Nesaprotu kāpēc iepriekšējā tēma arhivēta un līdz ar to meklētājs neatrod pēc nr.
18 hours ago, Pikachu2020 said:
Es arī nesaprotu... kur pazūd tie skaistie literārie teksti, kurus mēs cenšamies rakstīt no izvirtībām brīvajā laikā...
Šī numuru, aprakstu un tēmu arhivēšana un mana izrietošā nespēja atrast informāciju kura iepriekš bija šeit pieejama savā ziņa tiešām līdzinās iepriekš biedra minētajiem J.F.K. slepkavības failiem un dvīņu torņiem - te nu tie bija un nu vairs nav. Vien ķirzakas baltā nama pagrabā zin какого хуя.
Jebļas birojam nepieciešams dibināt diplomātisko korpusu!
Par attiecīgu atalgojumu esmu gatavs uzņemties smago nastu doties ārzemēs pārbaudīt un uz Latviju sūtīt pieņemamākās hindu fejas ar punktu pieres vidū 😄
Solu sūtīt tikai fejas ar labu attieksmi, lai latina importētājiem būtu iemesls iespringt!
Nu, pie fakta ka šī blondā slampa ir atkal atvilkusies uz šejieni, padalīšos arī es ar savu pieredzi kad viņa bija novembrī.
Piekrītu Leo un pārējiem biedriem par vājo sniegumu - padirsts laiks, nauda un nervi. Tā kā pie J. Gēbelsa uz tēju aiziet drīzāk nevis kā pie fejas nopisties. Viss ko viņa dara ir dusmīgi glūn vai lamājas uz tevi gaidot kad tu vnk papisīsies. Hujņa pilnīga, lai arī viņa ir smuka, var redzēt ka viņai nepis un līdz ar to arī par sevi nerūpējas līdz galam apmierinoši, un tevi vispār iezieķēs ar tādu apjomu lubrikanta ka varēsi pēc tam kā Neo mosties no matricas gļotās. Fuj.
Ierakstīts
Šī numuru, aprakstu un tēmu arhivēšana un mana izrietošā nespēja atrast informāciju kura iepriekš bija šeit pieejama savā ziņa tiešām līdzinās iepriekš biedra minētajiem J.F.K. slepkavības failiem un dvīņu torņiem - te nu tie bija un nu vairs nav. Vien ķirzakas baltā nama pagrabā zin какого хуя.