Lasot topiku un redzot tavus ierakstus arī var redzēt ļoti neapmierināts esi un vēl joprojām nevari nomierināties , ja kāds ieliek ko labu , tad sāc tik rakstīt , ka maukas aizstāv .
Viņas arī ir cilvēki , tāpat kā mēs visi !
Par to jau runa, pus Valmiera pabijusi, un cik vēl klāt bez pus Valmieras ? 😁
es biju vienu reizi, man ar to pietika. Kas grib, var iet un ciemoties, es tik izteici savas domas un pieredzi .
paris gadus atpakaļ jau par dudibu bij rakstīts, ka no Lejas nāk dīvaina smaka un skaņas , vai tad sievietei, kura tik ļoti rūpējas par savu higiēnu būtu šādas parādības 😀
Bet nav mana darīšana, kas grib, lai iet. Drošība un vai kāds par tevi neuzzinās paliek liels jautājums.
Tiešām ? Pēc tik daudz locekļiem par kādu higiēnu un tīrību Tu vari runāt ? Ja Tev varētu uzvilkt kažoku, kas sastāvētu no vīriešu locekļiem, Tu būtu ezis 😀
saproti, ka man vienalga vai tu darbojies vai ne, man žēl kolēģus , kas var aiznest ko nelāgu mājas no tevis, vai tas ka bijusi pie tevis nonāks līdz mūsu sievām .
Tā jau īsti nav vairāk tava darīšana puse vai ne puse pabījusi un ja tu neesi tik izglītots un nesaproti , ka pastāv arī tadas gumijas , tad par kādu ne higiēnu tu runā? Kas viņa vienu gumiju mauc visiem virsū ?
ja tik ļoti baidies par savu sieviņu -tad sēdi mājās un neraudi te!
To , ka esi neapmierināts klients un ārsts , mēs visi sapratām , vsjo !
Par to jau runa, pus Valmiera pabijusi, un cik vēl klāt bez pus Valmieras ? 😁
es biju vienu reizi, man ar to pietika. Kas grib, var iet un ciemoties, es tik izteici savas domas un pieredzi .
paris gadus atpakaļ jau par dudibu bij rakstīts, ka no Lejas nāk dīvaina smaka un skaņas , vai tad sievietei, kura tik ļoti rūpējas par savu higiēnu būtu šādas parādības 😀
Bet nav mana darīšana, kas grib, lai iet. Drošība un vai kāds par tevi neuzzinās paliek liels jautājums.
Tiešām ? Pēc tik daudz locekļiem par kādu higiēnu un tīrību Tu vari runāt ? Ja Tev varētu uzvilkt kažoku, kas sastāvētu no vīriešu locekļiem, Tu būtu ezis 😀
saproti, ka man vienalga vai tu darbojies vai ne, man žēl kolēģus , kas var aiznest ko nelāgu mājas no tevis, vai tas ka bijusi pie tevis nonāks līdz mūsu sievām .
Vecīt , tu tiešām jau šauj pāri strīpai , kurš ir tas ārsts , kurš te ir noteicis šai sievieti slimības diognozi ?
Esmu pie viņas bijis , kopta un simpātiska ,serviss arī labs .
Ierakstīts
Jā !
Sakopta sieviete!
Tas ir mans viedoklis , par gaumi nestrīdas!😉