Nu nezinu, atsauksmju vadīts apmeklēts. Jā, runāja labi, attieksme laba, telpas līmenī, bet nu tas super mazais augums apvienojumā ar seju (pareizāk zobiem), nu nedeva prātam palikšanu ilgāk par 30 min. Kāds kurš apciemojis Danu, arī viņa ir tik maza kā šī daiļava ?
Varu tikai apstiprināt biedra rakstīto. Kopš Vika un Maša ir prom, dienās, kad gribas tādu petit variantu, dodos pie Solomias. No visām trim, Solomiai ir pats labākais augums, un tas mazais, bet formīgais dupsis… Mmmmmm. Saliku arī savu petit topu (vērtēju pēc sejas, auguma, mineta, seksa, cenas un GFE, labākā saņem 3 punktus, otrā 2, trešā 1). Rezultātā Mašai 9 punkti, Solomiai 11, bet Vikai/Kristīnai - 16. Kaut kā tā.
Vai padalīties ar kontaktiem?
Соломия šādi PUH.lv jauni sludinājumi patreiz nav, vai jāmeklē ar citu Niku?
Sarakste, bilžu apmaiņa un jau esmu ciemos, super mazā dzīvoklī ar smalciņu feju. Parrunājām, sāku ar masāžu, nu tā, bet nu nejau tāpēc nācu! Griežamies un orālie prieki, tik ļoti salaizīts un sabučots es sen nebiju bijis 🤣. Pārejam pie jātnieces, nu bļa, šaurāku vāveri man grūti iedomāties🤣 Meloč no prijatno 🤣.
Pēcāk jau duša un bye bye.
Vai iešu vēl, drīzāk ka nē, ne mans tips, bet ja uznāks kārtīga vēlme pēc GFE tad noteikti ka Jā. Citiem iesaku -Jā, bet esiet pieklājīgi pret feju. Cienīsim viens otru.
Kunilingu šī ļauj? Un vai orālie prieki ar gumiju?
Ierakstīts
Nationality:
Latvian