Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Katerina 27 , 25282970
Ierakstīts
29.08.2024 в 18:35, tonnynl9 сказал:

Laža konkrētākā. Man nepatika, biju 2 gadus atpakaļ kādus. Un nav tur 27 gadi, bet gan kādi 37 gadi ja ne vēl vairāk. Besī, kad feiko gadus un daudz ko pārējo. 

Man liekas laža ir tavi komentāri un kkas būtu tev jāaped vai jaizder lai +10 galvinai nāk klāt :) vina ap 30 ne vairāk. Patīkama meiča ir pāris reizes būts gan pirmā gan otrā gan pārējas reizes bij līmenī. Ļoti smaidīga pretīmnākoša. Teikru labakasi pagaidām variants kur esmu bijis. Man personigi tikai pozitivas atsauksmes. Gara auguma slaida smuka meitene, krūtis nu teiktu fantasiskas .

Es šito nesaprotu ko var ņemties nu nepatīk nu neskaties un neej pie viņas nu kāda starpība, ko neskriet klāt visiem kas mauc ar kkādu Multiplu vai kkādu miskasti un nesaka nahuj brauc ar sūdu . Te darbones zelē cīsu un vēl kkas nav labi. Reāli šeit kkas jēdzīgs par meičām pēdējā laikā tik reti ir ka pat nav jēga lasīt jo kkāda herācija viss laiku. Kape nevar biju pupi mazi dirsā nedod sūka labi man likās pa mikstu otreiz neietu patīk tievākas nu viiiiiis nākošais kko no sevis, nevis Ņif ņif..... pats 100% kkāds ēzeļa seja un šeit vienīgā vieta kur var izpausties.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.