Kad tu un visi pārējie maksās par šī foruma lietošanu gan jau arī foruma īpašnieki pieņems darbā kādu kas meklēs info internetā, pieliks trūkstošos screenshotus un gan jau vēl kaut ko. Kamēr jums tas ir bez maksas esmu es - kā ir tā ir. Cilvēks ir adaptīva būtne - adaptējies esošiem apstākļiem.
Vnk aizdomājies drusku, kurš īsti tad to forumu gremdē? Čalis, kas iemet publiski pieejamu nr, vai Tu, kurš viņu par to aprej?
Padomā, cik varētu būt te cilvēki, kuri neliek atsauksmes tikai šitās apriešanas dēļ??
Problēma nav tajā, ka šeit ieliek dāmas telefona numuru (ar sludinājuma screenshot, lai redzētu, ka tiešām ir sludinājums). Problēma ir tā, ka "ģēniji" šeit ieliek bildes vai pat linkus uz personīgajiem profiliem (facebook, instagram, utt.).
Nu, paga, paskaties par ko pie.isās.... tas čalis tikai publiski pieejamu nr ielika....
Vai patiešām jums forums ir tā apnicis ka jādara viss lai lēnām nogremdētu?
Nu nafiga publicēt info pēc kuras var atpazīt personu ja nav šīs pašas personas piekrišana tādām darbībām!
Es saprotu, ka, iespējams, tūlīt izsaukšu uguni uz sevi, bet var kāds man paskaidrot, kas tieši ir slikti, ka pārpublicē publiski pieejamu tel nr? šodien liepājniekos var redzēt 2 sludinajumus ar to nr, kur ir problēma?
Es saprastu, ja tas nr būtu personīgi sūtīts, bet te nav tas stāsts. Par ko tieši ir sāpe?
Tā ir masiere uz 60 gadiem. Runā tikai krieviski. Pussimts par masāžu ar laimīgām beigām, par vienu simtu var sarunāt arī orālu apmierinājumu. Neesmu prasījis par seksu, jo nav tāda lai vēlētos seksu. Ja ar laimīgām beigām tad nesteidzina beigt, bet ja mutiskais, tad gan ik pa brīdim pārjautā vai vēl ilgi. Diezgan runīga un tāda brīva komunikācija. Bet nu vērtējumu pat nevaru likt. Katra gaume ir savādāka.
Kā sazinājies ar viņu? ne uz zvaniem, ne whatsapā neatbild...
Ar šito neiesaku pīties, pilnīga jebanutā, kko mēģina draudēt un šantažēt. Katrā ziņā nerakstiet no nr, kur Jums sava bilde whatsappā, taisa screenus un publicē IG....
Ierakstīts
whatsappā dāmas bilde, atbildēja tā:
Minets 50 €
Masāža 50€
Sekss 70€
Anālais 100 €
pieņem Karostā, pats bijis vēl neesmu