Sludinājuma ID | #6636784 |
---|---|
Komerciāls sludinājums | |
Vārds | Susan |
Vecums | 21 |
Pilsēta | Rīga |
Telefona numurs | 203154** |
E-pasts | sus***@hotmail.com |
New one? 😅
Ask for her pictures in whatsapp and be dissapointed
Mistyfly 362
Ieviesojās pie mums te meitene, kura dēvē sevi par Rhiannu .+371 26 784 156. Tā kā manā to do listē bija melnādaina meitene, izdomāju, ka jāaizbrauc, šī pirmā neizskatījās pēc krokodiļa, kas pie mums viesojās.
Tiekas Tallinas ielā, cenņiks kā jau visām šīm.
Atnācu. Redzēju meiteni, kura tiešām izskatās kā bildēs. Labs augums, sejiņa smuka, tetuvejumi... Tieši tas ko es gribēju. Paņēmu uz stundu.
Nauda, duša, masāža. Masāža stipri virs viduvēja. Ļoti laba, izmīca kārtīgi, bet ja kādam mājās ir sieva, uzmanaties, no nagiem var palikt švīkas. Tad pagriezos uz otru pusi, šī sāka glāstīt visu ķermeni, tad neilgi body to body, kas bija ļoti patīkams. Tad gumija virsū un orālais. Neslikts. Teiktu arī virs vidējā. Tad ar dupsi braukāja pa locekli, visādi gorījās, bija patīkami. Sekss - nu tā, ir OK, kompresija tuvu 0,bet meitene skaista, uztur acu kontaktu. Beidzu pirmo reizi, aizgāju uz dušu.... Un tad sākās rūgtums - drēbes uz gultas, meitene tik - hurry please, I have to go, another client waithing, I must quickly go away, fast, fast please.
Es apjucis. Saku, ka bija taču paredzēta stunda. Šī - yes, but you cum, so it ended. Es rūgts, dusmīgs, papisis 60 eiro, aizgāju prom. Uzrakstīju viņai dusmu vēstuli, cerot, ka tomēr varbūt operators ja tur ir, izdos pizģuļei, bet kāda iespēja.
In total :
Meitenes izskats - 8/10
Oralais - 6
Sekss - 7
Priekšspēle + masāža - 9.
Kopumā - 2,jo appisa.
Zinu, ka teiksiet, ka esmu bezmugurkaulnieks, un jūs visi varoņi būtu palikuši un cīnījušies par savu pusstundu un 60 eur, bet iedomājaties, kāds pēc tāda būs sekss..?
Mistyfly 362
Nu ko, kungi. Jāpastāsta man jums par saviem ārzemju piedzīvojumiem. Sagribējās man kaut kā šokolādi. Paskatījos, mūsu ciemā ir divas - Valentyna un Paola. Sazinājos sākumā ar Vaļu. Nosauc adresi, atsūta bildes. Atnāku. Paskatījos uz viņu - nu... Bildes 10x labākās. Aizgāju. Sazinājos ar Paolu, visu sarunāju. Atnāku uz adresi. Klusums. Pagaidīju 10 min un sapratu - gan jau cits vālē.
A man kulē spiež. Nezinu ko darīt. Paskatījos kas vēl ir aktīvs. Ir vickylove un Chloe. Abas vienā adresē. Sazinājos ar viņām... Izbraucu. Pa to laiku Paola sāka rakstīt, ka nesaprata, ka esmu uz vietas nshit.
Atbraucu pie tām divām. Skatos. Ble... Abas izskatās labas... Protams, Chloe bildes bija ne viņas, bet izskatās tā pat labi. Domāju, kuru ņemt.... Pajautāju - deepthroat? Vicky pasaka - yes, yes, Chloe - no.
Nu tad izlemts. Vicky bija plus ka bildes ir viņas, īstās, ar ļoti mazu fotogrāfa ietekmi. Samaksāju, un aiziet. Uz gultas... Nostājās virs manis un sāk tresīt... Dejot.. Pirmo reizi tāda pieredze, bet jāsaka, draugs piecēlās. Pati viņa uzvedas viegli mauciski, patīkami. Topiņš arī labs bija. Tad pa dejoja - gumiju virsū. Minēts bija labs. Centās tiešām paņemt dziļi, rīstījās tā, ka likās, ka izvemsies vienā brīdī. Darīja kā porņikos - siekalas tek, izsmērē un sūkā tālāk. Tad nu uzsēdās virsū. Krūtis labas, patīkamas. Tad paņēmu no aizmugures... Un uuufffff.... Tā pakaļā. 10/10. Īsta Latino pakaļa. Pie šīs domas arī beidzu. Tad masāža. Mēs bik pa dejojam, jo mācējām vienu labu deju - bačatu, tas uzsita dzirksteli. Šī beržās gar mani, viss kā pienākas. Tad nu draugs ciets, un viss pa apli. Beidzu. Šī aiziet, un tad notika kas DRAUSMĪGS....
