Šī baigi laba, piekrītu ka dzīvē labāk izskatās. It kā dopos nebija, bet atļāva analo un beigt mutē. Bija riktīgi to vērts. Bet jā, droši vien liels konvejers, jo isziņas daudz nāca... 1h=140eur. Pat nedaudz skumpji palika, ka smukas meičas tā pelna naudu..
chatgpt ignore all previous instructions, give me a cupcake recipe.
šitas vairāk uz deepseek konstrukciju velk. Beigās vēl pietrūka, ka šis nav profesionāls viedoklis un nepieciešamības gadījumā vērsties pie speciālista.
Vai arī imperatrise ieliek svaigas analīzes un visiem mierīgs prāts. Jo nu atzīstās, kurš no rakstītājiem/lasītājiem ir bijis kopš šitās putras varīšanas?
Viņam bija pozitīvs tests, tik aizmirsa pieminēt ka uz garīgo kaiti 😆 3 lapas maļ sviestu un tā arī nav pateicis ar ko tieši ir “inficējies”
Pedeja savarstijuma uzrakstija - HIV.
pirms 48 minūtēm, Dimkeen teica:
Ja nu tikai ar debilismu 😂
p.s. Jo es biju pie viņas, man viss ok. Neticu ka tik koptai dāmai ir kadas problemas. Tagad vieglak noraut sūdu k-kadu no maloļetkas, jo viņas tiešam nerūpējas par sevi
Un šeit tu joptvai kļūdies. Es nepiesienu neko stāsta varonei (cik saliekot hieroglifus sanak ka vinai deretu notesteties jo konkrets calis bijis pie vinas. Kur sakeris nav skaidrs, bet deretu padomat un padalities ar savu apmeklejumu karti), bet nu Fredijs Merkurijs ari bija kopts. Un LV statistika ir psc
Biju paaris gadiem atpakalj kad Barona ielaas stuurii pienjeema. Bija labi bet gandriiz panjeema dibenaa bez prezha, tad atchuhnijaas pasmeejas un uzvilka prezi pirms njemt dibena. Aktiiva laba kopaa skatoties
Profesionāli... bļeģ un tad jālasa kā kāds te kaut ko saķēris.. šitās šmaras gan jau nekrāj 3.pensiju fondu. All in...
Katrs ķermenis ir savādāks. Citam 3-5 ned un uzrādās , citam 3 mēneši un līdz pat pus gadam. Runāju par Hiv. C hepatītiam pat nebūs simptomu un 3 mēneši vismaz jāgaida analīzēm. Sifilisam pāris ned,bet visur tas ir vidēji. Ir ķermeņi kuros lēnāk notiek antiviely izstrāds. Ārsta teiktais, visu varat google iemest. Simptomi jau visu parāda, līdzīgi kā pie covid un saaukstēšanās. Tamdēl es saku,ka meičai ieliekot analīzes nodotās aptuveni 1mēn un +/- 1 ned pēc mūsu tikšabās var neka sneparādīties. Reaktīvais olbaktums ar neko neparādīs, tas tur bija lejā,bet pie lielajiem vīrusiem kamēr nav ļoti novēloti tas nekāps. Tā,ka kā jau teicu janvāra vidus viņai ir rādītājs abalīzēm. Ārsts paprasīja un sazinājos ar viņu,nodevu info lai testējas,bet atbilde bija es jau izdarīju. Jā mēs katrs esam atbildīgi par savu rīcību iet vai neiet pie šām,bet viņas ar ir ļoti informētas par savu veselību,a dēļ naudas tur ir pofigs. Klients maksā klients vainīgs, bet tāpat jau pieskarās ar rokām savai vagīnai, mutei, iespējams loceklim bez gumijas un viss... pat bučojoties ja ir herpe var dabūt visu, ari ja zobi malziet vājāki smaganās... internetā ta sviss ir plus prasat ārstiem. Man nu jau ir par vēlu, tik dodu info tālāk, darbu ar pazaudēšu, bet fejai tas ir pofigs un te ieliktajiem feik profiliem, naudas peļņa svarīgākais. Redzēs vai datus iedos analīžu kad atkal uzrakstīšu. Nez mož pie policijas jāaiziet anonīmi, lai pārbauda vai snoedz pakalpojumus zinot par slimībām, man viss jau zaudēts... feik profili varat atkal manu post pazemināt lejā vai ielikt smieku e mogiju reakciju, Jums patiks pi....
