Šitā ir cita , esmu bijis pie abām abas sliktas . Ar sito minets 30 sekundes un uz reizi sex . Sex divas pozas vai no muguras vai vinja apakšā . A jaa abas ciganietes . Foto abām atbilsts bet izpildijums 2/10 max
Nevienu no viņām neieteiktu. Primārais jau ka neatbilst cenai.
Mēģināju tikt pie sen labi zināmās, kas tagad ir jaunā lokācijā, bet uzmeta. Uzej pie dzīvokļa un pasaka ka tomēr nepieņems - wtf vienkārši.
Pamēģināju šo - protams nezināju ka čigāniete, bet meitene jauna simtpātiska pēc iskata. Nezinu vai 19 gadi, droši vien ka nē, bet varētu būt tikai pāris gadus vecāka t.i. diezgan jauna. Tas ka jauna nozīmē nepieredzējusi ar visām izrietošajām sekām.
Pieņem dzīvoklī kas pieejami uz dienas īri, kur pieejamas visas ērtības, bet nav nekas dižs(Netālu no Elvi).
Diezgan neprofesionāla, grib lai visu pasaka un pamāca. Pieejamas tikai aptuveni divas pozas(no aizmugures nevar).
Nezinu ko lai vēl pasaka, tikai to kā padārgi. Divi oranži par tikšanos. Priekš šāda servisa man liekas par daudz, bet ņemot vērā Jelgavas piedājumu laikam var manipulēt ar cenu.
ok, vecums izskatās ka pareizi minēts ir, attieksme slikta nebija, dzīvoklis labs likās.Personīgi , pārāk "dūšīga" priekš manis bija, taču ja kādam tas netraucē, tad domāju ka nekas slikts tur nebūs,lai gan līdz pašai masāžai netiku.Par cik es tur biju burtiski 1-2minūtes, vairāk neko pieminēt nevaru.
Lielais paldies par atsauksmi! Palika skaidrāk. Vienvārdsakot meitene paliela, bet līdz galam nav mēģināts.
Jā, es biju, pieņem Ledus hallei blakus, nekā laba tur nebija, pagriezos un aizgāju prom.
Hey! Vajag vairāk info, mazliet detaļu lai citi zin ko gaidīt. Katram sava gaume kā saka. Kādam varbūt nebūs nekāda vaina. Lai zin - tieva, resna, veca, jauna, vai varbūt attieksme ne tāda?
Tagad Ventspilī parādījusies, ieliku tur atsauksmi, bet lai neapdalītu Jelgavu padalos arī šeit.
Maza auguma petit meitene, laikam čigāniete. Izskata ziņā vēl tīri ok, jauna, bet nu attieksme vairāk kā "lietišķa darba". Cik saprotu strādā arī Rīgā. Jelgavā pieņem, maigi izsakoties ūķī, vecā koka mājā. Pie viņas viss notiek super ātrumā, nepaspēji atjēgties jau kad viss galā. Ja piestrādātu pie servisa, nevis tikai "atstrādātu", varbūt būtu ok variants, jo augums meitenei ok.
Ierakstīts
BBW nav manā gaumē tāpēc negribās mēģināt. Par cenām atbildēja ka atkarīgs no tā ko vēlās.