Biju apciemot uz pus h. Uzreiz teikšu, ka neiesaku. Sagaidīja laipni, dvieli dušai iedeva kaut kādu maziņu, raupju, ko parasti liek uz grīdas (tikai beigās pamanīju svaigi salocītus 3 dvieļus uz galda). Kaut kā noslaucījos. Uz gultas un tad sākās... Gulēt vajag strikti vienā gultas pusē, minets vājš, neizteiksmīgs, bet nedaudz padevāa, kad sāku spiest galvu uz leju. Processs vienkārša fuj, tur viņu neturi, tur pieskarties nevar (es jau neko, tik jātnieces pozā uzlikusi rokas uz gurniem), no šitā visa ko nedrīkst, man sāka mīksts palikt un viņa man prasa vai es esmu piekusis... Nē man vienkārši besī... Vobšem finišēju no aizmugures. Tad viņa vēl man saka, ka pirmā ies dušā un es ar savu šmekaino krānu varu koridorī pastavēt. Psc. Prom taisījos mega ātrumā.
Secinājums - nevienam to nenovēlu. Ir daudz labāki varianti par to pašu cenu vaipat lētāk. Vēlreiz neiešu.
Telpas 8/10 Kungu 25 dzīvokļi visiem zināmi.
Attieksme 4/10, ķipa laipna bet visu laiku aizrāda vai dusmojas.
Ķermenis 7/10 tievo meiteņu fanatiem varētu patikt, bet nedaudz par kaulainu manai gaumei.
Seja 9/10 - ļoti glīta
Mutiskas 5/10
Process 4/10 - jā, esmu maksājis arī par sliktāku pieredzi, bet tikai kādas 2 reizes dzīvē. Ja maksāju, tad geibu normālu, aktīvu darbu, ar visu pačamdīšanu un kādās pozās gribu. Vienīgi vāvere labi cieša.
Meitene atbilst foto, pirmo reizi laikam trāpīju, ka viss ir viens vienā kā foto. Meitene maza augumā, skaista seja, normāla izmēra dibens, mazas, nedaudz nokarenas krūtis, bet tomēr vēl jauneklīgas. Domāju tomēr ir kādi gadi +5 sludinājuma norādītajam.
Tad uz gultas, glāsti, kondoms, mutiskais. Patika ka ik pa laikam ir acu kontakts. Tad ķērāmies pie lietas, grozīt varēju kā gribēju. Veido acu kontaktu ik pa brīdim, patīkami, maz samāksloti sten. Beidzu un biju prom kā likts 30 minūšu laikā.
Lielo daiktu īpašniekiem brīdinājums, ka jau pie mana salīdzinoši vidējā izmēra no aizmugures pie dziļākiem grūdieniem teica, ka sāp.
Telpas 9/10
Izskats 9/10, seja 10/10 (manai gaumei atbilstoša)
Orālais 6/10
Sekss 7.5/10
Attieksme 9/10
Iešu vēlreiz? Droši vien, ka vēlreiz varētu stundas programmu ar ekstrām.
Price / performance teikšu, ka ir labs. Esmu maksājis vairāk par sliktāku pieredzi.
Sveiki! Es atstāšu savu, varbūt ne tik labu atsauksmi.
Jā, dibens ir liels, jā attieksme laba, bet uzspelēta, mākslīga. Un tad ir pats skumjākais - seja gan nav tik glīta kā viss pārējais. Pēc sejas, manuprāt, vairāk līdzinās vecim, atvainojiet. Process ir virs vidējā bet arī ne zabibennijs, kādu esmu piedzīvojis. Apzinās savus plusus un mīnusus un darbinās pārsvarā pozās, kurās var apbrīnot dibenu un neredzēt seju 😄
Telpas 8.5/10
Attieksme 8/10
Ķermenis 8/10
Seja 5/10
Mutiskais 7.5/10
Process 7.5/10
Bļe un atkal man dod kaut kādu mazizmēra dvieli priekš skudrām...
Ierakstīts
Biju apciemot uz pus h. Uzreiz teikšu, ka neiesaku. Sagaidīja laipni, dvieli dušai iedeva kaut kādu maziņu, raupju, ko parasti liek uz grīdas (tikai beigās pamanīju svaigi salocītus 3 dvieļus uz galda). Kaut kā noslaucījos. Uz gultas un tad sākās... Gulēt vajag strikti vienā gultas pusē, minets vājš, neizteiksmīgs, bet nedaudz padevāa, kad sāku spiest galvu uz leju. Processs vienkārša fuj, tur viņu neturi, tur pieskarties nevar (es jau neko, tik jātnieces pozā uzlikusi rokas uz gurniem), no šitā visa ko nedrīkst, man sāka mīksts palikt un viņa man prasa vai es esmu piekusis... Nē man vienkārši besī... Vobšem finišēju no aizmugures. Tad viņa vēl man saka, ka pirmā ies dušā un es ar savu šmekaino krānu varu koridorī pastavēt. Psc. Prom taisījos mega ātrumā.
Secinājums - nevienam to nenovēlu. Ir daudz labāki varianti par to pašu cenu vaipat lētāk. Vēlreiz neiešu.
Telpas 8/10 Kungu 25 dzīvokļi visiem zināmi.
Attieksme 4/10, ķipa laipna bet visu laiku aizrāda vai dusmojas.
Ķermenis 7/10 tievo meiteņu fanatiem varētu patikt, bet nedaudz par kaulainu manai gaumei.
Seja 9/10 - ļoti glīta
Mutiskas 5/10
Process 4/10 - jā, esmu maksājis arī par sliktāku pieredzi, bet tikai kādas 2 reizes dzīvē. Ja maksāju, tad geibu normālu, aktīvu darbu, ar visu pačamdīšanu un kādās pozās gribu. Vienīgi vāvere labi cieša.