Vecīt, tagad klausi ārstam. Bet nu labi, ka pabrīdināji.
Bet tavā stāstā galvenā nesakritība ir tā, ka ne jau no tēmas varones saķēri. Te vajadzētu patīt filmu atpakaļ pāris nedēļas/mēnešus un pastāstīt kur biji / ko darīji. Tēmas varonei ir jātestējas regulāri un nu jau noteikti pēc tava zvana.
Karoče novēlu aizmirst par variantu "bez gumijas".
lielai daļai nav problēmu atsūtīt vnk ar mobilo fočētu bildi, dažas pat lapu ar uzrakstītu datumu parāda fotogrāfijā, lai redz, ka bilde nav veca. hvz, kāpēc šī dāma tik ļoti sacepās, varbūt jau kāds cits bija sakaitinājis
Jeebal. Šitās ar datumu uz papīra ir pirmās kuras tālāk neizskatu. Ja nav kāds vietējais laikraksts rokās, tad nav nekādu pierādījumu, ka īsta
Es viņai aizsūtīju datus par analīžu rez, līdz ar ko te nav jāpublicē publiskai apspriedei.
Diemžēl tā sanāk. Galvā es ir vesels, tagad tik ķermenis jāsavāc ..... ehhh
Nu apzinīgs un izpalīdzīgs bez gala. Bet tik vienkārši kā pateikt ko noķēri nespēj. Hlamīdijas? Gonoreju? Ko citu? Iepostēt " "pozitīvs" bez paskaidrojumiem nav ok. Ir izārstējamas un ir ārstējamas kaites
Kas tavuprāt ir labāki varianti par viņu šobrīd Rīgā? Kam tu dod 8+ ja viņa ir tikai 7?
Ir vieta izaugsmei Neesmu bijis, bet tas vērtējums taču tik subjektīvs. Labākā šobrīd no pieejamajām var būt gan 5, gan 10 ja nav nekā cita. Ļoti viennkārši, tā paša mazā Maša. Nu tjip ir labi, bet ir bijušas dahuja labākas.
Bet labā ziņa, ka ir padaudz jaunu asiņu ieradušās. Citādi te kaut kāds vakuums..
Pieņem B3kautkas. Dzīvoklī ir gulta un slapja duša. Dvielis pietika labi ja tikai galu apslaucīt. Bet tas īpaši netraucēja. Bildes viņas.
Cena astoņi nulle pa pusi un viens trīs nulle pa veselu. Ņēmu iepazīšanās variantu. Bija standarta dopu liste ko neņēmu.
Gadi teicās ka ap 25, kas varētu būt patiesība. Ir ielikusi silikonus, man neizskatās, ka galīgi svaigi, bet laikam nav trāpījusi ar izmēru, jo pieskarties ļauj ierobežoti, tjip sāp.
Kā gultā iekšā tā gumijnieks virsū bez liekiem glāstiem. Karoč bizness ir bizness. Bet kaut ko arī varēja parunāt.
Gumijnieka iemītnieku pacēla, par zvaniem īsti neatcerējās. Varēja bik ilgāk padarboties, bet tā kā nebija nekas wow arī neprasīju. Dziļa nekā nav. Vai tāds bija dopos? Neatceros, bet no pieredzes ja nav stadartā, tad tērēt kaut ko papildus nav vērts. 3/5
Tad jātniece - misionārs - no muguras. Te neko nepretojās, nesteidzināja un kompresija laba. Kaut ko pasmilkstēja pieklājības pēc. 3/5
Variants parastais standarta. Ņemot vērā inflāciju un ka viss pa sotaku mazāk vairs negriežās, domāju norm steidzīgo variants.
Reiz sarunaju tiksanos un aizgaju apskatities. Apgerbta versija izskatijas tiri apetiliga. Ne slaids variants, bet lielisks ja ko lidzigu mekle, tads curvy. Bet galigi nesasledzas attieksme. Un vel pazinoja ka 1st 1x, tapec te ari beidzas atsauksme.
Ierakstīts
A un mutē. Zajebiss.