Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Jēkabpils 2024 👀
Ierakstīts

🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ 

Tagad 7lapas diskutēs par to ir draugs vai nē ! 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

Būs laiks tiksies ar visu draugu , negribēs tak vispār netiksies . 
C’mon …
Jums taču arī ir sievas . 

Aizkraukle 2024
Ierakstīts
pirms 10 stundām, JānisBR teica:

Tev @Porzingodļoti laba atmiņa, ja vari pēc 3 mēnešiem atcerēties tikšanos visās detaļās.

Un tikšanās nemaz nebija tik vienreizēja (Tu novērtēji uz 7 ballēm).

Acīmredzami uzsvars ir uz 3mēnešiem , tātad cilvēks melo , lai ja gadījumā meitene ir forumā , lai nesaprot , kas ir ielicis atsauksmi , tā teikt tādai galvas jaukšanai , pieļauju ka ir bijis daudz ātrāk . 😌

Ja visi sāks likt precīzus datumus un laikus par savām vizītēm , tad jau ātrāk varēs saprast , kas ir kas , domāju to daudzi nevēlas , kas ir tikai normāli . 

Jēkabpils 2024 👀
Ierakstīts
pirms 1 stundas, cucispeps teica:

Nē, to pataupi savam tēvam vai vīram. Tas, kas mani interesē, ir tas, kāpēc tu uzskati, ka tavs caurums palika liels no biežas partneru maiņas. 

Ne parasts dalbajobs , Tak vēl neuzmanīgs dalbajobs  , kā reiz par savu caurumu nekur neko neesmu minējusi . 😊

Jēkabpils 2024 👀
Ierakstīts
pirms 2 minūtēm, cucispeps teica:

Santa, nu padomā pati, kādu huiņu tu te sarakstīji 😅 Kā tu iedomājies to fizioloģisko procesu, kurā dēļ bieža seksuālo partneru maiņa palielina vagīnas lielumu? Kas tieši mainītos no tā, ka tevi vienā gadījumā Jānis trīs naktis pēc kārtas ņemtu priekšā, bet otrā gadījumā - vienu nakti Jānis, tad citu nakti Peķķa, un tad vēl vienu nakti kāds Ramešs? 

Šo dalbajoba kausu, es pasniedzu Tev🏆

Jēkabpils 2024 👀
Ierakstīts
pirms 1 stundas, amurareti teica:

Tad jau tev būs akas vāka lielumā.

Vaai…Nu kur tad tik vienmuļi ?! Galīgi ne Xtras līmenī ,  Varēji taču ko oriģinālāku izdomāt , bet nu labi… Tu vismaz centies . 😁 Galu galā ej pamācies no saviem biedriem , tie “ģēlu” zin ! 😊

Jēkabpils 2024 👀
Ierakstīts
On 23.01.2024. at 22:08, Ainārs69 teica:

Es viņu arī ņēmu  man nosukaja salaidu mutes un 2xpeza salaidu tas vispār bij' labākais pisiens muzaa pežā laba pimpis iet ar slodzi šaura jo jaunā un nav dzemdejusi

Man smadzenes salūza šo lasot ! 
Kā šāda veida kadri uzzin par tādiem forumiem ? 🫣 Bēdu ieleja ! 

Vai Jūsu sievām , kas dzemdējušas Jums bērnus 2-3 kaut 8 vai viņām ir lieli caurumi ? 🤦🏽‍♀️ Gribu pateikt , ka dzemdības nekādā veidā neietekmē cauruma izmērus . Tā kā pēc dzmedībām maksts sieniņas atgūst sākotnējo formu , ja tā tas nebūtu , tad caurums būtu zīdaiņa galvas lielumā . Vai Jums pašas fejas / burves vai kā Jūs tur sakiet , pirms sexa saka : Man liels caurums , jo esmu dzemdējusi ?! Nu kas par debīlismu ? 🙄

Gudrāki cilvēki zin kapēc vienai maksts lielāka , bet otrai mazāka , ja kāds nezin , tad skaidroju - Liels caurums ir dēļ biežas partneru maiņas sexā , bet ne dēļ dzemdībām ! 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.