Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Monica (38) 26582551
Ierakstīts

Biju šorīt. Sarunājām vakar visu kas un kā, atsaucīga, atbild uz visiem jautājumiem, iespēju robežās pielāgojas prasībām.

Lokācija netālu no bērnu pasaules, auto var nomest uz Barona ielas. 

Tīrs smuks dzīvoklis jaunā projektā.

Sieviete 100% atbilst attēlā redzmajai, 165cm augumā ar labiem silikoniem, figūra formīga bet tvirta, ja neskaita nedaudz ļengano vēderu, vecums atbilstošs.

Sagaidīja mani, kā norunājām, zeķēs un apakšveļā, smaidīga runātīga, ar sexīgu akcentu, nepiespiesti apspriedām plānotos nedarbus, novienojāmies par gala ciparu, naudu palūda nolikt uz galda pirms dušas apmeklējuma. 

Piedāvājums plašs, no 3 sarkanajiem par h un uz augšu, es izvēlējos uz stundu, un paņēmu pāris opcijas  kopā sanāca 2 oo .

Procesā atsaucīga pakļāvīga dara ko liek un man atļāva visu ko paprasīju, saņemt aiz matiem, palīdzēt dabūt viņai daiktu rīklē ( Viņa piedāvā dziļo minetu, bet dziļums ir tikai līdz rīkles sākumam, kas man neskaitās dziļais. Blondy kaut ka nelielu piepūli , tomēr var paņemt līdz galam), bet šaj mazajai spāņu MILFai nesanāca, bet viņa nepadevās un centīgi sūkāja līdz laimīgām beigām.

Kā jau dienvidniecei, viņai patīk runāties un viņa padalījās ,ka ar baltijas valstīm viņa jau kādu laiku pazīstama, Igauņi esot vis foršākie, bet leiši visriebīgākie un uz Lietuvu pie perekupiem viņa vairs nebrauks. 

Vērojot un spaidot foršo figūru uznāca otrā iedvesma un dāma nebija pat jāskubina lai uzvel gumiju, ar prieku izsēdās jāteniski un dabojās kādu laiku mainīdam atempu un gurnu kustības, tad pamainījā pozas , skaņas varbūt nedaudz pietēlotas, bet patīkamas un noslēgumā no aizmugures ņemot, es pat noticēju akustiskajām atbildēm uz grūdieniem. 

Man patika ilūzija ka neizjutu atstrādāšanu, bet varēja arī just ka dāma ar pieredzi un viņai ši profesija tiešām patīk.

Noteikti iešu vēl kādu reizi. 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.