Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Jelgava 2025 💥💫
Ierakstīts
On 4/10/2025 at 8:48 AM, istaisvecis said:

Viņa ik pa brīdim nomet ciparu. Ja labi runā var sexu sarunāt pa 70€

Esmu pares reizes licis slodzē viņu. Bliņ tieviņa, ļoti tieviņa.  Pa 70€ var bet ne pa 100€  ta labāk piemetu i aizbraucu uz rīgu un kādu eksotiku nobaudu

Es arī "liku slodzē"😂  un piekrītu,ka nav vērts,meitene atgādina kalsnu narkomāni.

Limbaži 2025
Ierakstīts
2 hours ago, saldums5959 said:

Amanda jau no Smiltenes nejau Limbažiem.  Tik iemeta šeit, jo nav atsevišķas Smiltenes grupas. 

Rakstīts, ka tikās netālu no Limbažiem. Citas tā dara, ka nenorāda profilos īstās vietas, lai vietējie nesāk meklēt.

Ventspils 2025
Ierakstīts
On 2/7/2025 at 10:59 PM, sienāzītis said:

Tas nozīmē, ka kādu laiciņu nebūs,bet nu baigā tad:D

No viņas paziņas uzzināju, ka diemžēl jau aizsaulē, šodien (15.03.2025.) bijušas bēres. Lai Alīsei vieglas smiltis. 😔

Jelgava 2025 💥💫
Ierakstīts
5 hours ago, Moderator said:

Lūk gadījums kad tu varētu man pierādīt ka vārds ir pietiekami unikāls meklēšanas parametrs un atrast tēmu. Man neizdevās.

Bet par arhivēto tēmu atgriešanu pie dzīvības uzrakstīšu owneriem

To arī saku, ka ne pēc vārda, ne pēc numura atrod, tas nozīmē, ka tēma vispār vairs nav, bet ir bijusi šeit tieši pēc tiem apspriesta, šeit vienkārši sakrita, ka savulaik biju e-pastā atstājis sev skrīnu un vēlāk lasījis par viņu šeit, ka ir viesstrādniece no Liepājas.

Tukums 2025
Ierakstīts
1 minute ago, kark97 said:

Prasiju dokomentus paradit

Tu tak pie viņas jau iepriekš biji, bet tagad izdomāji tāpat vien dokumentus, lai parāda, un viņa vēl arī uzrādīja? Kas tas par scenāriju?

1 minute ago, Džunkurs said:

Offtopic, bet uzrakstīt var jebkuru vecumu. 😅

Piemēram, šī jelgavniece arī sāka savu darbību nepilngadīga, bet tas nekas, ka sludinājumā norādīja lielāku vecumu.

https://www.xtra.lv/topic/23607-jelgava/

Protams, ka var ierakstīt jebko, mēs visi zinām mūžīgās 30 gadnieces utt. 😂

On 1/14/2025 at 11:41 AM, kark97 said:

Meitene kas piedava tikai minetu.

Ļoti labi prot savu darbu. 

Confusing

Tukums 2025
Ierakstīts
39 minutes ago, kark97 said:

Klau džeki nav labi,meitene kas sniedz minetu ir nepilngadīga. Zajavka jau policijs. Kads ari nobildejis viņas seju.  Uzmanās

Kur rāvi, ka nepilngadīga? Viņa pati visu laiku raksta, ka 19 gadi. Tad jau izklausītos vēl viens iemesls, ka tur nav ko darīt.

Tukums 2025
Ierakstīts

Šodien biju pie tās minetnieces, sarunāju sarakstē pēc aktuālā sludinājuma, jo whatsapp laikam nelieto vairāk. Sūkāja 20min,izvilku žūksni ar 50eur,teicu,ka derētu pāriet uz nopietnākām lietām,viņa pajautāja,kas tas būtu,teicu,ka seksu,protams. Viņa teica,ka nē,negribot seksu un ar roku virzīja manu roku ar naudu atpakaļ uz kabatu,no kuras izņēmu. Esmu slaids un pieklājīgs. Ja tik skaidri pasaka nē, tad es arī netaisos uzbāzties tālāk. Nedaudz vēl pasūkāja un braucām atpakaļ. Tā īsumā atbilde par situāciju, vai nu skatās pēc noskaņojuma, situācijas vai simpātijām, kas ir arī ok. Izskatījās, ka whatsapp bija aizķēries kaut kāda foto, to varu PM, ja kādam interesē, bet man šodien pietika ar redzēto. Pirmajā reizē biju viņu tumsā saticis, šodien dienas gaismā secināju, ka vairāk arī tāpat speciāli netaisītos uzprasīties pie viņas. 😂😂

https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-sveiki-piedavaju-tik/8264396.html

image.png.f85262dbcaceba4a299c8f7d748c2d8f.png

Tukums 2025
Ierakstīts
2 minutes ago, Armani111 said:

Šodien satiku otro reizi.

Teiksim tā,arvpieredzi labāka nepaliek.

Sexu sarunāt nevarēja,esot sieviešu dienas,bet domāji,ka sarunāt var.

Tāds konktēts nē nav

Paldies, tad jau tuvākais skaidrojums, ka tikai individuāli faceontrol taisa, man liekas kaut kas teica, ka viņa piesauca mēnešreizes jau pirms vairāk nekā nedēļas, kad kāds prasīja seksu. Tik ilgas jau nebūs, vienkārši stāsta kārtējās pasakas. 😄

Tukums 2025
Ierakstīts
2 hours ago, istaisvecis said:

Nu nezz es sex dabuju arī. Protams pa to pa virsu 50€ samaksāju bet nu izpirtst viņu izpisu.   

Izklausās jauki, protams. Tas ir kaut kad nesen vai kad? Arī satiki pie stāvvietas un pēc tam uz mežu? Vēl šodien sludinājums un ir tikai minets it kā, kaut kāda skaidrība prasītos. Varbūt jūs abi ar @robis112 pēc baigiem modeļiem vai izsitējiem izskatāties, ka vienkārši neuzdrīkstējās nedot. 😏

https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-sveiki-piedavaju-tik/8254710.html

image.png.6fccdf36a9db094e4f782bdd8ae2071b.png

Tukums 2025
Ierakstīts

7 minutes ago, kark97 said:

Un tas tā nopietni? Vispar cik dzirdeju meitene bija policija,jo nepatiesa informacija ir izsplatīta un neslavas celšana

@robis112 jau neatklāja personas identitāti (man liekas, nav iespējams celt neslavu par anonīmu personu), vienkārši saka, ka ir paņēmis priekšā to sludinājuma meiteni vairākas reizes. Domāju, ka visi, kas bijuši, sapratīs, ka tā meitene baigos makaronus karina, stāsta arī daudzas pasakas

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.