Jēkabpils 2024 👀
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 15. oktobris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 15. oktobris - Iemesls nav norādīts
pirms 47 minūtēm, Dariuss1985 teica:
Es pamaniju ka rakstīt tu mīli.😄 Kaut ka maz ticu ka esi baļķis bet nu var arī tā gadīties.😄Bet baļki jau arī var iedarbināt 😄 Par to itkā slavināšanu nu nē es jau pasaku kā ir.Es taču teicu ka var jau visu pārbaudīt.Nekādu problēmu.Un pēc tam šeit uzrakstīt atsauksmi 😄 Ja reiz tiešām nu pa tavam viss būs tik jau nu slikti es pat neapvainošos ja ierakstīsi ka Dariuss1985 ir lubraks 😄 Bet ja viss ok pa tavam tad kārtīgu atsauksmi 😉😄
Tieši tā!Gudrs,spējīgs,zinošs vīrietis -"baļķi" iedarbinās vienā setā.😏Un process var sākties.😁
Jēkabpils 2024 👀
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Dariuss1985 teica:
Man vis kaut kas patīk 😉😄 A tev tev nepatīk kliegt no svētlaimes?Es ta skatos tu vispār esi tāda tik rakstītāja 😄 Nez darbos arī tik aktīva esi?😄 Runāt jau mes visi mākam. 😄 Par to palidzešanu tev vispār ir ekskluzīvi paveicies mani satikt 😄 Es tak neatteikšu tev ja kas piepildīt visas tavas vēlmes ko fantazē 😄 Nu tās kuras inteliģenti nevar 😄😉
Ooo,jā!Rakstīt man patīk.😁Darbos-guļu kā baļķis,tik dažreiz iestenos -nebūsi vīlies.😂😂😂
Nesaslavē sevi pārāk.Ir tādi bijuši un beigās ne tur,ne šurp..😁
Jēkabpils 2024 👀
Ierakstīts
Protams ka pa sauso!😉 Es tak neiešu vēl tērēt lubrikantu 😄 Nu labi maksimums varu uzšpļaut 😄 Kadi vēl klienti 😄 Tur inteliģents kas ar salveti tīra 😄 Diez vai tev derēs 😄
Patīk,ja sieviete aiz "labsajūtas" pilnā rīklē kliedz?😁
Vari caur mani izdarīt 😄 Es klukstei nodošu tavu ziņu 😉😄
Mhm..Paskat tik,kāds Tu izpalīdzīgs.Ko es bez Tevis darītu.😁
Jēkabpils 2024 👀
Ierakstīts
pirms 33 minūtēm, Duffs5 teica:
Varbūt ko piedāvāsi pm.???☺️☺️☺️
Aa,man pašai jāuzprasās?😁
pirms 25 minūtēm, Dariuss1985 teica:
Nu bet protams ka tiksi saslegta,izdrāzta,un apmista.Ta lai tu noķer tās sajutas kuras vēlies.Un protams bonusā vēl dupsī lai palieku atmiņa uz ilgāku laiku.😄 Kā saka viss ko dāma vēlās 😄 Tā kā tu padomā kamer piedāvājums ir spēkā 😄 Uzskati to par rudens akciju 😄
Kur tu vēl iespēries rindā?😄 Esi inteliģents?😄
Nu,ja dupsī pa sauso,tad paliksi atmiņā uz visu mūžu ar labiem vārdiem.😁
Tu man te neaizbaidi potenciālos klientus.Mazums ar vienu būs par maz.😁
Jēkabpils 2024 👀
Ierakstīts
pirms 9 minūtēm, Dariuss1985 teica:
Labrīt.Nu tad par kādiem inteliģentiem tu vispār runāji ja tev ir tādas vēlmes! 😄 Inteliģents noteikti tikai var uzkapt virsū un vienā pozā inteliģenti darīt lietu.Un pec tam pats inteliģenti ar salvetīti notīrīt pēc sevi 😄 Bet reāli vajag tādu dzīvnieku ka piemēram es.Kas izdarīs kā tu vēlies un ja vēl nejutīsies kā kārtīga kuce pie reizes apmīzīs lai tev tās sajūtas rastos 😄 Un visi kas atbilst tam ko raksti noteikti ieliks tev vērtējumu kā tik pacels pirmo alus kausu ar saviem druganiem 😄😄😄 Lai tev jauka diena 😘
