Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Anastasia 281024**
Ierakstīts (rediģēts)

Pabūts pāris nedēļas atpakaļ.

Nav kur piesieties.

Komunikācija whatsapp īsa, kodolīga, pa tēmu. Uzrakstīju, un pēc stundas jau biju klāt.

Seksīga kaķene. Neliela prelūdija - erotiski. Ja tuč piever acis, kad lido, tad noķerama sajūta, ka tā ir Tava trakoti piselīgā un ārkārtīgi neķītrā GF, kura ir dikti nocietusies pēc Tevis :D

Augums, manā subjektīvajā vērtējumu skalā - tuvu ideālam. Teikšu, ka dzīvē reāli izskatās labāk, kā bildēs.

Pats drāziens - ekselents. Jācitē - "Cieši".
Jātnieces poza - kas nav pret, ļaujat viņai darboties. Fiziski emocionāls strīķis dažādos leņķos, dziļumos un tempos tā vislabākajā izpausmē. 

Lai arī man ir bijušas tikšanās, kad viesmīlīgajai dāmai nav galvenais mehāniski izpildīt ritmiskas kustības ar mērķi lai ciemiņš ātrāk beidz - tās vienmēr ir bijušas ar Meloonas tipa brīvdomātājām vai arī kāds no lielbudžeta eksperimentiem. Nebūs melots, kad teikšu - šī bija pirmā reize, kad gāju uz konveijeri, bet saņēmu reāli ap 40min tīro drāziena laiku (runāts 1h, reāli pabūts 1.15h), kur nevis es biju tas, kas piebremzēja, kad mērķis bija tuvu, bet gan viņa. Tas arī maina visu kopējo sajūtu.

Brīnišķīgi. Gribu vēl :D 

-----

P.S. Pārlasīju sacerējumi - baigā himna sanāca... bet nu, dārgie piedzīvojumu meklētāji, viss subjektīvi patiesi ;)

Rediģēja Salou
Lika (33) 26860826
Ierakstīts

Pabūts pagājušonedēļ.
130/h.
Atrašanās vieta laba, apartamenti kārtībā. Nekas nesmird, tīri, mūsdienīgi.
Attieksme kārtībā, nekas agresīvs, nekādi putni.
Mutiskais normāli, pakutināja bumbas biku. Nešpetne.
Sekss labs. Parasti man šīs visas maksas procedūras vairāk ir vilšanās pilns dabas sauciena apmierinājums - bet šoreiz pat nedaudz uzvilkos. 👍 Foršs augums (diezgan petite), foršs process, skaņas - viss kārtībā. Ja nedaudz piever smadzenes, var noķert vilni, ka notikums ir abpusēji gaidīts un gribēts. 💃🕺
Jātnieces poza bija labi izbaudāma. Misionārā kā pievilka mani klāt, tā arī neturējos pretī vairs.

Pēc tam 30min masāža, kad gan drīzak ir nosaucama par eļļainu glaudīšanu. Bet man derēja, biku atpūsties. Otrā reize bija opcija, bet izvēlējos doties. Nav vairs tie gadi, kad var šaut bez pārlādēšanas 👴 un arī ģēlas negaida. 🤣

Es diezgan principiāli neeju 2x turpat. Bet ir daži numuriņi, pie kuriem var atgriezties atkārtoti, ja ir tāda vajadzība, un šis numuriņs tiek boldā pievienots tam sarakstam.

Kam svarīgi lai būtu porcelāna zobi - te nav. Originālie zobi, un nav tie paši sliktākie, bet nu tā, uz 6-7 no 10, ne augstāk. Ja nu kādam ir fetišs uz zobiem, tad ziniet. 😁🦷

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.