Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai

Izdirstais Dauni- Tu man piedāvāji Tev sejā to pateikt. 
Es Tev piekritu. Neredzu problēmu.

Par pārējo..

Kuru interesē gnīdu vaimanas 😂😂😂😂Atšķirībà no manis, vienīgais ko Tu man vari piedāvāt ir atsūkāt man pimpi dauni. Tu IQ testu esi kārtojis? Manuprāt viņā tik zema skaitļa nav, lai objektīvi novērtētu tavas spējas. Spriežot pēc rakstības un nespēju salikt gramatiski teikumus. Tu esi kaut kāds gaterščiks, vai servisà apkopējs. Divus mēnešus kràj maukai, beidzot pie viņas tiec. Atdod pēdējās kapeikas un sagaidi brînumu. Maukai protams tādu dauni ieraugot viss ir skaidrs. 😂 Protams atkal jāstrādā, jāpis savs kroksis hruščovkā un atkal jākrāj kapeiciña maukai.  Vēl noteikti ir volvo gadus 15 vecs + staigā čībās un zeķēs.

sapnis ne dzîve 😂😂😂

Visu gaišu un atpisies dauni. vairāk komentāru nebūs.

ps.

Un neaizmirsti prežus lietot! Tas Tev ir obligāti! Lai tava vecene patomkus nedirš mīzal. Turpini savu nožēlojamo eksistenci līdz nosprāgsi sūd 😘

8 minutes ago, Faktsss said:

😂😂tads varonis psc😂Negribi sejaa man to visu pateikt?😂ganjau teiks tuliit,davai brauc uz UK  siltumniicu 😂

Tie nacistu krievi sen jau visi ir noshauti,tagad tur iet tik pa naudu,nu protams trapaas kaads propagandas upuris kaa jezyps

Sejā?

Tieši to gaidīju. 
Tātad piedāvāju 3 variantus izdirstais dauni.

un vispār bez jokiem.

Tu zini kas notiks? Es Tev paskaidrošu caur dirsu dzemdētais

1) Var teikt atru dienu esmu Rîga klusā iela 12k-3. 

no 10-15. Privāti norādît varu, kā mani atpazîsi. Tu sākumā parakstîsi standarta veidlapu -

Es pie pilnas apziņas, neviena iespaidots un pilnīgi brīvs, rīcīgspējîgs apzinos riskus un uzņemos atbildību par savu lēmumu. Kāpjot ringā man var tikt nodarîtas fiziskas traumas ieskaitot veselībai neatgriezeniskas.

utt. Izsauc ātros un kāp iekšā. Jo īsi pēc tam, pēdējais ko atcerēsies bûs tas, kà izdirsi kreiso nieri.

2) Vari atbraukt pie manis, scenàrijs līdzîgs. Tikai papildus iekāršu aiz padusēm ozolā. Lai mani sîči trennējas pinata spēlei dzimenē, kura būs drīz.

3) vienkàrši atpisties no manis.

ko izvēlēsies mēsl? Vēl varu cełus sašaut ja gribi.Kā bonusu pubktam 2.

1 hour ago, Faktsss said:

Ja tev neintresee tad paklusee vienkarshi,tevi kopa ar zdanoku pakart vajadzetu lai nevairojas taadi kaadu un taa vecaa mirla

Tas ka tu sukaa savam sencim un berniibaas vinsh tevi regulari izmantoja nevienam neintresee,taa ir juusu gjimenes probleema un diezvai tu zini ka ir tavs iistais teevs

Ja jums navko rakstiit un konkreeti pateikt tad nerakstat shito huinju

Juus nozombetie nearko neatskiraties no tiem krievu urlam kas tur aiziet karot un mekleet kautkaadus nacistus kuru tur nav,lab tie jau visi zemi baro un tagad iet tik delj rubljiem karot,bij pietiekami daudz laiks lai saprastu to biznesu,bet nu latvijaa kadi 30%latvieshu tiesham ir tupi un tapat tie kas gaida putinu 

Man absoluti pohuj ir uz tiem krieviem un veljovairaak uz tiem haholiem 

Jus lielie bljaveji-ja notiks lv karsh juus pirmie aizpisiisiet prom,gan jau tagad aizpisushi kautkaadaa irijaa vai holandee zemenes lasa siltumniicaa un telot baigo lv patriotu😁

Latvijas droshiiba ukraina🤣da vinjiem pohuj taa latvija,lidz kara sakumam vinji nemaz nezinaaja kur tada atrodaas 🤣bet kad saka nakt nauda no visam pusem tad geografiju arii iemacijaas 😂Uzprasi zeljam kapec vinsh nav gazes vadu aizveris ciet kas nak no krievijas tranziitaa?😂sponsoree pats agresorvalsti??Pat nesen kad visi tur saka runat par kara beigaam,zelja tak bija pret,jo saprot ka naudu vairs neviens nedos😁Jus dalbajobi esat kadreiz bijushi krievijaa vai ukrainaa?tur tada pati korupcijaa ka kautkaadaa nigeriijaa,tapeec arii notiek karsh ,Ja lv nebutu europas savieniibaa tad musu nodevigie merglji sen uzrikot karu Latvijaa,100% juus esat tie pashi kas bljaa ka vajag vakcineeties jo kovids 😂

Es to penteri nelasīju- jo man pie dirsas. Velti centies Dauni :D Tu savu sūkàjamo caurumu aizpis. 100% māte nožèlo to dienu, kad Tevi izdirsa.  Par laimi tādi dauņi, kà Tu neko neietekmē. Tāpēc turpini kvankšķēt bioatkritum. Vilciens brauc tālāk.

p.s

izēd dirsu bomzim. Un lieto prežus. Lai Tava vecene neizdirš līdzīgus patomkus. Ja vēl nav paspējusi. Tu nēsi nekas un visiem pie dirsas uz Taviem pārdzīvojumiem mēsl. Izbaudi savu nožèlojamo eksistenci līdz nospràgsi sūd. 

10 hours ago, Faktsss said:

Tu arii televizoru parskatijies esi??Paskaidro man to elementaro faktu?pufaika neesmu,man pohuj tie krievi tapat kaa haholi,visam tam ir cits stasts,pectam uzrakstiishu kapeec tadus komentus rakstu lai jums ir skaidrs

Kuru interesē Tavs viedoklis dauni? Tieši kuru?

Galīgi galvā sapisies esi? Mācītājs 😂😂😂

aizej izēd dirsu ždanokai, nopērc supa dēli un pisies uz savu vatastānu. Un paķer savu rodņu līdz.

Vari pat neatbildēt, jo man neinteresē- man diskusija ar zemesvēzīti pat šķiet aizraujošāka. Netērē laiku pufaika. Vienīgais lietderīgais ko Tu vari izdarît ir atsūkāt savam sencim. Jo izskatās, tevi taisot par ātru ārā izrāva. Pietrūka smadzenēm. 
Tā, kā turpini iet nahuj pa dzīvi. Neskaties apkārt.

Mācîtājs atradies 😂😂😂

Olivia (32) 28843452
Ierakstīts

Sî taču bez preža dod. Uzmanaties.

+15 un var beigt rīklē bez gumijas. Es bik ahujā. Ja vel kads paņēmis opciju no no piržamā- vagīnā. Tad nākamais kunilingusa masters būs gan kaku pagaršojis, gan kolēģim atsūkājis.

bet nu ja ir jebanāti, kas maukām dod pa sāļo, tad ari pipeles garša mutē nav liela nelaime.  Protams par to vēl piemaksājot. Tas tāds bonusinš

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.