Tad nu tā ielikšu nelielu atsauksmi no sevis. Biju pie šīs fejas šodien iegriezies
Sarakste watsup. Ļoti ātri sarunāju tikšanos norades par kodiem un atrašanos Ļoti izsmeļoši. Tātad sagaidīja sexy caurspīdīgā apakšveļā. Laipna neko slikti nevaru teikt naudiņu uz galda taxe viens tris nulle par stundu. Duša un uz gultu. Sāka ar mutisko daļu kas bija ļoti laba par bumbuļiem neaizmirsa, kas bija patīkami. Sex jatnieces poza patīkami steneja un izdvesa skaņu, tad no mugurpuses pamainijam 4 pozas lidz es piekusu nedaudz😜
Tad neliela pauzīte laba masāža man patika ar nelielu erotisku pieskaņu.
Naudiņu atstāju pirms dušas. Sagaidīja sexy paskatās zeķēs un krušturi kads reklāma. Bija labs mutiskais dziļš un izteikts meitene darbojās tiešām patīkami, nesteidzīgi. Pēctam dažādās pozas steneneja patīkami. Nu nebija tā ka nejutu ka esmu iebāzis tukšumā kompresija ok. Labs gfe.
Nu figūra na ļubiteļa kaulu cienītājiem nepatiks, bet lieka svara nav ir plati gurni. Dupsis superigs personigi manā gaumē
Ierakstīts
Tad nu tā ielikšu nelielu atsauksmi no sevis. Biju pie šīs fejas šodien iegriezies
Sarakste watsup. Ļoti ātri sarunāju tikšanos norades par kodiem un atrašanos Ļoti izsmeļoši. Tātad sagaidīja sexy caurspīdīgā apakšveļā. Laipna neko slikti nevaru teikt naudiņu uz galda taxe viens tris nulle par stundu. Duša un uz gultu. Sāka ar mutisko daļu kas bija ļoti laba par bumbuļiem neaizmirsa, kas bija patīkami. Sex jatnieces poza patīkami steneja un izdvesa skaņu, tad no mugurpuses pamainijam 4 pozas lidz es piekusu nedaudz😜
Tad neliela pauzīte laba masāža man patika ar nelielu erotisku pieskaņu.
Tad centigs hj kamēr es gar minciti lidz beidzu.
Kopumā patika
Dzīvoklis tīrs
Duša laba
Izskats 9/10
Attieksme 8/10
Cena atbilstoši servisam man viss patika