Šī baigi laba, piekrītu ka dzīvē labāk izskatās. It kā dopos nebija, bet atļāva analo un beigt mutē. Bija riktīgi to vērts. Bet jā, droši vien liels konvejers, jo isziņas daudz nāca... 1h=140eur. Pat nedaudz skumpji palika, ka smukas meičas tā pelna naudu..
Bildes izskatas ka ir īstas. Seja viņai simpatiska. Pupi ka jau agrāk mineju smuks silikons. Pakaļa pavisam pazūda, gandrīz ka nav. Ja vēlies milfu vari aiziet bet rēkinies ka nekāda wow tur nebūs.
Kāpēc tu nevari ielikt savas analīzes? Personīgās detaļas nav vajadzīgas, bet ielikt veiktās analīzes ar to rezultātu un datumu, kad veikts.
Ielikt vienu vārdu "pozitīvs" visi var, un tad caur viso to tavu sarakstīto marazmu vēl jāsaprot, kas tieši pozitīvs. Skaties, es tēzaurā arī atradu:
Tā vietā tu tukši dirs. Pie tam izskatās, ka esi inficējies tik bīstami, ka ir pietiekoši daudz laika un varēšanas, lai 50+ ierakstus zem vienas tēmas rakstīt.
P.S.
Pēc rakstīšanas manieres, izskatās, ka esi sieviete.
P.P.S.
Rakstīt tekstus no sērijas "visi kā aitas seko, es vienīgais domāju... Navaļniju arī nepieņēma..." liek tev izskatīties pēc idiota, kurš mēģina iebāzt savos murgos maksimāli daudz vārdus ar cerību, ka kāds no tiem vārdiem pavilks uz lasītāja emocijām.
Viņš jau daudz divainības sarakstīja. Sāksim jau no ta ka "window period" ja arī izmanto, tad tikai angliski runajošas valstīs. Cik es zinu, tad Latvijā ārsti izmanto jedzienu - inkubacijas periods. Ta ka džeks vienkarši salasīja visadu herņu no tīmekļa.
Vstre4u jejo na ulice, v magazine, uvizu gdeta nežitj jej...
Opa, Janka izrādas ir viltots. Es vel domāju kāpēc lasot viņa teksus asinis tēk no acim, neskatoties uz to ka lv valoda nav dzīmta. Temu var slēgt. Pacients - ебанулся. Talāk darbs moderatoram. Šeit jau draudi dzīvībai.
Sen jau bija doma apmeklēt. Īstenība diezgan labs variants mana skatijumā. Par izskatu jau godīgi sakot ir gaumes jautājums, man personīgi patīka. Velejos lielus dabīgus pupus, tos arī dabuju. Ja nav tik stingras ka 20 gadniecei, bet man bija ok. Seja simpatiska. Attieksme ļoti pozitīva. Sex dotu 7/10.
Savu logu tev vajadzētu biežak aizvert, citādi kaut kadu hujņu saputa iekšā beniņos. Un tu jau 2 reizes teici ka esi off no foruma. Kas tevi tik stipri tur, ka nekadīgi nevari aizpisties?
Ierakstīts
Выглядит девочка вернулась. Прошлый раз может кто то был все таки? А то выглядит прям шикарно по фоткам, а отзывов ноль