Vai vajag ko papildus? Nu es nevaru ieodmāties kas tas būtu.
Ir TS fejas kuras prasa par spermu , par to to ka beidz tev virsū atsevišķi. Šadu papildopciju varu saprast, jo bezgaligi nesanaks beigt, nu tā normali 2 reizes sperma būs. Plus kā zinām, kad izšauj, tad mazliet jāatpūšās.
PS. ir papildus opcijas, V+TS+S, V+V+TS (pm man, ja kādam interesē)
Kad uzgāju augšā mani satika liela izmēra Shemale, bet biju uz to gatavs, Tā duša pēc dušas uz gultu. Uzreiz izvilka savu krānu un lika man mutē. paņēmu mutē. Tas bija diezgan liels šoks
Tik tālu ir labi.... neredzu par ko sūdzēties. Žēl ka pirmais iespaids tika sabojāts jau pie telefona saruna 🥲 Tā izklausās bēc laba drāziena, bez lirikas, kā ļoti daudziem patik, un kā dēl iet pie TS fejām.
14 hours ago, Delfi komentētājs said:
😁huļi tam “Оно “sūkāji , ja nepatīk. Psc, samaksa 100 , lai atsukatu , ko nepatīk darīt 😁
Kas teica ,ka nepatika, tās tādas pasakas stāsta zēniem, lai nepadomātu kko sliktu 😁
1 minute ago, Delfi komentētājs said:
A ko es saku😁 psc, es laikam tā iekrautu, ja man daiktu stumtu sejā, ka nepieceltos 😁
Ko pēc tam? Pats daiktu stumtu sejā?😁
Karoče.
Sapratu fejai ir potenciāls būt par labu eskortu, ja ne pāris BET. 1- valdonīgs raksturs. 2- Par sevi jābūt augstās domās, bet ne tik augstās. 3- jāpiestrāda'pie komunikācijas, darbs ar cilvēkiem kā nekā...
Biju zvanijis vēl pirms pēdējiem lielajiem upgradiem, pirms gadiem 5+,man tā ir kā ir ar runāšanu krievu valodu, kaut kā centos runāt ar viņu, bet prētī saņemu uzdirsienu, un attieksmi kā no gopņika, vareja dzirdēt ,ka ir kopā ar vīrieti kaut kādu , (taja laikā arī piedavāja duo) dikti uzjautrināja viņus manas krievu valodas neprasmes, nu un es čalis jūtigs esmu, un uzmetu zobu uz viņu...
Tā arī palikās, ka neaizgāju, taisni žēl jo uz to brīdi bildes uzrunāja , neesmu gājis un arī neiešu, kaut arī ja būs pēdējais TS uz zemes virsas, vot principa pēc neišu, iespējams tur ir ahujennais serviss, nezinu,un nekad neuzināšu, jo lai esmu nolādēts ja aiziešu, pēc tadas attieksmes pa telefonu. Man dziļi pohuj kas todien viņai bija, kas likās, kas galvā darijās, lai mācās ar cilvēkiem runāt, ar mani tik žostka nevar, ar mani vajag maigāk. Lai pamācās pie Importa TS kā runāt ''yes baby,no baby, ok love, thank you love''.
Pa lielam shemalewiki atsauksmes atbilst realitātei cik esmu bijis pie citiem TS
Rekur vēl atsauksmes par šo shemale. Ā atceros pie telefona sarunas teica ka nav garantets, ka būšot aktīva un pasīva, (vai patiksi, kā sanāks utt). Sapratu ,ka vairāk pasīva
Lai rupjības un izaicinoša uzvēdība paliek gūltai. Atkārtošos IESPĒJAMS serviss labs, a varbūt nelabs, nemāku teikt. Vot mācība fejām kā padirst iespējamo regulāro klientu, dēļ telefona sarunas, jo pēc bildēm bija garšīga un pie mums apriori ar vietējiem TS nav liela izvēle, un ar to es domāju, vispar nav izvēle ar vietējiem TS.
Paldies par izsmeļošo atsauksmi, pats neesmu bijis,pagaidām, bet pēc atsauksmēm vaŗeja saprast sakarīgs variants, bet no vietējiem vienmēr der dzirdēt 🙏
Ierakstīts
Ir TS fejas kuras prasa par spermu , par to to ka beidz tev virsū atsevišķi. Šadu papildopciju varu saprast, jo bezgaligi nesanaks beigt, nu tā normali 2 reizes sperma būs. Plus kā zinām, kad izšauj, tad mazliet jāatpūšās.
PS. ir papildus opcijas, V+TS+S, V+V+TS (pm man, ja kādam interesē)