Pievienojos kpara rakstītajam. Izlasīju atsauksmi par Latgales zilcgaļas dubultporciju un nenoturējos. Ir protams dažas pumpas uz dupša, bet kopumā ir kopta, sagaidīja ciešā un īsā kleitā. Daudz nerunājot ķērās pie mutiskā. Uzreiz sapratu, ka te vēlos visas pozas, kur redz viņas pakaļu, jo tas tiešām ir ģenētikas meistardarbs. Ņemot no mugurpuses nav jāturas pie sāniem (rokturu tur nav), bet var ieķerties no priekšas tieši pakaļā, jo nu masīvi tvirta. Paņēmu 30 minūtes un arī man liekas, ka ilgāk tur nav ko darīt. Arī romantiķis un atstāju 120 rozes 😘
Dzīvoklis: 8/10 Attieksme: 10/10 Augums: 9/10 Minets: nekas īpašs Pakaļa: 9/10 (masīvi drebelīga, īsts ģenētikas meistardarbs, mīnuss 1 par pumpām) Krūtis: 7/10 (redz rētas) Dvielis: zajebis labs (pelēks) Angļu valodas zināšanas: 3. klases līmenī (otrais semestris)
Ok, savādāk pateiksu... Visas bildes, kas ir Insta ir redzetas sludinājumos, izņemot, ar pižiku. Var redzēt, ka bez filtirem tur būs diez gan baiss skats. Pa lielam viss kas no sludinājumiem jau bija skaidrs un plus atsauksmes šeit.
un es turpinu atsaukties uz manis iepriekšminēto postu.
redzēju kepku ar attiecīgo simboliku un sapratu, ka es tur nebūšu. Dibens izskatās interesants :) Vispār šādi IG profili vismaz parāda kaut kādu realitāti
Ierakstīts
Pievienojos kpara rakstītajam. Izlasīju atsauksmi par Latgales zilcgaļas dubultporciju un nenoturējos. Ir protams dažas pumpas uz dupša, bet kopumā ir kopta, sagaidīja ciešā un īsā kleitā. Daudz nerunājot ķērās pie mutiskā. Uzreiz sapratu, ka te vēlos visas pozas, kur redz viņas pakaļu, jo tas tiešām ir ģenētikas meistardarbs. Ņemot no mugurpuses nav jāturas pie sāniem (rokturu tur nav), bet var ieķerties no priekšas tieši pakaļā, jo nu masīvi tvirta. Paņēmu 30 minūtes un arī man liekas, ka ilgāk tur nav ko darīt. Arī romantiķis un atstāju 120 rozes 😘
Dzīvoklis: 8/10
Attieksme: 10/10
Augums: 9/10
Minets: nekas īpašs
Pakaļa: 9/10 (masīvi drebelīga, īsts ģenētikas meistardarbs, mīnuss 1 par pumpām)
Krūtis: 7/10 (redz rētas)
Dvielis: zajebis labs (pelēks)
Angļu valodas zināšanas: 3. klases līmenī (otrais semestris)