Kolumbs sautīgu mērķu vadīts devās atklāt jaunu jūras ceļu uz Indiju,bet kļūdaini tika līdz Dienvidamērikai,tā atklājot to.Latino meitenēm iespraust tur nevarēja,jo latinosi sanāk paši portugāļu-spāņvalodīgi runājoši ,ja var tā teikt Kolumba komandas pēcteči, ,un sprauda Kolumbs&Co vietējām indiānietēm ,pat apzīmējums "indiāņi" radās no tā,ka Kolumbs bija pārliecināts ka tika līdz Indijas krastiem. Latinosi-tie jau ir vietējo indiāņu,spāņu,portugāļu un afrikāņu (vergu,kurus tur ieveda) sajaukums.
Lūk! Tāpēc mums ir šis forums, lai celtu vidējā republikas jākļa informētības līmeni. Vēl svarīgi ir atzīmēt, ka sifilisu viņš neatveda trīslitrenē kā varētu domāt, bet uz sava sautigā rumpja. Tāpēc vienmēr labāk izvēlamies zināmu vietējo produktu, nekā sautīgi meklējam sazin ko, sazin kur.
Kolumbam bija a priori informācija par to, ka Amerikās plosās sifiliss?
Kādreiz bija populāras anekdotes par Čapajevu un Petjku. No tām var smelties ļoti daudz vēsturisku faktu.
Bet tā kopumā - arguments vietā, drīzāk būs braucis sautīgu mērķu vadīts. Vai varbūt, lai iespraustu kādai latino meitenei. Tikai no kurienes tur tai laikā latino meitenes?
Columbs kuģoja savā ziņā par ""sautīgu mērķu"" un nācijas labā vadīts lai attīstītu ekonomiku spāņiem vai kam tur nevis iebāzt pa naudu kādai latino meitenei.
Kolumbs bija itālis un slepenais britu aģents. Brauca tur ar vienu vienīgu mērķi - atvest sifilisu kā bioloģisko ieroci un ar to vājināt Spānijas tautsaimniecību no iekšienes.
pēc seksa eju dušā viss labi, smaids abiem, mazi jociņi - nu uz pozitīva viļņa abi, es eju dušā, viņa ienāk un sāk mocīties mazgājot savu vāveri pie izlietnes. (Var redzēt, ka pašai neērti) Kad biju beidzis, nāku ārā no dušas sakot, "dušā mums abiem pietiktu vietas, ko tu mocies, tā taču būtu ērtāk"! Uz ko man tika pieklājīgi norādīts, ka "par to nav samaksāts un tāpēc ir labi kā ir."
Pateici viņai, ka neesi tāds un par kopdušu naudu neprasīsi?
Esmu sazinājis whatsapp. Atbild visticamāk operators, pieņem Radisson viesnīcā, būšot 2 mēnešus. Saka, ka esot 23 gadi un noTanzānijas. Atsūtīj bildes, itkā sakrīt. Takse augsta, bet sola, ka pilnīgi viss, ieskaitot anal un beigšanu vairākas reizes esot iekļauts. Kā Jums šķiet? Vai ir vērts un vai ir reāli?
Beigšana vairākas reizes stundas laikā ir visai apgrūtinoši, es pat teiktu nereāli. Vismaz konkrētajā gadījumā.
Es tikai gribēju pateikt ka nedrīkst rakstīt tā kā Vinja raksta. Man pēc tā ko Vinja uzrakstīja nav vēlme pat braukt pie Vinjas, es jau nerunāju par drazienu. Nu ja cilvēkam patīk kad ar Vinju runā ka ar cūku, tad lai brauc.
Viņa tā raksta tieši tāpēc, lai tu arī nebrauktu. Nav tavs tips un tas ir tikai normāli. Tev arī pašam liktos izmesta nauda - pasaki meitenei paldies labāk.
Paslēpa Moderator, 2022. gada 21. marts - Iemesls nav norādīts
2 hours ago, martinsmigla said:
Nekad neesmu sapratis par futbola klubu fanošanu, pagājuši entie gadi kopš dibināšanas, sen vairs nav orģinālais sastāvs. Vienu dienu cilvēks spēlē vienā klubā nākamo citā.🙉
Tā ir vesela kultūra, to vispirms ir jāizprot. Gluži tāpat kā es nesaprotu kā var fanot par beisbolu vai kriketu - jo vnk nezinu pat noteikumus. Visas šīs spēles ir tikai izklaides, tāpat kā krāt alus pudeles vai etiķetes.
Такие приятные отзывы, спасибо 🥰 Но, вот то, что с моими параметрами (93/67/95) вы не считаете меня стройной женщиной, это если честно, обидно🤨
Не надо обижаться на сугубо личные отзывы. Предпочтения очень разные. Если товарищь любит девушек класса петит - ему всё другое вполне может показаться не стройным.
Spriežot pēc atsauksmēm varētu šobrīd arī mierīgi būt pirmā, gribētos cerēt, ka būs izziņota arī biļešu iepriekšpārdošana. Izskatās, ka citādi tikt būs maz izredžu.
Ierakstīts
Lūk! Tāpēc mums ir šis forums, lai celtu vidējā republikas jākļa informētības līmeni. Vēl svarīgi ir atzīmēt, ka sifilisu viņš neatveda trīslitrenē kā varētu domāt, bet uz sava sautigā rumpja. Tāpēc vienmēr labāk izvēlamies zināmu vietējo produktu, nekā sautīgi meklējam sazin ko, sazin kur.