Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Jēkabpils 2024 👀
Ierakstīts
pirms 7 stundām, sigitina teica:

Ne ir tadi kas nevar nobeikt un moka sevi un mani un vinjiem tas patik mocibas darit otrajai pusei🤦‍♀️ vai atnak pagiraini un nekas nesanak.

Vīrietis vienmēr nobeigs,ja viņam simpatizēs sieviete..Pat alko reibumā..Un mocības Tu pati sev dari,ja nespēj davest vīrieti līdz orgasmam.

Un vispār,ja mēs tā runājam..Tu saņem € par savu pakalpojumu un līdz ar to nodrošini,lai vīrietim ir labi.Primārais ir vīrieša labsajūta un,tad tikai Tava,ja, protams,viņš to gribēs..

Jūrmala 2024
Ierakstīts
pirms 1 stundas, riitastienisble teica:

Kauguros manuprāt ir cita, abām gan liekais svars. Šī atrodas Dubultos, kautkad paņēmu viņu uz minetu. Man nepatika minets, diezgan sekli, vienveidīgi, ar olām nedarbojas.  40eur. Izskats, seja- nekas īpašs, augums - pupi 3.izmērs, ir kur pasildīt rokas aukstā mašīnā mineta laikā. Ir liekais svars, bet vēl nav pilnīgs vepris. Komunikācijā patīkama. Otrreiz nedošos, lai gan hvz, jo tai vietai man  sanāk bieži garām braukt. Lielmeistarvārdiem sakot ērta loģistika. Naudu maksāju pēc procesa. Krievu tautības, bet nav okupane.

A jūs sirdī okupanti, sastājaties vilcieniņā un marš uz roģinu. Winwin būs - gan bauda par brīvu, gan kopības sajūta ar saviem sūdabrāļiem. Vilcienu biļetes līdz robežai vairs neapmaksāsim!

Piekrītu.Seklais minets pilnīgākais atstojs.Vajag līdz pašām olām ņemt,lai asaras šķīst..

🍌Jelgava 2024🍌
Ierakstīts
pirms 18 stundām, Fung teica:

Tagad puhā reklamējas meitene Jelgava (24).

Strikti nerekomendēju, jo uz to nav vētrts terēt 7 sarkanus.

Bilde laikam ir īstā, meitene ir skaista, tāda miniatūra brūnā latviete.

Pēc galviņas apsūkāšanas gumijā, teica, ka dara to tikai pozā dogy style. Mēģināju pierunāt uz citām pozām, atteica. Pēc tam vispār sāka ignorēt mani.

Iebāzt kārtīgi nesanāk, jo atvērums ir ļoti mazs. Dziļāk par 10 cm neiet, vilku aiz gurniem ar visu spēku.

Pēc 10 minūtem piekusu, viss sasvīdu, jo pretī viņa nekustās. Reākcija 0, kā gaļas gabals tāds.

Beidzu un devos prom vīlies.

Traģiski.

Jēkabpils 2024 👀
Ierakstīts
pirms 9 stundām, Jaukaiss teica:

Šī te ar putniem galvā,piedāvā tikai pakaļā ņemt,jo pizda esot tikai viņas vīram,atļauj vīrs šad tad piepelnīties ,lai rēķinus nomaksātu,ar norunu ka tikai pakaļā vatafac,a prasu mute arī tavam vīram tikai,nē varot ja kopts atsūkāt varafac.

Un atkal slikti.Vīrieši jau galvenokārt grib dupša priekus.Jo šaurāks caurums,jo lielāks kaifs vīrietim.

Jēkabpils 2024 👀
Ierakstīts
pirms 22 minūtēm, sioux1 teica:

Tūliņ slūžas atvērsies un visi kopīgi ienīdīs mani 🤣 vizuālo nodirst nesanāks, bet pateikt, ka lohs - īzī. 

Šeit ir kategorija ar tukšajiem dirsējiem, kuriem visas fejas ir cūkas, resnas, smirdīgas. Lai gan pie daļas no tām esmu bijis un neko tādu neredzēju 🤷‍♂️  

Nu laikam jau pasi vien tadi ir.Ka saka-tads tadu atrod.

Bet nu jamacas jamacas,latvju baleliniem elementaras pieklajibas normas.

Jēkabpils 2024 👀
Ierakstīts
pirms 10 stundām, sioux1 teica:

Klasiskais latvju bāleliņa portrets - nodirst citu, lai uz tā fona liktos ahujenāks. 

Statistika liecina, ka lielie nodirsēji ir tie, kas dzīvē neko nav sasnieguši, kompleksaini un  aprobežoti. Vieglākais veids kā viņiem savu pašapziņu celt - nodirst cita cilvēka vizuālo izskatu. Ne uz ko citu viņi parasti nav spējīgi. 

Palasot komentarus,tad pec tava apraksta te daudzi tam atbilst.Pat brinos,ko tads klusums peksni iestajies.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.