Tātad... Dāma sagaidīja satriecošā drēbju komplektā, kas tikai vien uzlabo viņas izcilās ķermeņu formas. Bet, kā jau iepriekš minēts, komentāri par seju - nekomentēšu kāda viņa izskatās dabīgi, bet tas, ka viņai maisi zem acīm un izskatās š braukāja ar savu dibenu pa mani, un pievienošos iepriekšējiem komentāriem šeit - tas dupsis ir vienkārši perfekts. Kā arī āda uz pieskārienu ir ļoti maiga... Izcils komplekts. Tad nu paseksojām. Tad kad bija cowgirl pozā, tas Kas man šausmīgi nepatika - centās slēpt seju, atgāžot galvu atpakaļ, nerunājot jau par 0 acu kontaktu. Paprasīju, vismaz galvu neatgāzt, jo nosit kaifu neredzēt emocijas, kaut vai tās ir viltus emocijas. Dāmai nepatīk, ja liek rokas kakla tuvumā vai matos. Tad nu pēc kāda brīža pirmo reizi beidzu. Ļoti patika, ka dāma seksa laikā pati palīdz sev ar rociņu, mani tas ļoti uzbudināja. Tad nu pēc pirmās reizes pati piedāvāja masāžu, ko sarakstē uzskaitīja kā maksas pakalpojumu. Neatteicu. Masāža tāda... Vairāk erotiska glaudīšana kā masāža, bet bija patīkami. Tad notika kas interesants. Teica, lai pagriežos. Mans draudziņš vēl pusciets, īsti nebija gatavs karam nr. 2. Šī sāka viņu masēt ar roku, maigi, un pati spēlēties ar sevi. Tas ļoti uzbudināja,uzlika manu roku sev uz krūts un teica lai darbojos, kamēr pati apmierina sevi... Vienā brīdī bija izsaucieni, konvulsijas un trīcēšana, dāma beidza. Tas ļoti uzbudināja.
Tad nāca otrā reize. Kamēr seksojam, ņēmu viņu doggy style, šī saka, lai nekustos...es apstājos, apjucis... Un šī sāk pati turpu šurpu, turpinot spēlēties ar sevi. Vēroju, kā mazos vilnīšos kustās dupsis, bija ļoti patīkami. Tad viņa apgriezās, bez maz vai ar špagatu pārcēla man kāju pāri un ņēmu jau, nosacīti, misionārā. Pēc kāda brīža beidzu otro reizi.
Tl:Dr
1. Dāma slēpj seju un 0 acu kontakta (skumji)
2. Spēlējas pati ar sevi un ar to beidz (seksīgi)
3. Pati aktīvi maina pozas un saka kā viņai labāk, lai abiem patīkami (respektējami)
4. Masāža nav vērta piemaksas.
Kopumā - 8/10. Minets labs, nekur ne steidzina, nepatīk rupjāki izgājieni, pati koreģē kā vajag, un tas dupsis ir atsevišķi 10/10. Iesaku iestāties rindā pie viņas un apciemot.
Baigi irintereseji... Kā ar viņu ir iespējams sazināties?
Ierakstīts
Baigi irintereseji... Kā ar viņu ir iespējams sazināties?