Был у неё(него). И я вам скажу что это п....ц. Жирный хам с пивным животиком, настоящее быдло-ватник. Короче я развернулся и свалил. Дом этот где это чудо обитает - ещё тот квест зайти и выйти. Вообщем однозначно не советую посещать этого толстого поросёнка. Лучше доплатить больше и сходить к импортным Т- девушкам.
Tāks.. Īsi sakot.. Otrs labākais variants pēc Natally TS.
Ik pa brīdim redzēju sludinājumus, bet baigi nevarēja saprast. It kā jā, it kā nē. Piesekoju Instagram profilam. Tur jau citas bildes, savādākas domas.
2023g. nogalē nolēmu apciemot.
Persona skaista, jauka. Lellīte. Uzreiz pateicu ko man gribās, lai sāk ar masāžu, tad skatīsimies. Pamasēja muguru, uztaisīja rimmingu.
Prasīja vai mani izdrāzt, teicu ka davai es tevi. Nebija iebildumi. Piedāvāja pasūkāt, nu atteicos. Krāns viņai gan mazāks par manu, tā ka kā viens biedrs izteicās - tas neskaitās.
Kopumā viss bija baigi forši. Viss ar gumiju, tai skaitā pirksts dibenā ar gumiju un minets arī ar gumiju. Pagaidām man pietiek ar šitām dāmām kam krāns starp kājām. Varu normāli turpināt ar sievietēm kurām tāds nav
Ja gribās pamēģināt pirmo reizi kā tas ir, bet nav pārliecības, tad šo es varu ieteikt kā labu esam.
Ierakstīts
Подскажите нормальных.