Paslēpa Moderator, 15. februāris - Iemesls nav norādīts
35 минут назад, Tor69 сказал:
Надо Вася надо. Не дури людям голову. Там индивидуалки задолбанные даже, которые на постоянке находятся, меньше чем на 1200 дирхам не идут. С агенств ценник под 400+ поток и выбор сумасшедший!
P.S. Был в декабре. За базар отвечаю✌
Ладно не будем хуями мерятся ,останемся при своём мнении каждый 🥃👌
Недавно прилетел с Арабских Эмиратов был в Абу Даби и скажу так .Покатался по клубам и хорошо отдохнул с девушками которые в основном с России и Украины и тд. Цены на полный комплект сто 💯 сто педесят девушки на любой вкус .У нас цены очень завышены ,может потому,что нету выбора.
Sasha, 31, 28929353
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 15. februāris - Iemesls nav norādīts
3 минуты назад, nunez сказал:
Viss bija labi, attieksme, tehnika, izskats. Dzīvē patiešam labāk nekā bildēs.
Tikai biju aizgājis uz 1h, pēc 28min jau sapratu ka vairāk nevarēšu un īsti arī negribēšu, kad prasīju(vēl pie tam manuprāt pieklājīgi) vai varam vienkārši push un atilkumu atdot, attieksme pagriezās par 180 grādiem, saka ka jau 45 min pagājušas utt, kaut kāds kosmoss, es pulkstenī skatos, pagājušas 33min un man jau drēbes bija virsū. Beigās izmocījām vēl vienu reizi, bet atstāja sliktu garšu mutē tā attieksme.
Neesmu pieredzējis šādās izklaidēs, bet laikam jāņem push un tad varbūt pagarināt uz h, ja grib vēl nevis otrādāk. 😁
Es pārsvarā tā daru ņemu uz pus stundu un pēc tam skatos vai gribēšu vēl. Godīgi reti ar kuru gribas vēl reiz .Vienīgā pie kuras es palieku uz visu laiku tā ir Blondy
Алёнка (35) 28022192
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 15. februāris - Iemesls nav norādīts
Тоже вставлю свои 5 копеек. Там не пизденка ,а ведёрко хоть у меня и не маленький но он в этой чёрной дыре пропал вместе с яйцами .Или рожавши и не раз или лютый конвейер.
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 15. februāris - Iemesls nav norādīts
Ладно не будем хуями мерятся ,останемся при своём мнении каждый 🥃👌