmu ticies,varētu būt 18 gadi,iepriekš bija zobs izsists ,sukājot pimpis ķērās ,nebija patīkami,teica ka par šo naudu ielikšu vietā,vairs neesmu ticies un neatbild.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.