Jā, tehnika viņai tiešām ļoti laba, un varētu konkurēt tikai ar Džoli, bet otrajai figūra man šķiet pievilcīgāka. Pārstāju iet pie Vanessas, jo sāka apnikt, ka katru reizi interesējās par manu ģimenes stāvokli un bērnu skaitu.
Vanessa pieņem dzīvoklī jaunā projektā apm. 5 min. attālumā no Dominas. Ja neorientējas rajonā, var būt sarežģīti piebraukt ar mašīnu, jo tur tādas viltīgas sānielas.
Dzīvoklis ļoti labā stāvoklī, jauns, tīrs, plaša vannas istaba, normāla duškabīne.
Masāža patiešām ļoti laba, viena no labākajām, ko zinu. Masāža (gan klasiskā, gan erotiskā) ir ar izdomu, nav vienkārša paraustīšana.
Figūra slaida, bet arī bez sievišķām kontūrām. Krūtis kādam varētu šķist mazas, bet man likās tieši laikā, atbilstoši viņas augumam.
Attieksme laba, vienīgais reizēm var būt mazliet pārāk tieša. Viņa nav no tām, kas tēlo mīļo un jauko ar salkaniem tekstiņiem.
Ierakstīts
Jā, tehnika viņai tiešām ļoti laba, un varētu konkurēt tikai ar Džoli, bet otrajai figūra man šķiet pievilcīgāka. Pārstāju iet pie Vanessas, jo sāka apnikt, ka katru reizi interesējās par manu ģimenes stāvokli un bērnu skaitu.