Man vieniga pieredze ar Sigitu ir pirms daziem gadiem. Ierados, ieraudziju kaķus, midzeni... pateicu ka laikam tomer ne. Tomer kaut ka gribas izmeginat... :))
Kas vispar studenšu segmentā notiek?
Sen nav dota iespeja meitenem nopelnit. Ir kaut kada aktivitate?
Pirms gada, diviem vina nema masina.
tagad bomzu raj dzivoklis. Dzivoklis ir laba stavokli, nav pritons. Man patik, kad esmu pilseta, zvans un tiekos.
Ipasi ari neko citu nemekleju, lai izsautu olas, nav laika meklet un testet
Prieks kam vinai apenes ja visu laiku tapat ar caurumiem jastrada?!
Zinot ka vina nem bez gumijas, cik nu tiras tas apenes.
Doma ka, katram klientam dod tiru dvieli, visi skalojam pipeli viena izlietne un slaucamies viena dvieli.
Nezinu kadel vina ta teica, iespejams gribeja, lai atrak beidzu. Vispar kad viņa sāk runāt seksa laika, paliek smieklīgi. Beidz manī, utt.
Redzat, tagad viņa nopirkusi sarkanas apenes, tagad gadu viņas staigās.
Nav jau tur nekas labs, bet, ja esi, Liepaja un gribas, tad viņa vienmer pieņems. Protams, gadās, kad atbild, kāds jau brauc un japagaida nedaudz, jo šim iet ātri. Tādās reizes parasti paliek laiks pārdomāt un nebraukt.
Ja domājat šo, tad cik izmisušam jābūt, lai dotu sūkāt viņai? Es jebal, tiešām jūs viņai mutē dodat?
Tur tak līdzi jāņem melnais maiss ko galvā uzmaukt, nemaz nerunāsim, ka mašina nevari ņemt, braucot măjås varesi ar atvērtiem logiem maukt. Tur tak zobu nav un pilns slimību sets.
Ierakstīts
Tak sludinajuma ir! Bet lidz satiksanai nez vai tiksi! Vieglak aizsutit sms sanitai, pec 5min jau pipele mute!