Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai

Beidzot man ir iespēja padalīties ar pieredzi ar šo būtni . Tikšanās notika pirms apmēram 1,5 gadu atpakaļ , tagad redzu ka vina atkal  atbraukusi paviesoties uz Rgu .

Varbut mana pieredze kādam  palīdzēs būt uzmanīgam un neuzkāpt tiem grābekļiem kā mēs. Apmeklēju so būtni kopā ar virieti . Par cik man vizuāl vina neuzrunaja  ,piekritu tikai aizbraukt līdzi, bet procesa nepiedalījos .

Sarakste notiek ar operatoru , un bija liela kļūda , ka mēs palaidām garām frāzei “ after party”. , ko mums uzrakstīja ziņā, pirms devāmies pie vinas un tam nepievērsam uzmanību  . Neiesaku vinu aomeklet brīvdienas naktis, ko mēs izdarījām

. Kad mēs atbraucam  , viņa atnāca  no kāda kluba, jo satikāmies pie mājas un dabūjam vinu pagaidīt, kamēr atnāk  . Par cik bija tumšs, īpaši nevarējām saprast , kas mums sagaida . Rakele ir no Brazīlijas , angliski nemāk runāt ,   Komunicē tikai caur google tulkotāju . Kad jau bija samaksāta nauda un sākas process tikai tad parādījās patiesa aina ( un , kas nozīmēja frāze “ after party”). Rakele bija tādā  alkohola reibuma stāvokli  , ka gandrīz izkrita no gultas , uzvedība neadekvāta , lieliskais un lielais loceklis nestāvēja . Beigas sapratām , ka viņa ne tikai alkohola reibuma stāvokli atrodas , bet arī narkotikas , jo nekautrējās pajautāt mums, vai mums nav kokaīns🤦🏼‍♀️

Rezumē - vizuālais atbilst bildēm , augums diezgan masīvs, ar vēderiņu , Ja patik  , viņa tāda arī izskatās ka foto.  Loceklis liels,  diemžēl tikai redzējām ne darba formā. Samaksāta  nauda par nebijušu pasākumu , vilšanās un sabojāts garastāvoklis .

Es domāju, ka dienas laikā  būtu daudz savādāka tun baudanaka tiksanas  ,kad ladyboy būtu adekvātā stāvokli . 
Ceru, kādam palīdzēs mana atsauksme un ceru, būs šeit citas pozitīvākas  un baudāmākas! 

IMG_3669.png

IMG_3670.png

TS Sweetmayts 22345011
Ierakstīts
3 hours ago, Lobster4 said:

Ir arī otra nozīme.

Labi, ok! Vienīgi gribētu redzēt, kā dexters klātienē nosauktu viņu par pedarastu . Interneta ar izdomātiem nikiem visi varoņi, iet iekšā sadaļās, kas nav domats viņiem un mētā “ gudras” replikas. Dzīvē padomātu divas reizes , pirms vērtu muti vaļā, jo var sāpīgi uzrauties ne uz tā īsta . Kāds sakars pederastam ar cilvēku, kas tiekas ar TS?

TS Sweetmayts 22345011
Ierakstīts
3 hours ago, dexster16 said:

Tie, kas vēlas iebāzt dibenā, ir pederasti

Tie, kuriem nepatīk TS, nezin kāpēc tomēr vajag līst iekšā TS sadaļā  , pētīt , lasīt . Laikam pievelk kā magnēts , tas, kas  nav vel izbaudīts, vai ne? ☺️ Nekautrējies - pamēģini, iepatiksies .  

varbut labāk lasit tuvas tēmas, kas Tevi saista nevis līst iekšā, kur Tev liekas “ Fui” un rakstit apvainojošas nevienam neinteresantas , nevajadzīgas replikas . It ka domats forums atsauksmēm nevis apvainojumiem . Runajot par Tevi, foruma pēdējā  laikā Tu intesivi interesējies  par analo seksu , Tavi posti to parāda ☺️ daļēji saprotu, kāpēc esi šajā sadala, pievelk Tevi tomēr TS  .☺️ 

p.s pirms kādu nosauc par pederastu, iesaku no sākuma uzzināt ši vārda jēgu .

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.