Man jautājumi nav dāmai, viņa jau pateica , ka ar viņu var sarunāt visu privāti 😁
@savējā45, tu mums esi īsta pērle 😁 ne bieži iemaldās forumā PG izredzētā😁
un vel ņem nevis dod😁😁😁
Nu kā jau iepriekś teicu tikai intreses pēc te ienācu apskatīties kurś tas lielais pļāpa. Nezināju pat ka táda vieta ir ...kur vīrieŝi apspriež publiski kur ko un ar ko...
......un kulminē! izskatās saīsinājums no sastāvošs no vārdiem ,, minu uz kules,,. zinām ka ņemi, PG , par mutisko jau rakstīja. velti te atkal izlīdi, tūliņ uzradisies gators un sāks tincināt , vai ari to dari bez gumijas....
tas priecē! gators cenšas izspiest no Tevis informāciju. es palīdzēšu izskaidrojot jautājuma jēgu. vai zini , kas r gumijas izstrādājums , ko sauc par prezevatīvu, vai kondonu? tikai nesaki , ka piepūšamais gaisa baloninš!
Ja man vajadzes tulka palīdzību jautāśu...zinu las ir gumija ,prezervatīvs kondons vai nu kā vel viņu dēvē mētelīts draudzińam...kā nu kuram tā valodiņa.
pirms 31 minūtes, Vienīgais Gators teica:
Vai ar tevi var bez gumijas ?
Ar mani var daudzko ,bet tikai privāti....visiem.nav jāzin...
aizgāji gulēt kā vienkŗša fēja , pamodies slavena. pats lielmeistars pagodināja ar savu apciemojumi. slava , tā ir smaga nasta. tagad nekas neatliks , kā l visu pisu aprakstīt. dalīties izjutās un pārdzivojumos.
Ha ha...nu es uzskatu normāli vīrieśi nekomente publiski kur ar ko bijis.
On 18.02.2023. at 10:59, Girts77 teica:
Man vairāk interese PG. ja jau esi forumā, pastāsti kā ir
“Procesā zināja, kā pašai labāk, stenēja patīkami un periodiski kulminēja, īpaši pie stiprākiem un dziļākiem grūdieniem. Opcijas: ja kopts, skūpstīšanās, viss bez gumijas un beigšana iekšā. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 40min.”
Vai tiešām Tu tā kulminēji, kā PG stāsta .🙈
otrs jautājums - opcijas - ja kopts, viss bez gumijām un beigšana iekšā . Vai tā ir un vai vins izmanto šo opciju bez gumijām . 🙊
lielmeistars , mūsu vaduguns un cela licējs nebija spējīgs.....? nu Tu gan vinu pataisīji melnu un maziņu. varbūt ieliec paplašinātu atsaugsmi. novērtē ar atzīmi... varbūt Tavam piemēram sekos citas fējas!
Nemēdzu apspriest vīrieśus lai arī kā bij...bij labi..tikai negaidiju ko tādu.
Atskats par tikšanos aizpagājušajā mēnesī ar 4sex Karumniece45:
Info deva sarakstē. Takse bija seši.nulle eur. Foto daļēji atbilst. Vizuāli pusmūža sieviete ar ābolveida figūru, miesa ar krunkām un krokām, dažās vietās ar zilumiem. Attieksme laipna un lietišķa. Vieta bija Jelgavā, netālu no Loka maģistrāles un Rīgas ielas krustojuma. Telpas ar visām minimālām ērtībām. Pirms dušas norēķins, pēc dušas uz gultas. Tālāk mutiskais un ar roku ap minci, kamēr palika mitra. Pēc tam dažādos leņķos no aizmugures un misionārs, kamēr pietika. Procesā zināja, kā pašai labāk, stenēja patīkami un periodiski kulminēja, īpaši pie stiprākiem un dziļākiem grūdieniem. Opcijas: ja kopts, skūpstīšanās, viss bez gumijas un beigšana iekšā. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 40min.
Kopumā teiktu, ka tikšanās bija vairāk zināšanai, jo interesē vingrākas un ērtāka loģistika.
Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 6.
Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,7.
Nu ārā tevi jau neviens nedzina ne tā? Ja pats vairs nebiji spējīgs kas pie tā vainīga sieviete.
50+ gadi, ļoti ļumīga, sūkā negribīgi, ātrāk velk iekšā gultā, kad pavērās kājstarpe, fuuu, zivju cehs nobāl. Prasīja 50 e pirms diviem mēnešiem. Nevienam neiesaku.
Ierakstīts
Ak viņŝ ir tas PG ...nu nekomentēśu,bet varu teikt ka ir bijis labāk.😜