Sarkanais-es tev pilnībā piekrītu!Un so jau te arī minēju,ka paskats nav diez ko.Protams,ne jau visi mekle modeles utt,bet tādai mutē es toč negribētu dot,ja man svarīga savā veselība.
Ļoti šaubos vai darbones sūdzēsies VDI,ņemot vērā,ka ar savu nodarbošanos nenodarbojas tiesiski,t.i.uz darba līguma vai kada cita līguma pamatā,pluss nemaksā nodokļus. VDI tur pat nebūs ko izmeklēt! Ir arī forums-dieviete.lv kur tēmas visdažādākās,tiek publicētas gan bildes,numuri,mājas lapas,fb,insta lapas un nekas nav aizklapēts. Tas pats A.Gobzems publicē savos instos visādas "melnās velas", kur kipa atmasko cilvēkus pat visintimakajas lietas (vai tā taisnība vai ne,par to šeit nav runa), bet..pret viņu neviens nevēršas,ka viņš kipa pret cilvēku atļauju kko publicē!
Rodas tad jautājums,kāda ir šis lapas jēga,mērķis? Nosaukumā ir vārds "forums",tatad-viss par un ap meitenēm,darbonēm- viedokļi,atsauksmes un,ja publiski pieejams,tad arī bildes,numuri utml,lai skaidrāk būtu saprotams,par ko runa.
Es pamaniju, ka Sludinājās kādu laiku atpakal liepajniekos,bildes nebija. Dabūju numuru,atsūtīja bildi,gribējās iet izdzer pudeli ar viskiju🤣 Tad nu iemetu šeit,tīri intereses pēc,varbūt kāds zina kas pa ziedu un izteikt līdzjūtību🤣
Ierakstīts
Tā pat kā no Sanitas