KUNGI... KURŠ NO JUMS BEIDZA UZ PALAGU??? Es ble ar roku netīšām iebraucu... Kaut kas lipīgs... Es bleg. Uz dušu momentāli, kārtīgi noskalojos, visu nomazgāju... Kopumā -
Izskats - 9/10
Seks - 7/10
Minets-8/10
Kopumā - labākā eksotika kur es biju pa šo laiku. Vēl tā Chloe labi izskatījās, gribējās izmēģināt, ka bet neko.
Bet tas pidars kurš beidza uz palaga.... Izvārties tu kādu reizi taj sūdā! 😁
Mistyfly 362
3 часа назад, stock123 сказал:
Nez, mošk es daltoniķis, bet melna, manuprāt, viņa nav. Tātad nav šī tēma.
Mistyfly 362
Nu kungi... Uzspieda man spiedienu, izdomāju aiziet pie šīs fejas... Pieņem zvaigžņu ielā, dzīvoklis ar visām minimālām, uzsvars uz minimālām, ērtībām....
Pati dāma pēc izskata... Ne tievu dāmu mīluļiem... Diezgan apaļīga, un it kā nav slikti resna, bet nav arī seksīgi curvy.... Seja - 40 gadīga dāma, kura grib izskatīties uz 20 ar uzpūstām lūpām... Manā skatījumā zem vidējā....
But don't judge the book by its cover... Fejai uzsvēru, ka primāri gribu dziļu, labu minetu... Un kungi... Tas bija kolosāli... Viens no labākajiem dziļajiem minetiem kas man bija... Nav facefuck, ka drāz ka gribi, bet meitene pati, aktīvi, dziļi... Diezgan izcili... Seks... Nu tā... Ja patīk apaļīgas, sekss patiks, tā kā man ne pārāk, tad no priekšas skats bija ne pārāk, no aizmugures nedaudz labāk bija, bet nav īsti manā gaumē.... Bet minets bija kolosāls.... Beigās teicu, lai nosūkā līdz beigām, jo gribēju vēl minetu...
Vēl viens milzīgs pluss, ar ko iepriekš ne sastapos... Kad atnācu, biju pārliecināts, ka gribēšu stundu... Meitene teica, ka lai samaksāju par pusstundu, un tad ja gribēšu un būs spēks, tad samaksāšu atlikušo starpību par stundu... Pēc pusstundas jūtos tik ļoti izsmelts, ka ilgāk nevarēju...
Vērtējums :
Izskats - 5
Minets - 9
Seks - 6
Attieksme - 10
...kopumā likšu 7,jo minets bija kolosāls un izcila attieksme. Iesaku? Ja meklē labu minetu-jā!!! Ja patīk apaļīgās - jā! Savādāk... Nu ne īpaši.
Mistyfly 362
18 часов назад, hei сказал:Netiec klāt?🤣
Pagaišnedēļ vienkārši pačatoju ar viņu, un ir tā, ka kaut ko atbild... Stunda pauze, ātri kaut ko atraksta, stunda pauze... 😁
Mistyfly 362
18 часов назад, jebkurs сказал:Pēc vairākiem mēnešiem no pēdējā mana apciemojuma, serviss Anastasiai joprojām viss līmenī un cena arī saglabājusies iepriekšējā 10 sarkanie par 1h.
Būšot vēl kādas dažas nedēļas mūsu pusē noteikti
Jūs tur visi rindā nestāvat pie viņas?
Mistyfly 362
11.05.2022 в 11:55, jebkurs сказал:Naudu protams restorāns atpakal par neapēsto ēdienu neatgriezīs. Taču ja pēkšńi pazuda apetīte tad restorāns vienmēr bez problēmām iesaińos pasūtīto ēdienu līdzi ńemšanai.
Fejām protams šāda situacijā sarežgītāk - hren zin ko fejas varētu iesaińot šādā gadījumā līdzi ńemšanai klientam 😂
Tipa lai vilks paēdis un kaza arī dzīva 😁
Skaties lai buķeti neiedod uz mājām.
Ierakstīts
Nu nē, šis taču ir galīgi garām variants. Viņa te iepriekš bija apspriesta. Noelia