Karoče, kolēģi... Spiediens bumbās un šmiga lika ka saprast, ka dzīvojam tikai vienreiz- kāpēc nepamēģināt kaut ko jaunu Būs arī kāds ieguldījums foruma datubāzē.
Atradu šo eksemplāru puh. Angliski rubī, fiksi visu sarunājam uz nākošo dienu. Atrodas A. Kalniņa ielā, sarunājām, ka 2h iepriekš iedos adresi, bet kad pienāk laiks- klusums. Iebakstīju tad atbildēja, no problem.
Atbraucu, bija strjomīgi, kas tur īsti sagaidīs, bet fuck it, gāju augšā- ja kas tad var arī apgriezties pa 180. Dzīvoklītis mazs, (tikai gulta, duša un laikam elektriskā plīts), bet viss tīrs. Iedeva durvju kodu, kāpu augšā. "Meitene"... tiešām kā meitene. Pats saprotu, there is only "guys with tits" bet tiešām ne brīdi tāda sajūta nebija. Runā klusi, jo plānas sienas, reizēm jāpārprasa "what?". Meitene ap 1.70 kā reklamējas, biksēs arī nekāda mega čūska nebija Draudzīga, mierīga, naudu pat neprasīja, pats knapi atcerējos pirms dušas iedot, lai vnk viss ir chill bez stresa abiem. Procesā visu laiku "do you like it, baby? is it good baby? please cum baby" - diezgan hot.
Detaļās ko/kā darījām neiedziļināšos, tikai pateikšu ka bija ļoooti basic stuff bez reālas spraušanas
Ja kāds grib heitot- i don't give a fuck- pats dzīvē esmu normāls homofobs, bet jāatzīst pieredze nebija slikta. Neatkārtošu, jo sapratu, ka nav mans lauciņš, bet ķeksītim- pohuj, kāpēc ne.
Kopsavilkums- priekš pirmās reizes/eksperimenta varu ieteikt. Cik ilgi būs LV neprasīju.
Ierakstīts
Karoče, kolēģi... Spiediens bumbās un šmiga lika ka saprast, ka dzīvojam tikai vienreiz- kāpēc nepamēģināt kaut ko jaunu
Būs arī kāds ieguldījums foruma datubāzē.
https://puh.lv/lv/cat-transsexuals/ad-hi-babys-im-ayarla/8268462.html
Atradu šo eksemplāru puh. Angliski rubī, fiksi visu sarunājam uz nākošo dienu. Atrodas A. Kalniņa ielā, sarunājām, ka 2h iepriekš iedos adresi, bet kad pienāk laiks- klusums. Iebakstīju tad atbildēja, no problem.
Atbraucu, bija strjomīgi, kas tur īsti sagaidīs, bet fuck it, gāju augšā- ja kas tad var arī apgriezties pa 180. Dzīvoklītis mazs, (tikai gulta, duša un laikam elektriskā plīts), bet viss tīrs. Iedeva durvju kodu, kāpu augšā. "Meitene"... tiešām kā meitene. Pats saprotu, there is only "guys with tits" bet tiešām ne brīdi tāda sajūta nebija. Runā klusi, jo plānas sienas, reizēm jāpārprasa "what?". Meitene ap 1.70 kā reklamējas, biksēs arī nekāda mega čūska nebija
Draudzīga, mierīga, naudu pat neprasīja, pats knapi atcerējos pirms dušas iedot, lai vnk viss ir chill bez stresa abiem. Procesā visu laiku "do you like it, baby? is it good baby? please cum baby" - diezgan hot.
Detaļās ko/kā darījām neiedziļināšos, tikai pateikšu ka bija ļoooti basic stuff bez reālas spraušanas
Ja kāds grib heitot- i don't give a fuck- pats dzīvē esmu normāls homofobs, bet jāatzīst pieredze nebija slikta. Neatkārtošu, jo sapratu, ka nav mans lauciņš, bet ķeksītim- pohuj, kāpēc ne.
Kopsavilkums- priekš pirmās reizes/eksperimenta varu ieteikt. Cik ilgi būs LV neprasīju.