Palasot komentarus,tad pec tava apraksta te daudzi tam atbilst.Pat brinos,ko tads klusums peksni iestajies.
Tūliņ slūžas atvērsies un visi kopīgi ienīdīs mani 🤣 vizuālo nodirst nesanāks, bet pateikt, ka lohs - īzī.
Šeit ir kategorija ar tukšajiem dirsējiem, kuriem visas fejas ir cūkas, resnas, smirdīgas. Lai gan pie daļas no tām esmu bijis un neko tādu neredzēju 🤷♂️
Klasiskais latvju bāleliņa portrets - nodirst citu, lai uz tā fona liktos ahujenāks.
Statistika liecina, ka lielie nodirsēji ir tie, kas dzīvē neko nav sasnieguši, kompleksaini un aprobežoti. Vieglākais veids kā viņiem savu pašapziņu celt - nodirst cita cilvēka vizuālo izskatu. Ne uz ko citu viņi parasti nav spējīgi.
Tieši tāpēc arī ņem. To sauc par daudzveidību. Pat, tavuprāt, visneglītākajai sievietei būs pielūdzēji . Būs tie, kas gatavi uz rokām nēsāt. Un tas ir normāli.
Loģiski, ka ir, tikai kauns atzīt, ka esi lohs, kuru apčakarē cietumnieks .
Uzb tādiem jau arī dzīvo. Ir daudz idiotu, kas tjipo pērk guglā atrodamās bildes, sūta naudu benzīnam, autobusa biļetei, skaita priekšapmaksu, lai tjipo rezervētu laiku.
Ierakstīts
Tūliņ slūžas atvērsies un visi kopīgi ienīdīs mani 🤣 vizuālo nodirst nesanāks, bet pateikt, ka lohs - īzī.
Šeit ir kategorija ar tukšajiem dirsējiem, kuriem visas fejas ir cūkas, resnas, smirdīgas. Lai gan pie daļas no tām esmu bijis un neko tādu neredzēju 🤷♂️