Biju iegriezies nesen pie šīs sociālās darbones. Šī bija mana otrā reize. Pirmo reizi biju dažus gadus atpakaļ. Pirmajā reizē ieraugot Nastju sākumā nodomāju, ka durvis ir attaisījusi kāda cita, jo nevarēju noticēt, ka tik ļoti saslavētā meitene izskatās šādi.. Bet, kad sākās process sapratu rozīnīti un biju apmierināts.
Šoreiz, kad viņa atvēra durvis, nespēju noticēt, ka tā ir viņa.. Mani sagaidīja maza korpulenta dāmīte, kura ir pamatīgi apvēlusies kopš pēdējās reizes.
Vai viņa procesā centās? Jā, noteikti! Izturās arī labi, neseidzās.. bet, procesa laikā centos taisīt acis ciet, jo vizuālais pamatīgi bojāja visu pasākumu.
Šī bija pamatīga vilšanās. Vairāk nekad pie viņas.
Palasīju atsauksmes un arī devos pie šīs darbones. Protams, mani mulsināja dažas negatīvās atsauksmes, bet nodomāju, ka pozitīvo ir vairāk un būs ok.
Bet, visu, ko biju izlasījis negatīvajās atsauksmēs, saņēmu no viņas.
Attieksme ļoti auksta. No procesa viņa galīgi negūst baudu. Visu dara ļoti mehāniski un bez entuziasma. Par acu skatienu varat aizmirst.
Pulksteņa modinātājs protams uzjautrina beigās)
Un krūtis... labāk es to nebūtu redzējis...mūsu laikos fejai strādāt ar nošļukušiem piena dziedzeriem ir nolaidība)
No plusiem. Labs, tīrs dzīvoklis, kā arī dvielis, bet nu ne pēc komunālajiem apstākļiem mēs tur ejam.
Ņēmu uz stundu ar domu, lai izšaut divas reizes, bet pēc pirmā piegājiena madamma uzreiz rokās paņēma telefonu un sāka sērfot sociālajos tīklos un redzot, ka esmu nobriedis uz turpinājumu atļāvās vēl pajokot, ka visi programmas elementi ir izpildīti)
Kā tautā saka - Trešā šķira nav brāķis)
Man pat grūti novērtēt šo surogātpasākumu pēc 10 baļļu sistēmas)
Biju iebraucis, paskatījos un aizbraucu projām. Bildes stipri retušētas, dzīvē pavisam neapetelīga izskatījās. Kopumā milfiņš ar noskrējienu...nav vērts.
Ierakstīts
Biju iegriezies nesen pie šīs sociālās darbones. Šī bija mana otrā reize. Pirmo reizi biju dažus gadus atpakaļ. Pirmajā reizē ieraugot Nastju sākumā nodomāju, ka durvis ir attaisījusi kāda cita, jo nevarēju noticēt, ka tik ļoti saslavētā meitene izskatās šādi.. Bet, kad sākās process sapratu rozīnīti un biju apmierināts.
Šoreiz, kad viņa atvēra durvis, nespēju noticēt, ka tā ir viņa.. Mani sagaidīja maza korpulenta dāmīte, kura ir pamatīgi apvēlusies kopš pēdējās reizes.
Vai viņa procesā centās? Jā, noteikti! Izturās arī labi, neseidzās.. bet, procesa laikā centos taisīt acis ciet, jo vizuālais pamatīgi bojāja visu pasākumu.
Šī bija pamatīga vilšanās. Vairāk nekad pie viņas.