Saslēgsi,izdrāzīsi un vēl bonusā ZL?😁Bāc,jau sāk interesantāk palikt.😂
Jēkabpils 2024 👀
Ierakstīts
pirms 7 stundām, Dariuss1985 teica:
Sadusmojies?😄😄😄 Nu skaisti jau uzrakstiji tik žēl ka dzīvē tā reti notiek 😄 Katrs vīrietis vērtē un neticēšu ka tā nav.Jā ne visi internetā par to runās bet ar draugu vai draugiem noteikti.Protams ir inteliģenti botāni bet diez tādi tev bijuši.(Nu varbūt kļudos) Bļa gribētu redzēt tevi daba,interesanti ko inteliģenti cilvēki dara ar šādu saitu apmeklētājām un vai viņi zinot to vēlētos vel ko kopīgu ar tādu cilvēku 😄😄😄
Bumbulīt,lai mani sadusminātu nez,kam ir jānotiek.
Nu nav,nav bijuši "botāni"-nekļūdījies.Un pat negribu tādus..Gribu tādu vīrieti,kurš paņems priekšā un izdrāzīs kā kuci.😁
P.s Bļa,mēs visi kaut ko gribam,bet ne vienmēr to varam dabūt!😁
Jēkabpils 2024 👀
Ierakstīts
pirms 47 minūtēm, Dariuss1985 teica:
Tu nesaki nekā,varam vienkāršot visu.Es novērtēšu un pilnīgi godīgi ielikšu atzīmi.😉😄 Es pat apsolos būt pilnīgi neuzpērkams un pilnīgi godīgs 😉 Ja būs kas ne tā,es norādīšu kļūdas un zinasi pie kā ja kas vajag piestrādāt 😉 (nu tas ja tu izdoma iesoļot eskortnieces kārtā)
Nu tev ir visas iespējas mani novērtēt 😉😄
Nē,nu skaisti jau viss izklausās,bet pasarg Dies',lai par mani liktu vērtējumu.😁
Zems jo ir lietas pie kurām vēl vajag piestrādāt 😄Tad jau kāda balle būs uz augšu pacelta.Doma pati pārsistu 6,5? 😄
Interesanti.Kādēļ tiek vērtētas sievietes?🤔Mazums-Jūs sūdīgi drāzēji,bet sevi pataisiet par nez kādiem profesionāļiem..Vīrieši arī mēdz gulēt kā baļķi.,bet beigās sieviete pie tā vainīga un dabūn kaut kādu zemu-sūda vērtējumu.🤦
Jēkabpils 2024 👀
Ierakstīts
pirms 12 minūtēm, Dariuss1985 teica:
Nav jau tā ka nebūtu vispār kādas.Vnk vajag arī kādas pārmaiņas.Es tak piemēram nevaru visu laiku zupu tikai ēst,gribās arī kotleti 😄 Nu vot intīmajā dzivē tāpat 😄 Vajag kaut citu arī 😄
Un ar ko tai "citai" ir jāatšķirās no tām "citām",kuras Tev tjipa ir?😁
Jēkabpils 2024 👀
Ierakstīts
pirms 9 minūtēm, Laimis2023 teica:
Tomēr ir vērts padomāt arī par drošību. „Labs sekss ir drošs sekss"
Tādēļ vajag atrast vienu partneri, ilglaicīgiem seksa priekiem, nevis katru nedēļu bez maz vai cits "caurums"..
pirms 5 minūtēm, naidzel teica:
Pareizi saki-spermu jāizšauj kārtīgi,tad ir efekts,nav būtiski kur mutītē,pīzdiņā vai dupsītī,bet bez gumijām jeb gandoniem un ar drošu par sevi partneri!
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 15. oktobris - Iemesls nav norādīts
Es tā biju rakstījusi?🤔