Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Olivia (32) 28843452
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 14. aprīlis - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 14. aprīlis - Iemesls nav norādīts
On 3/31/2023 at 1:22 PM, Stefanio said:

Kāds lietas kursā, kur Olīvija ir pazudusi? Uz iepriekšējā postā norādīto tālruni vairs neatbild.

Prom. Cits kontinents. 

Юлия 28704888
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 14. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 14. janvāris - Iemesls nav norādīts

@Vienīgais Gators pilnībā tev piekrītu par gaumēm, par to arī teicu. Un man nevajag lai kādam interesē mans viedoklis, tā pat ka man neinteresē jūsu.

Bet daloties šeit savās pieredzēs jā katrs no  ņem sev ko grib. 

Ja vajag bīdiet uz beztēmu, man nav tādu iespēju. Neko pārkāpt negribu, bet pēc fakta, pat tie kas daudz runā par portāla noteikumiem, paši tos neievēro

@xtris piekrītu bet es jau tikai vienu uzrakstīju :) nebiju tas kas sāca par stulbu citus saukt. Mana atbilde arī ir par to - ka jēgas apsaukāties un dirsties nav..... 

@sidlav55 Velreiz, komentāri un atbilde ir saistīti ar konkrēta cilvēka vēlēšanos nevis kā nakās apspriest tēmu. Es nesaku ka nav labi varianti. Es arī uz vietējas precēts.

Apgalvojums ir tas - ka erotisko pakalpojumu nozarē Latvijas vietējo darboņu nav kvalitatīvs, vai tas nav tas kas mūs visus šeit XTRA vieno? Ir labas individuālas sievietes, ir, bet kopuma klibo stipri, tāpēc šeit dalāmies pieredzēs, brīdinām par sliktiem gadījumiem un tā tālāk. 

Ja nav skaidrs izteiciens, neražojiet bīstamu ar aizvainojumiem, pajautājiet vai izsakāt kontratbildes.

Neņiemiet lūdzu to ko rakstiju tuvu pie sirds, mēs visi esam anonīmi un nevaram īsti viens otru zināt, tas viss bija teikts lai izveido

Vēlu veiksmi seksualā dzīvē! 

Юлия 28704888
4 hours ago, xtris said:

Ja kāds ir tik stulbs,ka viņam Latvijas sievietes ir šusmīgas....nu ej un pis burjatietes jurtās,tur viss po duše i krasaķe!

Atvainojiet,neciešu stulbeņus

Piedo, nezināju ka dzīvo agonīja, laikam smagi sadzīvot ar sevi, tādu -kadu tu nevari ciest tādus kad pats esi.... 

Bet es tev jūtu līdzi, jo visi esam cilvēki.  Tad cilvēcības vārdā! Kā arī lai mazinātu tavu ciesšanos, kopś šīs dienās tu tiksi dievēts par Latvijas Sieviešu Supermanu! Bezbailīgais Cietsirdīgo vāveru aizstāvis (reizēm aizbāznis)! Un protams, vienīgaijs un neatkartojamajs Infantīlo Vagīnu Guru! 

Urrā! Urrā! Urrā! 

Юлия 28704888
On 7/15/2022 at 3:07 PM, Yuliia said:

Вы навсегда есть и останетесь лучшими для меня! Ещё раз повторю абсолютно искренне - мужчины Латвии - вы прекрасны!

Это не мы прекрасны, это просто Латвийские женщины столь ужасны :))))))))) 

У нас выбора не остаеться :)))))

Milena (30) 20511966 (25310234)

Dažas dienas atpakaļ, šo atsauksmju dēļ, nolēmu aiziet, jo reti kad vienbalsīgi liek labas atzīmes un slavē minetu. 

Tieši to lielisko minetu arī gribēju izbaudīt. 

Teikšu tā, manā uzskatā nekas tur tik labs un virtuaozs nebija, Jā attieksme tiešam laba un cenšas. 

Tomēr nav tik karsti cik ir redzērts Rīgā. 

Lokācija - Janvāra iela, jāa laba centāla ērta.... laikam 9 vai 10 kā nu kam

Dzīvoklis - 8, labs, moderns, ļoti silts un mājigs, jā neliels bardaks,,,,, bet man īsti neuztrauca

Seja 6- nu, te ir tāda lieta ka ir breketi.... un nu kā kurām, tas jau baigi ietekmē to izskatu.... nezinu vai tie vienmēr bija, man nedaudz tas traucēja,

Minets - 7 normāl standarts, cilvēkiem ar mazo seksa pieredzi var likties ka lielisks

Process - 8 attieksme laba, stenešana un tādas lietas minimālas

Kopumā vidēji labi,,,,, bet ir labāk....

Sasha, 31, 28929353
On 12/27/2021 at 9:06 PM, XXX 111 said:

Я специально сфотографировал грудь ☝🏻 чтобы все кому она понравилась  могли её целовать через экран телефона  📱

8BC63590-2285-4A24-A1CF-F2F7E78FA496.png

Aizgāju pie viņas vakar. 

Viss pozitīvs kas šeit rakstīts - piekrītu. stabils 7 no 10. par tādu cenu.... nav ko sūdzēties. 

Šīs foto, iespējams varētu būt viņas, kaut kādā jocīgā rakursā - bet es skatījos, taustīju, laizīju, un teikšu ka dzīvē 100% ne tā izskatās. Normālas, naturālas nelielas krūtis. 

O! Pirsings čožā! Beidzot, man tas pirmo reiz, nekas liels, bet gribējās jau :))) Žopas skats arī superīgs, it tatuhas kas bildēs neparādās....

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.