Met with this girl couple weeks ago. Adress was Alfreda Kalnina. But somehow couldn’t find connection with her. Thats why sex was average. Felt that she also wasn’t interested. Sometimes it is not a girls fault, just there is no connection.
What the hell are you talking about, man? If the service was poor, you should've asked for your money back. Please stop enabling these lazy hoes.
Тебе я так понимаю в рот не раз давали раз уж у тебя такие мысли в голове крутятся😁 тебе спустили а сам только в кулак бомбишь? Как там латвиски айзвер муты а то пипеле иелидос! Иди лесом опущенный!
Tavus hieroglifus te neviens nesaprot, tā ka raksti latviski.
Nēesmu bijis pie viņas, bet lasot komentārus iztēlojos negatīvās pieredzes pēcgaršu, kas pašam bijusi nevienu vien reizi viesojoties Latvijā pie šāda tipa dāmītēm. Tadās reizēs esmu centies būt diplomātisks pat pieverot acis uz nepieklājībām, bet atpakaļ saņēmu sapistu garīgo uz visu dienu. Ārzemēs es ar tādu attieksmi nēesmu vēl paspējis saskarties, varbūt viss vēl priekšā kā saka. Bet ko gribu teikt, ka tādas "jāflago" un maksimāli jaignorē savādāk kopējais pakalpojuma līmenis šeit smagi kritīsies vai jau ir krities.
Vecīt, kopējais līmenis jau sen ir zem katras kritikas. Nesen viens biedrs tepat forumā rakstīja, ka feja šim pat nedeva pist.
Sveiki ciņu biedri! Ir gadījies aiziet pie DORIS zināmā Zvaigžņu iela. Komunikācija viegla un ātri vien sarunāju randiņu. Ierodoties viss ok, melnadaina kundze. Bet uzreiz aplauziens- foto nav istas. Nu labi nekas domāju. Tad sākas mutiskie- bez pieskariena tikai ar roku imitejot oralo seksu. Nākamais aiztikt viņu nedrīkst izņemot vieglo paglaudīšanas pa dupsi. Krutis ļoti jūtigas tipa. Ieiet vagina neļsauj, bet pati ari imitejot to neka nesanāca. Beigas nostuma vispar ar kāju. Pirma reizi ši druma pieredze. Sēcinājums - pazaudēts laiks un nauda minus - 100 euro. Sajūta pēc krapnieciskas shēmas.
Ierakstīts
What the hell are you talking about, man? If the service was poor, you should've asked for your money back. Please stop enabling these lazy hoes.